2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cansoy mağazalarında her markanın ürünü var ben genelde ordan alıyorum memnun kalırsın sana en yakın nerde vardır bilmiyorum ama çok şubesi var netten bir bak istersen

selam annişlerr
çok sessiz artık burası gerçekten. önceden geçmişi okuyamazdım şimdi bikaç sayfa oluyor :umursamaz:
burasıda bugün serin yuppiiiii zemuszemus

cansoy mağazalarında her markanın ürünü var ben genelde ordan alıyorum memnun kalırsın sana en yakın nerde vardır bilmiyorum ama çok şubesi var netten bir bak istersen

sağol krdln :) baktım nette ama siteyi yeniliyorlarmış

selam annişlerr
çok sessiz artık burası gerçekten. önceden geçmişi okuyamazdım şimdi bikaç sayfa oluyor :umursamaz:
burasıda bugün serin yuppiiiii zemuszemus

slm, evet sessiz burası, millet msn.de sanırım...

selam kızlar! nasılsınız?
bugün aşımı yaptırdım, hemşire bebeğin kalp atışlarını dinletti. çok hareketli dedi.
dr. tırnağımı gösterdim mantar olabilir doğumdan sonra bakabiliriz ancak dedi.
dün nette baktım benimkinin sadece altı boşalıyor netteki resimler gibi değil.
bugün yağmur yağdı burayada hava serinledi.

selam kizlar bafocum bebeginin iyi olduguna sevindim bugün sabah oglumun yatagi geldi sonra kurariz bakalim nasil olucak

iloş şeker ölçümlerin nasıl, gün kurusunu yiyomusun..

hafta sonu 110 118 çıkmıştı ama dün öğlen 152 akşam 148 çıktı
bulgur ve meyve yemiştim sanırım onlar etkiledi
2 gün ölçmicem yine
gün kurusu almadım ama bitane meyve buldum hünnap diye şekeri düşürüyomuş
görüntüsü erik gibi tadı kumlu yer elması gibi =)
p.tesi aldım ama bitane yedim beğenmedim tadını da zorlada olsa yicem artık
araştır istersen sende netten hatta kolestrolüde düşürüyomuş

ulu orta yazmayın ya özel mesajla gönderin.. sonra tanımadığımız adamlar gelir.

Slm kızlar.. Dışarısı buz gibi ve şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun. Bütün gece donmuşum incecik pikeyle valla ama olsun ozlemıstım üşümeyi.

Sbh diyetisyen randevum vardı. 1 ayda toplam 200 gr vermişim bi de, herşey çok iyi yolunda dedik.

Benim kasığım ağrıodu bıkac gundur soylemıstım sıze de, dun gece acayıp cok agrıdı, sınır oldum agrıdan uyuyamıcaktım nerdeyse o kdr agrıdı, bgn dıyetısyene gıdınce doktora da gıttım dedım boyle boyle. Beni anında NST ye ışınladılar tabı, çok sıkıcıydı ve yıne cok zorlandık kalp atısını bulmamız bıle 15 dk surdu cunku benım sıpam tam hemsıre buldug anda hareket edıodu, karılar bıle allah yardım etsın sıze dedıler ıkı dk yerınde durmuo bu cocuk :S

NST ye yarım saat baglı kaldım, sancı cıkmadı, kalp atışları guzeldı vs. Kan ve idrar tahlili verdim, kan kaşıntım için safrayla ılgılı bı problem olup olmadıgını gormek ıcın eger oyleyse tehlıkelıymıs ama safra belırtılerını gostermıomusum kasıntı dısında, akşama sonucu cıkcak. İdrar tahlilimde enfeksiyon cıktı agrı nedenı oymuş dedı doktor ve muayene etmem gerekıo dedı. Cunku acılma varsa eger bebege enfeksıyon bulasmıs olabılırmıs ve tehlıkelıymıs cok , anında erken dogum dedı doktor hatta. Bazı kadınlar 5-6 hafta 2 cm acıklıkla gezıo dedı rahim acılması ılla dogumda olmuo yanı dedı. Mecburen muayeneyı kabul ettım, dunyanın en ıgrenc deneyımıydı Normal dogurcak arkadaslar bılıosunuzdur bu muayeneyı sancılar baslayınca 15 dkda bı yapıolar saolsunlar, cok canım yandı cırladım durdum, hatta doktor ne o normal dogumdan vaz mı gectın yoksa dedı, benı bunlarla kandıramazsınız fln dedım ama bayag canım yandı tabı.

