normal doğum tarihime göre yozgattaymışım bugün
bakalım sezeryan tarihi alınca o zaman daha doğru sayarım..
belkı akrepten yırtarsınız kızlar :) yay mı oluyo ekımde? yoksa aralıkta mı yay oluyo?
oh maşallahhh bebişine:))))))günaydın kızlar .nasılsınız.dün doktora gittim.oğlum halen ters duryomuş sürekli oturdğım için dönemiyo dedi( neyse kuzum tam 1330 gram olmuş.(maşallah)ve ben ilk kez bu ayy 1 kilo almışım.ve 750 grmından fazlasını bebek almış.yani ben 400 gram civarında bişey almışım. :)
ay yerim ben onuu:)))))ay süper ya asker gibi gün saymaya başladıkk
iyi sanırım sabahtan beri kıpır kıpır ben kahvaltımı yaptım sanırım oda yapıyo hareketli şu anda yazarken bile dönüp duruyoo sen isim belirledinmi cimcimeye
bu gidişinde tarih veriri zeynepcim ekimin kaçı olucak bakalım
bana da oluyo canım o merak etme..dünden beri kasıklarımda ağrı var sanki bebek çıkıcakmış gibi bastırıyo bu normalmi sizdede oluyomu?
maşallah başak.. döner daha endişelenme.. de merak ettim hareketsızlık cocugun da mı hareket etmeısnı zorlastırıomus yanı?
PROP ;
anlattığına göre daha önce de mantar olmuş
belirtilerini söyler misin?
bende şüpheleniyorum da
ben bu siteden buldum ismi topic aç anlamıyla dolu isim yazıyolar fikir edinirsinSezencim isim konusu muaamma :S Şimdilik Neslişah ama ben bugün ciddi ciddi isim arayışına gircem. İsim koymak çok zor bir olaymış :S
bana da oluyo canım o merak etme..
oh be bende korkuyodum sorunmu var diye fırlayıvericek sanki
basakcım maşallah bebeğine ve sana
hepinize günaydın arkadaşlar...
Hasta olanlara da çok çok geçmiş olsun..
aman dikkat edin kendinize ve bebişlere...
bende dün sürpriz bir şekilde bebişimi gördüm çok mutlu oldum..
Arkadaşım rahatsızlandı onu acile götürdük ona serum filan verildi bende o arada hastanede dolanıyordum hadi bi doktorun yanına çıkayım sakinse bişeyler sorayım dedim..
şansıma sakinmiş neyse sorularımı sordum gel bebeği göstereyim dedi..
bende tabi doğal olarak hemen atladım..
çok büyümüş bebişim 1352 gr olmuş..
bayramdan sonra asıl randevumuz var bakalım o zaman ne kadar büyüyecek..
ayyy terazi çok süper ya.. gerçi kocam ınanmıomus boyle seylere ama hangı akrep anasıyla konussam ımanımız gevrıo dedıler bu bı tesadüf olamaz :))
dün benim herife sormuşlar ıftarda hep adı ne olcak fln dıye Demir dedikce herkes oooo cok guzel, harıka fln demısler, nıhayet benımkının de ıcıne sinmiş oldu boylece :))
ınanılmaz bır kaşınma olmuştu barays gecen sefer, kasırken de acı oluyodu yanı sınek ısırır da tatlı tatlı kasırsın da gecer fln gıbı degıl hem asırı kasınıo hem de agrı yapıodu :S ve 10 sene once oldugu ıcın fitil ilac da kullanamamıstım, 10gunde fln anca gecmıstı( ben baska belırtı hatırlamıyorum valla :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?