kızlar, benim sütyen problemim var. sırf penye sütyen bulamıyorum, yani var pazarda falan da dandik dandik, balensiz ve "cup size" olmayanlar. en azından emzirme sütyeni alayım dedim nasıl olsa kullanıcam diye çoğunda C veya D cup yok, anlamadığım göğüsler zaten doğumdan sonra iyiyce büyüyor, öncesinde tahta gibi olcak ki doğumdan sonra ancak olsun.. sadece standart bedenler var.
bunun dışında komda buldum 85c-90c falan ama o da çok az pamuklu gerisi polyamid. chez elle diye bir marka buldum nette onda cup size var ama nasıldır kumaşı bilmem, kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. ha bir de miss claire diye bir markanın var onu kullanan var mı aranızda?
son bir soru: ist. avrupa yakasında her çeşit markanın iç çamaşırını bulabileceğim bir mağaza biliyor musunuz??
slm linden ben komun cotton olan sütyeninden aldım cup size istersen komun sitesinden bak cok memenunum inş yararlı olur canım.
cansoy mağazalarında her markanın ürünü var ben genelde ordan alıyorum memnun kalırsın sana en yakın nerde vardır bilmiyorum ama çok şubesi var netten bir bak istersen
selam annişlerr
çok sessiz artık burası gerçekten. önceden geçmişi okuyamazdım şimdi bikaç sayfa oluyor :umursamaz:
burasıda bugün serin yuppiiiii zemuszemus
Napıyosunuz kızlar bakalım yok yok msnde de tık yok bugün her yer sessiz
iloş şeker ölçümlerin nasıl, gün kurusunu yiyomusun..
msn grubunun adresi ne
yazsanıza ulu orta =)
Slm kızlar.. Dışarısı buz gibi ve şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun. Bütün gece donmuşum incecik pikeyle valla ama olsun ozlemıstım üşümeyi.
Sbh diyetisyen randevum vardı. 1 ayda toplam 200 gr vermişim bi de, herşey çok iyi yolunda dedik.
Benim kasığım ağrıodu bıkac gundur soylemıstım sıze de, dun gece acayıp cok agrıdı, sınır oldum agrıdan uyuyamıcaktım nerdeyse o kdr agrıdı, bgn dıyetısyene gıdınce doktora da gıttım dedım boyle boyle. Beni anında NST ye ışınladılar tabı, çok sıkıcıydı ve yıne cok zorlandık kalp atısını bulmamız bıle 15 dk surdu cunku benım sıpam tam hemsıre buldug anda hareket edıodu, karılar bıle allah yardım etsın sıze dedıler ıkı dk yerınde durmuo bu cocuk :S
NST ye yarım saat baglı kaldım, sancı cıkmadı, kalp atışları guzeldı vs. Kan ve idrar tahlili verdim, kan kaşıntım için safrayla ılgılı bı problem olup olmadıgını gormek ıcın eger oyleyse tehlıkelıymıs ama safra belırtılerını gostermıomusum kasıntı dısında, akşama sonucu cıkcak. İdrar tahlilimde enfeksiyon cıktı agrı nedenı oymuş dedı doktor ve muayene etmem gerekıo dedı. Cunku acılma varsa eger bebege enfeksıyon bulasmıs olabılırmıs ve tehlıkelıymıs cok , anında erken dogum dedı doktor hatta. Bazı kadınlar 5-6 hafta 2 cm acıklıkla gezıo dedı rahim acılması ılla dogumda olmuo yanı dedı. Mecburen muayeneyı kabul ettım, dunyanın en ıgrenc deneyımıydıNormal dogurcak arkadaslar bılıosunuzdur bu muayeneyı sancılar baslayınca 15 dkda bı yapıolar saolsunlar, cok canım yandı cırladım durdum, hatta doktor ne o normal dogumdan vaz mı gectın yoksa dedı, benı bunlarla kandıramazsınız fln dedım ama bayag canım yandı tabı.
Çok sukur açılma fln yokmuş, ama muayene sonucunda bı de mantar oldugu ortaya cıktı tam tuz bıber oldu yanı. Kısaca bır dolu ılac kullancam sımdı antıbıyotık fln da dahıl oh oh yanı, kımın nazarı deydıyse bılemıcem artıkım... Annem de benı azarlıo sureklı gezıosun tabı mıkrop kaparsın dıye, her yerde tuvalete gırıosun dıyo, ulan napım tutayım mı yanı çişimi, pofffff..
Oğlum 1400 gr olmuş bu arada ..
Öyle işte.. Kısacası oğlumun keyfi yerınde ama benım hıc de oyle degıl...
Onlara moral verirken bizim moralimizi neden bozuyosun ki, hem kendi adına konuşsan daha ii olurdu bence herkes kendini senin gibi hissetmiyo olabilir, neden bütün topic için öle bi yorumda bulundun ki, bence hoş olmamış, sanki bizim topiği oraya şikayet eder gibi olmuş, onlara ne bizden...