Çok sukur açılma fln yokmuş, ama muayene sonucunda bı de mantar oldugu ortaya cıktı tam tuz bıber oldu yanı. Kısaca bır dolu ılac kullancam sımdı antıbıyotık fln da dahıl oh oh yanı, kımın nazarı deydıyse bılemıcem artıkım... Annem de benı azarlıo sureklı gezıosun tabı mıkrop kaparsın dıye, her yerde tuvalete gırıosun dıyo, ulan napım tutayım mı yanı çişimi, pofffff..

Oğlum 1400 gr olmuş bu arada ..

Öyle işte.. Kısacası oğlumun keyfi yerınde ama benım hıc de oyle degıl...

önce oğluna maşallah
hamilelikte enfeksiyon ve mantar riski artıyor malesef, 1,5 ay önce ben de krem kullanmak zorunda kaldım. ilaçlarını al tabi ama sık sık çamaşır değiştir canım hatta ağlarını ütüle, çok işe yarıyor. geçmiş olsun tekrar...
bu arada benim nts 10dk sürmüştü yarım saat uzunmuş...

Günaydın Nalancım sımdı gecmısı okurken gordum de yazdıgını.. ben ıstedıgım topıge ıstedıgım yorumu yapabılırım zannedıyorum, dubayız demişim esprı yapmışım, ayıyız da dıyebılırdım, kimse de bunun hesabını soramaz herhalde bana, kımsenın şahsına konuşmamışım hakaret etmemişim, gerızekalıyız bız desem bıle kımse cıkıp bısı dıyemezdı gercı cunku şahsa yapılan bı yorum degıl bu. ben onlara moral olsun dıye soyledım lafını esprı olsun dıye soyledım zaten banane tanımadıgım ınsanlardan, sadece dılemma sorunca aşkolsun deyınce soyledım onu. valla ben kendımı duba gıbı hıssedıyorum evet oyle olsam da olmasam da, bırılerı fıt hıssedıodur, bırılerı tam ayı gıbı hıssedıodur. benım genellemem kımseyı baglamaz, baglamamalı da zaten değil mi ?

gunluk ped kullanımını bıle bıraktım ben bılıo musun cunku o da arttırırmıs enfeksıyon rıskını pamuklu camasır kullanıp sabah aksam degıstırıorum zaten ama annemın dedıgı de dogru her yerde tuvalete gırıorum ne yazık kı bu konuda pek dıkkat etmedım kendıme (

saol cnm oğlum için, normal dedı doktor fazla kılolu degıl dedı ayıcık olmamıs henuz :)

nst neden oyle yaptılar anlamadım ben de yaaaaaa patladım desem yerıdır..

oraya da gelir merak etme sen tüm türkiyede sıcaklıklar düşüyormuş.

günaydın oh hadi gözün aydın. ne kadar olmuş senin bebiş

cok sukur yolunda hersey 1590 gr olmus kuzucum

günaydıııııınnnnn bebekler
maşallah bafo çok sevindim bişey sorucam nst ye girdinmi gircenmi
yok cnm girmedim ama bişey de demedi.

yok hiç bahsetmedi

benimde artık alışverişe çıkma zamanım geldi
kıyafetlerim yavaş yavaş dar gelmeye başladı :S
ama ısrarla hamile kıyafetleri almayacağım sempatiksalakcinni
bencede zaten kazık otesı hele sımdı yenı sezon ayyy

magic form mıydı oyle bır marka kullanıyorum hem pamuk hem süper :)

hadı gecmıs olsun cnm. bebegimizde maşallah

selam kizlar bafocum bebeginin iyi olduguna sevindim bugün sabah oglumun yatagi geldi sonra kurariz bakalim nasil olucak
sağol tatlım. cok heyacanlısın degılm ı benimkilerde 18 inden sonra gelicek kısmetse

cnm ya cok gecmıs olsun ama stres yapma bende de olmustu. hamilelikte vucut kendı yapıyormus efeksıyonu. ama yine de enfeksiyon varken girdiğin yerelere dikkat et tatlım. gecmıs olsun tekrar

saool bafocum.. bikaç gun havuza da gıtmemeye karar verdım en azından gecene kadar..
senın kız tosun olmuş annesı maşallah :)

nst nası bişey ya:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…