2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saool bafocum.. bikaç gun havuza da gıtmemeye karar verdım en azından gecene kadar..
senın kız tosun olmuş annesı maşallah :)
geçmiş olsun prop,sen bu mantarı havuzdan ve oranın duşundan tuvaletinden d ekapmış olabilirsin söyliyim. Benimki sırf bu yüzden havuza izn vermiyor artık. ki acayip hijyen kurallarına uyuluyor ama yine d eyok yok yani.

nst nası bişey ya:1shok:
cnm abidik gubidik bi maıne ıste ıcınden ıkı tane kemer cıkıo bırı senın kaıslmalarını takıp edıo bırı de bebegın kalp atıslarını.. bende kasılma olmadıgı ıcın halıyle orda bısı cıkmadı sadece kalp atıs dınlemıs oldum yarım saat patladım ben de

saol asocum.. doktora dedım sports tan kapmış olabılır mıyım dedım, zannetmıyorum dedı, daha dogrusu havuz ıcın soyledı bunu zannetmıorum dıye, ama duş tuvalet olabılır haklısın ama burası he kapalı havız hem de herugn temızlenıo ya havuzda sıkıntı yok..

sız asıl onemlı kısmı acılma muayenesını sormuosunuz hıc :) kabustu kabusss

ayyyy unutmadan soyleyım bebegım donmüş baş aşağı, buyuk ıhtımalle dun gece döndü hatta cunku sırtı caprazımsı duruodu hala doktor yenı dönmüş dedi.. gercı daha 10 kere doner de sevındım yıne de

ya ben acılma muayene olayını unutmak ıstıyorum hiç bahsetmesek. kaderimize bıraksak kendımızı akannehir

benim yavruda bayadır baş aşağı duruyo...:1hug:

geçmiş olsun propp..

evet o nst cok uyuz bişe boş boş yatıyosun üff hiç istemiyorum girmek..

prop geçmiş olsun cnm. enfeksiyon sendede çıkmış. havuza gidiyosun ya ordan kapmış olabilirsin.
benımde hep çıktı enfeksiyon. doktor hamılelerde genelde oluyor zaten dedi. inş. bu gittiğimde çıkmaz.
ben heryerde tuvaletede girmem tutarım walla. çok sıkıdır :)))))))
oğluşunada maşşaalaahhh

her havuz ne kadar temiz olursa olsun pistir ve risklidir bence ama neyse.mesela bazı doktorlar kesinlikle havuza izin vermiyor hatta bir çoğu evde küvet doldurmaya bile izin vermiyor çevremdeki insanlardan biliyorum.
ayy acır tabi alttan muayne yakında çtı muayneleirne başlıcaz o zman görcez ayvayı

tuvaletini çok tutarsan sistit olursun söyliyim :))))) ben ne zman tutsam olur mesela o yüzden hamile kaldığımdan beri hiç tutmuyorum. çantamda hep tuvalet içn hijyenik kağıtlardan var onu bi güzel seriyorum tuvaletin deliğini de bolca tuvalet kağıdıyla dolruruyorum öyle çişimi yapıyorum D:D:

ya ben acılma muayene olayını unutmak ıstıyorum hiç bahsetmesek. kaderimize bıraksak kendımızı akannehir

benim yavruda bayadır baş aşağı duruyo...:1hug:
tabi tabi bahsetmeyelim gerçekleşmesin zaten :)
maşallah canım geri dönmezler işalla tekrar, benımkı ıkı hafta once gıttıgımde yan duruodu uzulmustum..
geçmiş olsun propp..

evet o nst cok uyuz bişe boş boş yatıyosun üff hiç istemiyorum girmek..
saol cnm..
evet uyuz ötesi.. normal dogumda bı de cok erken gıdersen baglıolarmıs makıneye oyle saatlerce duruomussun ollllllduuuuuu dedim

saol yaren :) ben o kadar cok su ıcıorum ve o kdr hareket edıorum kı tutabılme ihtimalım sıfıra yakın :) 1 saat belkı.. bı de ben sbh cıkıp aksam gırıorum eve ne kdr tutcam kı 1 saat cıkmıorum kı sızın gıbı.. ama dıkkatlı olabılırdım tabı benım hatamdır heralde..

:bbo:akannehir

nasılsınız kızlarr

ooooooo kimler gelmişkimler...

bitti mi tatil...

haberler sende

catı muayenesı son hafta bı sefer yapılıo asocum... once yapmak ısteseler bıle yaptırma yanı saglıklı sonuc vermez kı dogum anından once..
haklısın ya suya kac kısı gırıo elbet pıstır de pısın temızı ıste bu havuz yanı :)

bijoo hava atma sezeryanın faydalarıyla sımdı :) arkadasının bebegı ne alemde ?

eren sezen hoşgeldın tanısıo muyuz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…