2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birazdan yemeğe çıkıyorum çok acıktım. cokacimcoook

şu yanda resimde duran hamburgeri yemek istiyorum.

fairy evde olman ne güzel. sana şu an imrenerek bakıyorum.
inşallah bebişim uğurlu gelir bende evde kalıp onu kendim büyütürüm.
bol bol dinlen ve keyif yap.

çok teşekkür ederim canım..darisi isteyen herkesin başina inşallah..

fairy yat tabı sefan olsun...
hazal hoşgeldın, kacırmısım ben bısıler mı aldın bebişe, gule gule kullansın oğlun..

Melodi o hamburgerı ben de yemek ıstıyorum cok sınır oluyorum yaaaa dıyet yapıoz surda mıs gıbı fotograf sokuolar gozumuzun ıcıne..

Nalan hoşgeldınnnn..

Benım gıyınıp markete gıtmem lazım evde hıcbısı yok yıcek meyve de yok sebze de yok yemek de yok akannehir ara öğünümü de kuru kayısıyla gecıştirdim zaten offf ama hıc cıkasım yok ya pof

walla ben yedim geçen hafta hamburger..doktorada sööledim..kusura bakma die..napiim canım çok istedi..haftada bir kaçamak yapiorum

selaammm
sabah kalktığımda karnım çok ağrıyordu. midem bulandı vee istifraaa... ((((
sonra yattım tekrar yeni kalktım. biraz ii gibiyim şimdi ... rüyamdada saçma sapan bişeyler gördüm (

bilgisayarda bakıma gitçek galibaa... inşallah hemen olur . bugunde sıkıntıdan patlamayım.
çarşıya giderim diyorumya bakalımm . yoksa vakit geçmezzz.
bugunde iftara davetliyiz. böyle çağdıklarında çok seviniyorumm yaaa :lepi:

bu arada oğlum iiymiş göremedim yüzünü göstermedi nst nts mi ne karın ağrısı ona girdim cok sııkıcı sıktılar yavrumu 1.420 olmuş kuzucum

maşallahh oğluna melcan
bende salı gününü sabırsızlıkla bekliyooruummm :)

Fairy ben gectıgımız hafta ıcınde gullac haftasonunda hamburger bu haftasonunda da pızza yedım :) yemesıne yıyorum da yemesem ıyı yanı, bı de burda resmı gordukce hep ıstıo canım :)

Bence guzel elbiseymiş, kumaşı ne karın agrısı tabı bılmem de. o paraya bunun 10 kat guzelını alırım ama

Melcan maşallah bebişine..

burası yine sessiizz..
en iisi arkadaşımı arayım çarşıya gidelim diye gezeyim şööleeeee
byeeeee

sağol canım . boğazımda ağrıyo yutkunurken zorlanıyorum. bidigi soğuk su içmiştim ondan sanırım

maşallahh oğluna melcan
bende salı gününü sabırsızlıkla bekliyooruummm :)

saolun canlarrr :teytey:

boğaz ağrısından kurtuldum çok şükür :) hasta olamasaydım hala bogazım agrıo olcaktı, çok polyannayım bugun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…