2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya mantar öyle pamukçuk falanla kalmaz diye düşünüyorum. adı üstünde üreyen illet birşey. bir kaptınmı da kolay kolay defedemiyorsun sürekli senle kalıyor. tam hatırlamamakla beraber dr bize bebeğin ağzı yüzü kulağı veya herhangi bir yeri doğum kanalında mantarla tanışıp başınıza iş açabilir, siz bilirsiniz istediğiniz şekilde olsun doğum demişti. o da epidural sezeryanı seçmişti. hatta sezeryanda dr mantarı da temizlemişti bir daha da olmadı.

minicik bebeğin bir yerinin mantar kaptığını düşünemiyorum akannehir

ayy iyiki normal yapmamış ne gerek varmış riske girmeye yaık olurdu bebeğe:S zaten savunmasız zaten minnacık zaten dünyaya adapte olma çabasında olcak fln çok doğru seçim yapmış cnm ya :S ben mantar nasıl bişey oluyo onu bile bilmem hiç başıma gelmedi allah korusun maşallah hiç de gelmesin yani :S

valla maşallah canım inşallah hiç olmazsın. ben de nedir bilmem dur ben de nazar boncuğu takayım

ama olanlardan biliyorum özellikle hamilelikte azanlar var bir de. bi anlatıyolar ki Allah yardımcıları olsun.. propunki daha o kadar değil galiba o yüzden dikkat et ne yap et azalt dedim ona da..

ayyy bayram gelsinnn tatil yapmak istiyorum camış gibi yatmak istiyorum kocamla çıkıp gezmek istiyorumboshayallersmile

:S çok fena yaa allah korusun aman kimseler olmasın olanlar da iyileşsin bir an önce kronikleşmeden :S Prop aman dikkat et de iyileş bir an önce
Benimki çok pimpiriklendi doğuma az kaldı ya havuza fln kesinlikle giremezsin diyor emir büyük yerden:) mantar olcan mikrop kapcan bir sürü iş ne gerek var riske diyor.

boşver girme evet şunun şurasında ne kadar kaldı ki. seneye çıkarırız acısınııı..
zati donuyom burda hava o kadar serin ki. sabah nefesimden buhar çıkıyodu eşime el sallarken akannehir

ay geldım..bu 98 ypımı dızı cok guzel cok elgenıyorum ızlerken yenı bolum eklemıslerdı onu seyrettım geldım :)

Bijo nası temızlenıomus o mantar, agac mantarı mı bu sokup atsınlar :)) acaba ılerleyınce oyle mı oluyo :S
Benimkinin farkına varmam bıle bı haftayı bulurdu buyuk ihtimalle cunku hıcbır belırtısı yoktu henuz daha yenı baslamıs doktor da kasınmıo musundıyıp durdu.. ama 10 sen once oldugumdan bılıyorum offffffffff o ne kasıntı tahmın bıle edemezsınız :) sokakta eli şeyinde dolaşan erkekler vardır ya gerızekalılar aha onlar gıbı oluosun paso kasınıodu :) su an herhangı bı belırtı olmadan atlatcam anladıgım kadarıyla çok sukur :)))

Bafoooo, kayınvalıden sıze yerlesmıs, gercı cok beter bı kadın ıdıl heralde pek sıkayetcı gormedım senı ama yıne de ınsan yalnız olmak ıster tabı , gercı bosver keyfını cıkart yemek fln yaptır :)

hazal güle güle kullansın bebişin cicilerini.
teolog iyi olmana sevindim. bebişte iyiymiş hadi gözün aydın!

Bijo nası temızlenıomus o mantar, agac mantarı mı bu sokup atsınlar :)) acaba ılerleyınce oyle mı oluyo :S
ne bilim kız operatör dr muyum ben dr temizledim demişti, hakatten 2.5 senedir de tık yok kızda maşallah.. ondan sonra bir daha hamile kaldı da o zaman bile mantar olmadı.

öfff prop valla şimdi bende kendimi sorgulamaya başladım acaba varmı bende de hiç belirti neyim yok ama :S
C.tesi randevum var acaba bende mi bir alt takıma baktırsam bilmiyorumkismile

kızlar dün akşam hava süperdi. iş çıkışı yürüyüş yaptım eşimin yanına gittim.
eve giderken dondurmacıda oturduk. eve geldiğimizde hiç terlemedik. kollarım buz gibiydi. özlemişim serin havaları. gece cam açık yattık ama çarşafı ilk kez tamamen örttüm. pikemi bile çıkartabilirim artık.
hep böyle gider inşallah havalar.
bu akşam annemle fuara gidiyoruz. çok dolaşmayız bakalım neler var?

AYNEN. AMA KAYINVALİDEM BİZDE 15-20 GUNDUR BAYRAMDA DA BİZİMLEYMİŞ. SERESERPE OTURMAYI OZLEDİM YAWkötükedihüso
kafamçokkarıştı

boşver girme evet şunun şurasında ne kadar kaldı ki. seneye çıkarırız acısınııı..
zati donuyom burda hava o kadar serin ki. sabah nefesimden buhar çıkıyodu eşime el sallarken akannehir
aynen yaa bencede hiç gerek yok. burası güneşli bugün haftasonu 30 derece olcakmış hava ama haftabaşı hemen yağmurlar gelcekmiş
atlatcam anladıgım kadarıyla çok sukur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…