2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nie dahiliyeye gönderdiki benim gittiğim direk diyetisyene yönlendirdi
muhtemelen kilona bakıp tekrar şeker yüklemesi yaptırıcaktır 50 lik yada 75 lik
[/QUOTE]

sanırım hastanede dietisyen yoktu bilmiyorumki 50ik yüklemede 203 çıkınca şekerim bir daha test yapmaya gerek duymadı. zaten tiroit için endoktrine gidiyordum bayramdan sonra şeker için de gidicem sanırım şekere ben bakıyorum sen niye dahiliyeye gittin bana gelmedin deyip fırççayı çekti zaten. sıkı diyet yapmıyorum ben bu sabah açlığım 91 - tokluğum 106ydı. sahurda yemeseydim belki daha düşük çıkardı kimbilir :S

bir daha yükleme yaparlar mı ?

Geçmiş olsun ve gözünaydın bebeğinin durumu ii ye gidiyormuş çok sevindim valla, aman ilaçlarını ihmal etme sakın, kendine dikkat et...

iyi akşaamlar kızlar mac cok heyecenlı yaaaa. teolog ve prop cok gecmiş olsun. bende kasılmalaarım icin 4 saattte bir ilac icicim bakalım gece nasıl uyanacağım son dönem zormus yaaa

Evet bende yarım yamalakta olsa izledim gerçekten çok heycanlıydı ama çok az farkla kazandık valla kıl payı, sanada geçmiş olsun yasemin aman dikkate et kendine, ölçümler nasıl çıkıyo, benim dün sabah tokluk yine 157 ye çıkmıştı bakalım bugün öğlen ne çıkacak birazdan ölçücem bakalım...

Hadi ya demek daha dönememiş, ama üzülme sakın son anda kafası aşağıdayken dönen bile oluyomuş, ebe bana öle dedi, yani son ana kadar umudunu kaybetme cnm doğumda birden düze dönebilir Allahın işi bu...

Selam tatlım, ay işlerden anca okuyabildim geçmişi...Yemeğimi yedim geldim, 3 te yine işlere devam edicem...

selaammm
sabah kalktığımda karnım çok ağrıyordu. midem bulandı vee istifraaa... ((((
sonra yattım tekrar yeni kalktım. biraz ii gibiyim şimdi ... rüyamdada saçma sapan bişeyler gördüm (

Geçmiş olsun, umarım şimdi daha ii sindir...

bu arada oğlum iiymiş göremedim yüzünü göstermedi nst nts mi ne karın ağrısı ona girdim cok sııkıcı sıktılar yavrumu 1.420 olmuş kuzucum

Gözünaydın tatlım çok sevindim valla, maşallah oğluşuna....

herkes cumartesi bebişini görmeye gidecek herhalde : ))
bende gidecemzemuszemus

Evet benimde c.tesi 12 de randevum var...

oo 203 bayağı yüksekmiş
ama senin ölçümlerin normal
yiyceksin tabikide ama şeker ve şeker içeren yiyecekleri hayatından çıkarıcaksın
dediğin gibi tatlı olarak sadece meyve çoğumuzun diyeti böyle zaten
tekrar yükleme yapılır ara ara tekrarlanması gerekiyomuş
bakalım ben napıcam

Kız sen istanbulda nerden buldun 300 tl ye normal doğum yapan hastaneyi hayret valla ve helal olsun tabi....

Hee benide hemen diyetisyene göndermişti, ikinci yüklemede yüksek çıkınca dahiliyeye yolladı...

İyiymiş yavrum o zaman ya allasen zaten kaç kere daha gidecez ki doktora çoğu gitti azı kaldı..
Doktora alışmak zorunda bile kalmayacaksın yani..
Bencede git o doktora bir şans daha ver sempatiksalakcinni

Kız sen istanbulda nerden buldun 300 tl ye normal doğum yapan hastaneyi hayret valla ve helal olsun tabi....

Hee benide hemen diyetisyene göndermişti, ikinci yüklemede yüksek çıkınca dahiliyeye yolladı...

maltepede nalanım özel bölge hastanesi
o bişimi pendik hospital die bi hastane var orda 190 dı sanırım normal doğum 250 gibi bişide sezeryan şaka gibi dimi :roflol:

İyiymiş yavrum o zaman ya allasen zaten kaç kere daha gidecez ki doktora çoğu gitti azı kaldı..
Doktora alışmak zorunda bile kalmayacaksın yani..
Bencede git o doktora bir şans daha ver sempatiksalakcinni

ayy dejavu yaşadım annemin kurduğu cümleleri kurdun naaaannn akannehir

hiç temizlik filan yapamadım ütüm vardı onalrı yaptım, kuruyan çamaşırlarımı topladım. ablamla yeğenim geldi, ablam bankaya gitti yeğenim burda ay yerinde durmuyor deli edio beni 3 yaşında..

off off benim de ay sonu kontrolüm ya, adam şikayetin olmadığı sürece eylül sonu gel demişti :) acaba bi şikayet uydurup gitsem mi

ne zaman gittin en son??
ben geçen hafta gittim..bir ay sonra gel dedi..

ilona normal doğum ne kadanda ucuzmuş ööle yaaaa..şok oldum okuyunca

bebeğimizin dolabı geldi bugun ama kapakları istediğimiz gibi yapmamışlar bizde geri gönderdik eşim tekrar anlattı nasıl ıstedıgımızı fotograf bıle vermıstık adamlra yıne de kafalarına gore yapmışlar. kapak harıcınde govdesını kurdular . iyiki beyaz yaptırmışım çok ferah duruyor.
bide deli gibi şeker bakıyorum 4 kere maıl attım bı yere onlarda cevap yazıyolar. sitelerine fıyat yazmamıslar napıyımm. niye yazmıyolarsa ne gıcık bişey.

inanmıyorum :roflol::roflol:

iloş biri sana eşşek derse gül geç iki kişi derse anırmaya başla sempatiksalakcinni

o zaman pazartesi o toktora al randevunu yavrim kaydirigubbakcemile3

hee öle yapim dimi başka çarem yoh zati :sm_confused:

ilona normal doğum ne kadanda ucuzmuş ööle yaaaa..şok oldum okuyunca

bende duyunca ufak çaplı bi şok yaşamıştım =))

Bencede şaka bir yana git sen oraya fiyatları da süpermiş ayrıca benim gittiğim hastanede de normal 1500 sezeryan 1750 di en son

benim gittiğimdede 1.100 normal 1500 sezeryandı +500 de epidural farkı gerçi ben epidural istemiyorumda şerefsiz tohtur bıraktı
arada fena fark var yaa aklıma yatmaya başladı bide ilk başlarda yenidoğan yoğun bakımı yok die istememiştim ama şuan varmış

Son düzenleme:
bende bahçelievler medical parka gidiyorum 1500 normal 2000 civarı sezeryan malesef o kadar para veremiycem doğuma..
yenibosna nisa hastanesine gidicem doğum için, 430 normal 900 sezeryan + 300 epidural ben epidural düşünmüyorum..

aslicim bence daha bekle derim..ama sen bilirsin tabi yinede..

ben normal doğuma 2200 ödicem doktor dişardan olduu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…