nerdesin kız geliyorum dedin gelen giden yok sen ekleyemedin herhalde tekrar bi ekle istersen...
sende gelsene...
Senle aynyız hemen hemen,bir gün öndesin benden..Seminerler başlıyor artık ama okul açılmadığı için yorucu olmaz..Biz de sabah kocamla gider geliriz. Siz farklı okullarda mısınız?evet canım karşılaşamadık bayadır kontrole bu cumartesi gidecem yarında okula başlıcam ne olur ne olmaz diye bebeğin giysileirni falan yıkayıp ütüledim kaç gündür mayıstan beri gitmiyodum okula rapor hakkım falan da kalmadı 24 eylülde başlıyacak doğum iznim o güne kadar gidip gelecem artık mecburen..sen nasılsın neler yapıyosun?
öldüm lan.. o kadar yoruldum ki bugun yolda doguruverecektım valla çok gezdım cok yurudum aboooooo yoruldum öldüm bittimakannehir
delikafadulden nabıon ıkız anası..Yorulursun tabi gezenti:smiley-cool:
ben de onlineları göremiyorum. ben 56 kiloyla kaldım boyum 1.68 . şu an 8.5 kilo aldım. diyet yapmıyorum ama daha dikkat ediyorum.
yarın ben de semınere gidicem 2 ay görmedıler okuldakıler herkes bı yorum yapar hadı hayırlısı:))
ben de 9.5 cok farklı degıl 2-3 kılo alanlar var bızımkı eskı usule gore normal oluo ama yenı nesıl kurallar ıcınde cok kacıo ne yazık kı :))
Ooooooo Akça bana ne derler kimbilir:umursamaz:
İnsan uzun zaman gitmeyince de bunları düşünüyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?