2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop geçmiş olsun canım. tuvalet konusunda iş yerinde eskiden düz tuvaletler vardı şimdi kaldırdılar.
artık bu saatten sonra düz tuvalete girmemiz imkansız.
ben iş yerinde önce sifonu çekiyorum sonra oturma yerini tuvalet kağıdı ile kaplıyorum.
insan tedirgin oluyor ama çare yok.
kızlar şu alttan muayne olayından bende korkuyorum.
kaçıncı haftada yapılıyor?

yok cnmm tanışmıyoruz ben siteyi geziyodum seni gördüm rahatsızmışın geçmiş olsun deyim dedimmkaydirigubbakcemile3

bijoo hava atma sezeryanın faydalarıyla sımdı :) arkadasının bebegı ne alemde ?
başka faydaları da var ama ayıp kaçar :roflol:

o nst ye sancı odasında bağlı oluyon haberin olsunnnn

arkadaşımın bebeği aynı beslenmeyi redediyor ve tek başına nefes alamıyor. dün kucağına vermişler kısa bir süre emzirsin diye, uyumuş kuzumm.. biraz meme almış ama içti mi içmedi mi bilmiyorum.. böyle işte canım dua ediyoruz..

çatı muaynesi için yanlış anladım o zman ben doktoru emin olamadım şidmi ama gittiğimde sorcam. son hafta demedi son ay dedi sanırım muayneye gittiğimde bakılcak ne durumda diye
gittiğimde bi daha sorayım bakayım ben başka bişiyle mi karıştırdım ki.

bu huyumu bende sevmiyorum ama napayım... yıllardır böyle..
biyere gittiğimde eve gelesiye altıma yapçak gibi oluyorum zor atıyorum tuvalete kendimi sempatiksalakcinni
senın yaptığında süppermişşşşşş :lepi:

çatı muayenesini doğuma baya yakın yapıyolar. 38 diye biliyorum ben gerisini anlatmiim :)

sezencim valla gözlerimiz yollarda kaldı biz bu kışı da orda geçirirsin sandık bir ara

hoşbulduk asocum ya net koptu bende buraya geçtimm
evet yaa gitti net gelir birazdan.özlemişiz kız snein şimdi ne çok işin vardır evde
evet napim valla gittiğim yeri tuvalet kağıdı krizine sokuyorum

valla ben sabahtan akşama kadarda olsa tutuyorum .
geçen gezmeye gittik ordan pikniğe herkes tuvalet kuyruğuna girdi benm vardı ama tutarım ben dedim girmedim hayret ettiler..
girersemde temız tuvalet arar gezerim . çok sıkışırsam
böyle pis huyum var bnmde

Asocum sen karıstırmadın doktorun oyle demıstır cok buyuk bı ihtimalle, cunku turkıyede boyle yapıolar guyya, sonra da catın dar dıyıverıolar, oysa kı o kemıklerın yerınden oynaması dogum anına kadar devam eden bı surec, sonradan acılma ihtimalı olan ınsanlara bıle ekrenden muayene edıp hooop catın dar dıolar, sen bı arastır bak gorursun..

Bijo anladım ne dedıgını de mrk etme hallederız o meseleyı hele bı doguralım da Evet sancı odasındaydım ıste ben de cok sınır bozucu ıyyyy....
Bebiş için ben de dua edıorum cnm..

Bı topık var, kadın ıkızlerını 28. haftada dogrudu 1.5 ay once, dua edın ıyılessınler fln yazmıstı, hep takıp edıoduk, sımdı bırı evıne gıtmıs bıle otekı hala hastanede ama bırı yanında en azından, o kadar sevındım kı agladım hatta yaa.. allah kımseyı evladından ayırmasın

kızlar akşamları 11-11,30 gibi yatıyoruz. benimki tam o saatlerde kıpır kıpır oluyor. soluma yatıp karnımı seviyorum.
oğluşum hadi bakalım uyuma saati hepimiz uyuyoruz diyorum 1-2 sefer sonra duruyor.
çok tuhaf bizi anlıyor.

eren sezen hoşgeldin canımm özlettin kendini . ne güsel bol bol tatil yaptınn opuyorumnanaktan

evet yaa gitti net gelir birazdan.özlemişiz kız snein şimdi ne çok işin vardır evde

evet napim valla gittiğim yeri tuvalet kağıdı krizine sokuyorum

dün evde kadın vardı eşim tuttu ev tertemiz işim yok pazartesi boya yapılacak o güne kadar rahatım

erencim iyi olmaya çalışıyorum bende çalışmaya devam maalesef.
stres olmadan şu çalışma dönemimi bitirsem çok sevineceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…