2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahahahah kızım onların hepsı 4-5 kılo almıs taş gıbıler.. ben kendı adıma konusayım valla hıc de tas gıbı degılım :)) dana gıbı kılo aldık beeee topıgın yarısı duba olduk :)) kız sen muafsın ıkız senın canavarlar yerım onları..

zayıflar çok kilo alırmış kilolular daha az heheheheh onlar kiloluymuş demekkk:roflol: züğürt tesellisi benımkısı

Taş gibiler demek,aman arada vardır bizim gibi abartanlar
Ben muaf mıyım bilmem valla, ama herkes te beni böyle teselli ediyor,eşim bile.Herşey onlar için kızım ve oğlum içinkaydirigubbakcemile3

valla akça onlar gayet de zayıf hamıle kalmıslar ve sadece gobeklerı cıkmıs, tabı kı sısmanlar var aralarında canım bıkac tıp var ama cıdden cok guzel gorunuolar bayıldım, hem de moral verdım onlara nedır yanı hepımız hamıleyız ve morale ıhtıyacımız var :))

dilemmacım herkesı gec bılım boyle soyluo, ıkız gebelıkte daha cok kılo alınır bu kadarrrrrrr

neyse bizde doğumdan sonra zayıf fotolarımızı koyarız bebişlerimizle napalım sağlık olsunn.. vercez inşşallah kiloları ..

Evet doktorum da söyledi..Bir de artık hareketlerim kısıtlanıyorrtık,yürürken yarım saat bile olmadan yoruluyorum,ayaklarım ağrıyor,zaten istirahat ikiz gebelikte daha da önemli..
Neyse ben yavrularımı bekliyorum sağlıkla,sonra hallederiz kilo işini

selam kızlar
bu gün moralim çok bozuk doktora gittim çocuğun gelişiminin 1 hafta geride olduğunu söyledi ((( doktor önemli değil dedi ama ben çok kafama taktım 28+0 dayım ben 35 cm 1180 gram çok mu düşük ya

Son düzenleme:
Günaydınnnnn benim güzellerimm:) hava acayip serin. sabahbir kalktık ev buz gibi olmuş:) camları kapadım ya buz olmuş ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…