günaydın... şükür yaz bitti :sm_cool:
dün dra gittim yolunda cok sukur hersey 15 gün sonra tekrara gidicez...
yok burda türkiyede
geçen hafta konuştuk istanbula gelicekti bayram sonrası görüşiciiiz
anam eskilere daldım gittim kulaklarımı çınlatmışlar
hey gidi kk heyyy ne günlerdi beeboshayallersmile
günaydın herkese :)
hava serinledi iyi oldu da ben incecik elbiselerle dolaşıyordum şimdi kaldım böyle hiçbirşey de olmuyor artıktayt, pantalon vs almak lazımmış...
benimde artık alışverişe çıkma zamanım geldi
kıyafetlerim yavaş yavaş dar gelmeye başladı :S
ama ısrarla hamile kıyafetleri almayacağım sempatiksalakcinni
valla akça onlar gayet de zayıf hamıle kalmıslar ve sadece gobeklerı cıkmıs, tabı kı sısmanlar var aralarında canım bıkac tıp var ama cıdden cok guzel gorunuolar bayıldım, hem de moral verdım onlara nedır yanı hepımız hamıleyız ve morale ıhtıyacımız var :))
dilemmacım herkesı gec bılım boyle soyluo, ıkız gebelıkte daha cok kılo alınır bu kadarrrrrrr
yavaş yavaş mı? :Smaşallah diyeyim o zaman :)
yazlık elbiseler benim çok işime yaradı hamile kıyafeti almak zorunda kalmadım amaaaa sanırım hamile pantalonu gerekecek tabi bir de ayakkabı derdi var :S ben henüz kilo almadım ama hiçbirşey olmuyor artıkkkk kötükedihüso
eteklerimi giyebiliyordum ama kot pantalonlarım falan 1 aydır olmuyor :S
etekleriminde bazıları dar gelmeye başladı artık bir de iş yerinde milletin ağzına sakız oldum hala kıyafetlerimi giyebildiğim için :S
bugün yarın bir alışveriş olayına girmem lazım..
Hamile pantolonu hele hiç almam bir daha ne zaman giyeceğim kimbilir ki zaten Allah kızıma sağlık versin 2. çocuğu pek düşünmüyorum..
kızlar, benim sütyen problemim var. sırf penye sütyen bulamıyorum, yani var pazarda falan da dandik dandik, balensiz ve "cup size" olmayanlar. en azından emzirme sütyeni alayım dedim nasıl olsa kullanıcam diye çoğunda C veya D cup yok, anlamadığım göğüsler zaten doğumdan sonra iyiyce büyüyor, öncesinde tahta gibi olcak ki doğumdan sonra ancak olsun.. sadece standart bedenler var.
bunun dışında komda buldum 85c-90c falan ama o da çok az pamuklu gerisi polyamid. chez elle diye bir marka buldum nette onda cup size var ama nasıldır kumaşı bilmem, kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. ha bir de miss claire diye bir markanın var onu kullanan var mı aranızda?
son bir soru: ist. avrupa yakasında her çeşit markanın iç çamaşırını bulabileceğim bir mağaza biliyor musunuz??
ağzım açık okudum yazdıklarını kafamçokkarıştı sadece 1 aydır mı olmuyor :S
4. ayımda toplam 7 kilo vermiştim de yine de sıkıyordu herşey :S var bende bi tuhaflık sempatiksalakcinni
selam kızlar
bu gün moralim çok bozuk doktora gittim çocuğun gelişiminin 1 hafta geride olduğunu söyledi((( doktor önemli değil dedi ama ben çok kafama taktım 28+0 dayım ben 35 cm 1180 gram çok mu düşük ya
günaydın... şükür yaz bitti :sm_cool:
dün dra gittim yolunda cok sukur hersey 15 gün sonra tekrara gidicez...
anaammmmmdelikafadulden
dün bitarafımızdan terler akıyodu bugun donuyoz
boşuna dememişler bu istanbulun havasıyla karısına güven olmaz die
özlemişim üşümeyi tam uyumalık hava boshayallersmile
günaydın herkeşlere
günaydın kızlar nasılsınız.hava buz gibi olmuş gerçekten.bugün 3 de doktora gidicem.bakalım herşey yolundamı.bide iğne mevzumuz vvar onu halledelim bakalım ne olur.
a a nalancım hoşgeldin ne yaptın vitrinleri boşaltmıştır şimdi diyodum senin için içimden..
yok yok tuhaflık bende : )
o da zaten tuhaflık değil görülebilir birşeymiş iç karnımın geniş olması sebebiyle göbeğim çok çıkmadı
zamanında çok mekik çekerdim onun faydalarıymış boshayallersmile
baktım canım sağol, görüp de almak en iyisi ama ne yapalım köy gibi burası riske atıp vericem sipariş olmazsa kesip dikip kullanırım artık kaydirigubbakcemile3
şanslısın aslında hele işyerinde ne giysem derdi çok fena.. mayısta siyah esofman altıyla gitmiştim hep işe pantolon sanıyorlardı kaydirigubbakcemile3
Neyse ben gidim işler beni bekler hazır hava serinken halledim şunları, hadi kalın sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?