2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar,
geçen sende bende de mantar olmuştu doktor 2 tane krem verdi kullandım geçti, kesin şimdi de oldu aynı yerde, 1 haftadır kaşındıtan ölüyorum, kremimin 1 tanesi varda onu kullanıyorum biraz iyi geldi.. salı günü de randevu aldım göstericem başka krem varsa versin çok rahatsız oluyorum

bebişlerini görenler olmuş maaşallah çok sevindim...
ben de 4 haftadan sonra salı günü görücem nasipse, cimcime kızım nasıl oldu acaba..
pazar günü arkadaşlarımı iftara çağırıcam bugünden temizliğe başlamam lazım.. bu seneki ilk ve son iftar davetim olucak (ablamı davet etmem dışında)

bende arkadaşlarımı almıştımdaa belli olmasa cok yoruyo insanı iftardan sonra ayaklarımın ağrımasına kımıldayamadım

okuldan geldim,karnımız doyurdum ve evi toparlamaya başlıcam birazdan,uufff hiç kalkasım yok ama işler beni bekliyo.
Minik perim bugün öyle hareketliydiki okulda anlatamam ee alışık değilki kalabalığa ve gürültüye bebeğim,o kadar sesi duyunca napcanı bilemedi,tekmeledi durdu.Herkes dinlenmeye çekildi sanırsam,bende gidip başlayayım bari ufaktan temizliğe
görüşürüz sonra kendinize iyi bakın

oofff belim çok fena ağrımaya başladı... Dün gece yine cam kapı açık uyuduğum için sabah kalktığımda karnım, belim ve ayaklarım buz tutmuştu resmen... Belimin ağrısıda artmaya başladı (

herkese selam..off kızlar çalışmak çok zorluyor beni kasıklarım ağrıyor sabahtan beri bir an önce cumartesi ıolsun doktoruma gitmek istiyorum...

ayy ne güsel..bu c.tesi bebiş görme günü :)
ben ayin 27 sini beklicem ne yazik ki...

ben yarın doktora gidicem
şeker çıktıktan sonra ilk randevum değişik bir tahlil varmı bilmiyorum
şekeri olan hamilelerden yardım bekliyorum

herkes cumartesi bebişini görmeye gidecek herhalde : ))
bende gidecemzemuszemus

ben p.tesi gidiciimm opuyorumnanaktan
ama nereye gidiciiimm onu bilmiyom boshayallersmile
sanırsam ilk gittiğim kadın doktorun eline düşücem annemin yoğun baskıları üzerine :umursamaz:

ben yarın doktora gidicem
şeker çıktıktan sonra ilk randevum değişik bir tahlil varmı bilmiyorum
şekeri olan hamilelerden yardım bekliyorum

diyet yapıcaksın yavrum başka bi alternatifin yok
sende bize katılcan yani -tatlicadiarzu-

ben p.tesi gidiciimm opuyorumnanaktan
ama nereye gidiciiimm onu bilmiyom boshayallersmile
sanırsam ilk gittiğim kadın doktorun eline düşücem annemin yoğun baskıları üzerine :umursamaz:

anam ne kadan talihsiz çıktın sen şu toktur yüzünden bilmiyorumkismile
ilk gittiğin doktor nasıldı ki :S

diyet yapıcaksın yavrum başka bi alternatifin yok
sende bize katılcan yani -tatlicadiarzu-

diet yapıyorum zaten şekeri meyvelerde görüyorum
şeker çıktıktan sonra kadn doğumcum beni dahiliye doktoruna yönlendirdi 15 gün sonra muayeneye gel dedi. değişik bir şey yapacak mı onu merak ediyorum. kollarımdaki morarıklar daha geçmedi tahliller yüzünden

ne mutlu size yaa, benim tam 23 gunum kaldi ...
babasi da gelmicek benle yanliz gitmek zorundayim akannehir

herkes doktorlardan sikayetci o kadar mi sorunlu bu doktorlar ya hu :S
ben hâlâ turkiyedeki jinekologuma email ile sorular soruyorsum cok iyi bir kadincagiz..

anam ne kadan talihsiz çıktın sen şu toktur yüzünden bilmiyorumkismile
ilk gittiğin doktor nasıldı ki :S

sorma yaaa tüküriim kaderime
ilgisiz gelmişti bana hamile kalmadan önce bütün testlerimi ona yaptırmıştım
sonra akıntım var die gitmiştim sonrada hamile kalınca gitmiştim ama sevememiştim kadını toplamda 3-4 kere gittim yani çok yoğun bi kadın
annemde ona gidiyo tutturdu oraya git die hastane eve çok yakın özelliklede anneme
benim evde 6. kat asansör yok artık merdivenleri çıkmakta zorlanıyorum şuan taşınabilme imkanımda olmadığı için son zamanlar annemde kalıcam mecburen bide kocem 11 de geliyo işten evde yanlızda olamam boshayallersmile
yakın die oraya git diye ısrar ediyo bide doğum fiyatları inanılmaz ucuz nan
normal 300 sezeryan 500 akannehir

nie dahiliyeye gönderdiki benim gittiğim direk diyetisyene yönlendirdi
muhtemelen kilona bakıp tekrar şeker yüklemesi yaptırıcaktır 50 lik yada 75 lik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…