2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh maşallahhh bebişine:))))))
ay yerim ben onuu:)))))

dünden beri kasıklarımda ağrı var sanki bebek çıkıcakmış gibi bastırıyo bu normalmi sizdede oluyomu?

Sezencim isim konusu muaamma :S Şimdilik Neslişah ama ben bugün ciddi ciddi isim arayışına gircem. İsim koymak çok zor bir olaymış :S

maşallah başak.. döner daha endişelenme.. de merak ettim hareketsızlık cocugun da mı hareket etmeısnı zorlastırıomus yanı?

yok cnm ben sabah 9 akaşam 6 ya kadar nerdeyse oturuyorum.oturduğum için kasık bölgemle karınım alt kısmı birbirne yakın oluyo dolayısyla darlık oluyo.bebek içerde tam tur atıp o darlıkdan geçemiyomuş.harektsizlkle alakası yok sanırım.o bölgenin oturş pozisyonuna göre darlığından kaynaklanıyomuş.ayaklarımı uzatıp karnımı mümkün oldğu kadar önde tutmam lazımmış dönmesi için.inş anlatmışımdır :))))

GÜNAYDIN ANNELER
GEÇMİŞİ OKUDUM
HASTA OLAN ARKADAŞLARIMA GEÇMİŞ OLSUNa.s.
BENİM ŞAFAKTA UŞAK 64:)))

ayyy terazi çok süper ya.. gerçi kocam ınanmıomus boyle seylere ama hangı akrep anasıyla konussam ımanımız gevrıo dedıler bu bı tesadüf olamaz :))

dün benim herife sormuşlar ıftarda hep adı ne olcak fln dıye Demir dedikce herkes oooo cok guzel, harıka fln demısler, nıhayet benımkının de ıcıne sinmiş oldu boylece :))

anladım Başak.. haftasonu doner senınkı de bu haftasonu olmazsa bı dahakı haftasonu canımmmm nolcek..

o hastaların bır numaralısı benım Barays , tesekkur ederım..

PROP ;
anlattığına göre daha önce de mantar olmuş
belirtilerini söyler misin?
bende şüpheleniyorum da

hepinize günaydın arkadaşlar...
Hasta olanlara da çok çok geçmiş olsun..
aman dikkat edin kendinize ve bebişlere...
bende dün sürpriz bir şekilde bebişimi gördüm çok mutlu oldum..
Arkadaşım rahatsızlandı onu acile götürdük ona serum filan verildi bende o arada hastanede dolanıyordum hadi bi doktorun yanına çıkayım sakinse bişeyler sorayım dedim..
şansıma sakinmiş neyse sorularımı sordum gel bebeği göstereyim dedi..
bende tabi doğal olarak hemen atladım..
çok büyümüş bebişim 1352 gr olmuş..
bayramdan sonra asıl randevumuz var bakalım o zaman ne kadar büyüyecek..

PROP ;
anlattığına göre daha önce de mantar olmuş
belirtilerini söyler misin?
bende şüpheleniyorum da

ınanılmaz bır kaşınma olmuştu barays gecen sefer, kasırken de acı oluyodu yanı sınek ısırır da tatlı tatlı kasırsın da gecer fln gıbı degıl hem asırı kasınıo hem de agrı yapıodu :S ve 10 sene once oldugu ıcın fitil ilac da kullanamamıstım, 10gunde fln anca gecmıstı ( ben baska belırtı hatırlamıyorum valla :S

Sezencim isim konusu muaamma :S Şimdilik Neslişah ama ben bugün ciddi ciddi isim arayışına gircem. İsim koymak çok zor bir olaymış :S
ben bu siteden buldum ismi topic aç anlamıyla dolu isim yazıyolar fikir edinirsin
bana da oluyo canım o merak etme..

oh be bende korkuyodum sorunmu var diye fırlayıvericek sanki
basakcım maşallah bebeğine ve sana

maşallah, kacıncı haftandasın ?

demir çok güzel isim bulmuşsun cnmm

off bende de mi var acaba
bakmadan anlayamıyor di mi?
bir sürü idrar testi yaptırdım olsaydı çıkması lazım dı diye düşünüyorum
netten bakayım bakalım başka ne belirtisi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…