2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerdesin kız geliyorum dedin gelen giden yok sen ekleyemedin herhalde tekrar bi ekle istersen...

sende gelsene...

yaa ben ekledim ama kesin bi poh yedim yanlış yaptım baya bekledim ama çevrimdışı görünüyodu kafamçokkarıştı
ya bana gelen özel mesajda adresin yarısı xxxxxxxxx şeklinde sen ölemi yazdın yoksa karışıklık ordamı bacım :bbo:

diyette süt işi nasıl prop light süt mü içiyosun? süt işini saldım bende yeniden asılcam yarımyaglı falan mı ıcmek lazım acaba

valla ben pınar pembe ıcıorum sıfır yaglı ama dıyet yuzunden degıl sutten nefret ettıgım ıcın bı tek onu ıcebılıodum o yuzden basından berı onu ıcıorum diyetsyen ne ıcıosun dedıgınde bunu soyledım bısı demedı.. ama pek cok kaynakta sut urunlerını yagsız tercıh edın dıo cunku asırı kılo yapıomus bı sut urunlerı bı de meyve suları, ben meyve suyunu kestım ahanda kılo almıom artık valla

bende duydum mesela taze sıkılmış portakalsuyunı kılo alma dıyetlerınde verıyolarmış çok şaşırmıştımm

bir kucuk bardak portakal suyu ıkı porsyıon meyveye eşitmiş ve ben dıyetten once nerdeyse hergun bı kılo elma suyu ıcıodum cok sevıodum

biz de hamile oldugumu ogrenınce hemen katı meyve sıkacagı almıştık ben meyve yemeyı sevmıyordum o zaman koca bardak ıcıyordum karısık meyve suyu düşününce çok kaloriliymiş evet:) biz böyle yetiştirilmedik ki napalım iki canlısın ye mantıgıyla yetiştirildik hamileyken dikkat edecegımı hıc dusunmemıstım kıloma. bu kadar cabuk kılo alınabılecegını bılmıyordum yaşayarak öğrendim:)

akça sen kac kılo aldın kı ? kac kıloyla hamıle kaldın? boyun kac ? :))
bırısı sen burdamıydın ya :S ben onlıne ları goremıorum asagıda, ıı geceler..

Senle aynyız hemen hemen,bir gün öndesin benden..Seminerler başlıyor artık ama okul açılmadığı için yorucu olmaz..Biz de sabah kocamla gider geliriz. Siz farklı okullarda mısınız?
öldüm lan.. o kadar yoruldum ki bugun yolda doguruverecektım valla çok gezdım cok yurudum aboooooo yoruldum öldüm bittimakannehir

Yorulursun tabi gezenti:smiley-cool:

ben de onlineları göremiyorum. ben 56 kiloyla kaldım boyum 1.68 . şu an 8.5 kilo aldım. diyet yapmıyorum ama daha dikkat ediyorum.

yarın ben de semınere gidicem 2 ay görmedıler okuldakıler herkes bı yorum yapar hadı hayırlısı:))

Yorulursun tabi gezenti:smiley-cool:
delikafadulden nabıon ıkız anası..
ben de onlineları göremiyorum. ben 56 kiloyla kaldım boyum 1.68 . şu an 8.5 kilo aldım. diyet yapmıyorum ama daha dikkat ediyorum.

ben de 9.5 cok farklı degıl 2-3 kılo alanlar var bızımkı eskı usule gore normal oluo ama yenı nesıl kurallar ıcınde cok kacıo ne yazık kı :))

ben de 9.5 cok farklı degıl 2-3 kılo alanlar var bızımkı eskı usule gore normal oluo ama yenı nesıl kurallar ıcınde cok kacıo ne yazık kı :))

deneyım kazandık dıyelım ama bunu uygulamak ıcın 2. çocugu yapmaya degermı bılmıyorum.bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

İyiyim prop yaa.Bugün çok sıcaktı,çok terledim..Hava değişsin diye bekliyorum:Saruboceq:

Sen bizi ekim annelerinde madara etmişsin,bizim hamileler çok kilo aldı,duba gibi oldu demişsin..Aşk olsun yani:umursamazoğru dürüst kilo mu aldık biz

Ooooooo Akça bana ne derler kimbilir:umursamaz:
İnsan uzun zaman gitmeyince de bunları düşünüyo dimi

evet ya istemiyorum gitmek sene sonunda biraz belli oluyodu ama sımdı o zamana gore buyudu bayaa karnım. bide bizim okul kalabalık 70 öğretmen var. neysekı 2 tane daha hamıle var ilgi dagılır bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…