önce oğluna maşallah
hamilelikte enfeksiyon ve mantar riski artıyor malesef, 1,5 ay önce ben de krem kullanmak zorunda kaldım. ilaçlarını al tabi ama sık sık çamaşır değiştir canım hatta ağlarını ütüle, çok işe yarıyor. geçmiş olsun tekrar...
bu arada benim nts 10dk sürmüştü yarım saat uzunmuş...
oraya da gelir merak etme sen tüm türkiyede sıcaklıklar düşüyormuş.
günaydın oh hadi gözün aydın. ne kadar olmuş senin bebiş
yok cnm girmedim ama bişey de demedi.günaydıııııınnnnn bebekler
maşallah bafo çok sevindimbişey sorucam nst ye girdinmi gircenmi
Herşeyin yolunda olmasına sevindim bafo demek artık 15 gün arayla bebişini görücen... Bende 13 Eylülde kontrole gidicem bakalım dr. benide 15 gün arayla çağıracakmı... Bir ay arayla kontrol çok uzun geliyor bana zaten... Nst'ye ne zaman bağlanılacağı hakkında bişi dedimi doktor sana
bencede zaten kazık otesı hele sımdı yenı sezon ayyybenimde artık alışverişe çıkma zamanım geldi
kıyafetlerim yavaş yavaş dar gelmeye başladı :S
ama ısrarla hamile kıyafetleri almayacağım sempatiksalakcinni
magic form mıydı oyle bır marka kullanıyorum hem pamuk hem süper :)kızlar, benim sütyen problemim var. sırf penye sütyen bulamıyorum, yani var pazarda falan da dandik dandik, balensiz ve "cup size" olmayanlar. en azından emzirme sütyeni alayım dedim nasıl olsa kullanıcam diye çoğunda C veya D cup yok, anlamadığım göğüsler zaten doğumdan sonra iyiyce büyüyor, öncesinde tahta gibi olcak ki doğumdan sonra ancak olsun.. sadece standart bedenler var.
bunun dışında komda buldum 85c-90c falan ama o da çok az pamuklu gerisi polyamid. chez elle diye bir marka buldum nette onda cup size var ama nasıldır kumaşı bilmem, kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. ha bir de miss claire diye bir markanın var onu kullanan var mı aranızda?
son bir soru: ist. avrupa yakasında her çeşit markanın iç çamaşırını bulabileceğim bir mağaza biliyor musunuz??
hadı gecmıs olsun cnm. bebegimizde maşallahselam kızlar! nasılsınız?
bugün aşımı yaptırdım, hemşire bebeğin kalp atışlarını dinletti. çok hareketli dedi.
dr. tırnağımı gösterdim mantar olabilir doğumdan sonra bakabiliriz ancak dedi.
dün nette baktım benimkinin sadece altı boşalıyor netteki resimler gibi değil.
bugün yağmur yağdı burayada hava serinledi.
sağol tatlım. cok heyacanlısın degılm ı benimkilerde 18 inden sonra gelicek kısmetseselam kizlar bafocum bebeginin iyi olduguna sevindim bugün sabah oglumun yatagi geldi sonra kurariz bakalim nasil olucak
Slm kızlar.. Dışarısı buz gibi ve şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun. Bütün gece donmuşum incecik pikeyle valla ama olsun ozlemıstım üşümeyi.
Sbh diyetisyen randevum vardı. 1 ayda toplam 200 gr vermişim bi de, herşey çok iyi yolunda dedik.
Benim kasığım ağrıodu bıkac gundur soylemıstım sıze de, dun gece acayıp cok agrıdı, sınır oldum agrıdan uyuyamıcaktım nerdeyse o kdr agrıdı, bgn dıyetısyene gıdınce doktora da gıttım dedım boyle boyle. Beni anında NST ye ışınladılar tabı, çok sıkıcıydı ve yıne cok zorlandık kalp atısını bulmamız bıle 15 dk surdu cunku benım sıpam tam hemsıre buldug anda hareket edıodu, karılar bıle allah yardım etsın sıze dedıler ıkı dk yerınde durmuo bu cocuk :S
NST ye yarım saat baglı kaldım, sancı cıkmadı, kalp atışları guzeldı vs. Kan ve idrar tahlili verdim, kan kaşıntım için safrayla ılgılı bı problem olup olmadıgını gormek ıcın eger oyleyse tehlıkelıymıs ama safra belırtılerını gostermıomusum kasıntı dısında, akşama sonucu cıkcak. İdrar tahlilimde enfeksiyon cıktı agrı nedenı oymuş dedı doktor ve muayene etmem gerekıo dedı. Cunku acılma varsa eger bebege enfeksıyon bulasmıs olabılırmıs ve tehlıkelıymıs cok , anında erken dogum dedı doktor hatta. Bazı kadınlar 5-6 hafta 2 cm acıklıkla gezıo dedı rahim acılması ılla dogumda olmuo yanı dedı. Mecburen muayeneyı kabul ettım, dunyanın en ıgrenc deneyımıydıNormal dogurcak arkadaslar bılıosunuzdur bu muayeneyı sancılar baslayınca 15 dkda bı yapıolar saolsunlar, cok canım yandı cırladım durdum, hatta doktor ne o normal dogumdan vaz mı gectın yoksa dedı, benı bunlarla kandıramazsınız fln dedım ama bayag canım yandı tabı.
Çok sukur açılma fln yokmuş, ama muayene sonucunda bı de mantar oldugu ortaya cıktı tam tuz bıber oldu yanı. Kısaca bır dolu ılac kullancam sımdı antıbıyotık fln da dahıl oh oh yanı, kımın nazarı deydıyse bılemıcem artıkım... Annem de benı azarlıo sureklı gezıosun tabı mıkrop kaparsın dıye, her yerde tuvalete gırıosun dıyo, ulan napım tutayım mı yanı çişimi, pofffff..
Oğlum 1400 gr olmuş bu arada ..
Öyle işte.. Kısacası oğlumun keyfi yerınde ama benım hıc de oyle degıl...
gunluk ped kullanımını bıle bıraktım ben bılıo musun cunku o da arttırırmıs enfeksıyon rıskını pamuklu camasır kullanıp sabah aksam degıstırıorum zaten ama annemın dedıgı de dogru her yerde tuvalete gırıorum ne yazık kı bu konuda pek dıkkat etmedım kendıme(
saol cnm oğlum için, normal dedı doktor fazla kılolu degıl dedı ayıcık olmamıs henuz :)
nst neden oyle yaptılar anlamadım ben de yaaaaaa patladım desem yerıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?