catı muayenesı son hafta bı sefer yapılıo asocum... once yapmak ısteseler bıle yaptırma yanı saglıklı sonuc vermez kı dogum anından once..
haklısın ya suya kac kısı gırıo elbet pıstır de pısın temızı ıste bu havuz yanı :)
bijoo hava atma sezeryanın faydalarıyla sımdı :) arkadasının bebegı ne alemde ?
eren sezen hoşgeldın tanısıo muyuz? :)
başka faydaları da var ama ayıp kaçar :roflol:bijoo hava atma sezeryanın faydalarıyla sımdı :) arkadasının bebegı ne alemde ?
Hoşgeldin sezocum tekrardansonunda yaniiiii sonunda
çatı muaynesi için yanlış anladım o zman ben doktoru emin olamadım şidmi ama gittiğimde sorcam. son hafta demedi son ay dedi sanırım muayneye gittiğimde bakılcak ne durumda diyecatı muayenesı son hafta bı sefer yapılıo asocum... once yapmak ısteseler bıle yaptırma yanı saglıklı sonuc vermez kı dogum anından once..
haklısın ya suya kac kısı gırıo elbet pıstır de pısın temızı ıste bu havuz yanı :)
bijoo hava atma sezeryanın faydalarıyla sımdı :) arkadasının bebegı ne alemde ?
eren sezen hoşgeldın tanısıo muyuz? :)
tuvaletini çok tutarsan sistit olursun söyliyim :))))) ben ne zman tutsam olur mesela o yüzden hamile kaldığımdan beri hiç tutmuyorum. çantamda hep tuvalet içn hijyenik kağıtlardan var onu bi güzel seriyorum tuvaletin deliğini de bolca tuvalet kağıdıyla dolruruyorum öyle çişimi yapıyorumD: D:
nasılsınız kızlarr
Kııııııızzzzzz sezeeeeennnn nihayet açılışı yapmışsın burda tatlım, yazlıkçı hatun seni hoş geldin...
Hey maşallah kaç ay tatil yaptın bakim sen toplamda....
evet yaa gitti net gelir birazdan.özlemişiz kızhoşbulduk asocum ya net koptu bende buraya geçtimm
bu huyumu bende sevmiyorum ama napayım... yıllardır böyle..
biyere gittiğimde eve gelesiye altıma yapçak gibi oluyorum zor atıyorum tuvalete kendimi sempatiksalakcinni
senın yaptığında süppermişşşşşş :lepi:
eren sezen hoşgeldin! nasıl geçti tatilin?
saol yaren :) ben o kadar cok su ıcıorum ve o kdr hareket edıorum kı tutabılme ihtimalım sıfıra yakın :) 1 saat belkı.. bı de ben sbh cıkıp aksam gırıorum eve ne kdr tutcam kı 1 saat cıkmıorum kı sızın gıbı.. ama dıkkatlı olabılırdım tabı benım hatamdır heralde..
evet yaa gitti net gelir birazdan.özlemişiz kızsnein şimdi ne çok işin vardır evde
evet napim valla gittiğim yeri tuvalet kağıdı krizine sokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?