mrb kızlar
pazar gününden beri yoktum topikte umarım iyisinizdir
pazra günü büyük bir sancıyla uyandım wc ye gittiğimde idrar yaparken çok acı ve yanma hisettim üstüne kan pıhtıları geliyordu sürekli iki saat sürekli wc de kaldım çıktıgımda da direkt hasateney gittik
sonuç idrarda iltihap kan ve proteine rastlandı doktor çok fena sen ne yaptın böyle dedi ve antibiyotik verdi bana şimdilik iltihabı yok edelim iki hafta sonra diğerlerine bakalım dedi
ama iyi bir haber daha aldım bebeğimin sol lateral ventrikülü 7 mm çıktı gayet normal hiç korkma dedi
agırlıgıda 984 gram olmuş:)
iyi akşaamlar kızlar mac cok heyecenlı yaaaa. teolog ve prop cok gecmiş olsun. bende kasılmalaarım icin 4 saattte bir ilac icicim bakalım gece nasıl uyanacağım son dönem zormus yaaa
günaydın kızlar .nasılsınız.dün doktora gittim.oğlum halen ters duryomuş sürekli oturdğım için dönemiyo dedi( neyse kuzum tam 1330 gram olmuş.(maşallah)ve ben ilk kez bu ayy 1 kilo almışım.ve 750 grmından fazlasını bebek almış.yani ben 400 gram civarında bişey almışım. :)
Melodi o hamburgerı ben de yemek ıstıyorum cok sınır oluyorum yaaaa dıyet yapıoz surda mıs gıbı fotograf sokuolar gozumuzun ıcıne..
Nalan hoşgeldınnnn..
Benım gıyınıp markete gıtmem lazım evde hıcbısı yok yıcek meyve de yok sebze de yok yemek de yok akannehir ara öğünümü de kuru kayısıyla gecıştirdim zaten offf ama hıc cıkasım yok ya pof
selaammm
sabah kalktığımda karnım çok ağrıyordu. midem bulandı vee istifraaa...((((
sonra yattım tekrar yeni kalktım. biraz ii gibiyim şimdi ... rüyamdada saçma sapan bişeyler gördüm(
bu arada oğlum iiymiş göremedim yüzünü göstermedi nst nts mi ne karın ağrısı ona girdim cok sııkıcı sıktılar yavrumu 1.420 olmuş kuzucum
herkes cumartesi bebişini görmeye gidecek herhalde : ))
bende gidecemzemuszemus
sanırım hastanede dietisyen yoktu bilmiyorumki 50ik yüklemede 203 çıkınca şekerim bir daha test yapmaya gerek duymadı. zaten tiroit için endoktrine gidiyordum bayramdan sonra şeker için de gidicem sanırım şekere ben bakıyorum sen niye dahiliyeye gittin bana gelmedin deyip fırççayı çekti zaten. sıkı diyet yapmıyorum ben bu sabah açlığım 91 - tokluğum 106ydı. sahurda yemeseydim belki daha düşük çıkardı kimbilir :S
bir daha yükleme yaparlar mı ?
sorma yaaa tüküriim kaderime
ilgisiz gelmişti bana hamile kalmadan önce bütün testlerimi ona yaptırmıştım
sonra akıntım var die gitmiştim sonrada hamile kalınca gitmiştim ama sevememiştim kadını toplamda 3-4 kere gittim yani çok yoğun bi kadın
annemde ona gidiyo tutturdu oraya git die hastane eve çok yakın özelliklede anneme
benim evde 6. kat asansör yok artık merdivenleri çıkmakta zorlanıyorum şuan taşınabilme imkanımda olmadığı için son zamanlar annemde kalıcam mecburen bide kocem 11 de geliyo işten evde yanlızda olamam boshayallersmile
yakın die oraya git diye ısrar ediyo bide doğum fiyatları inanılmaz ucuz nan
normal 300 sezeryan 500 akannehir
nie dahiliyeye gönderdiki benim gittiğim direk diyetisyene yönlendirdi
muhtemelen kilona bakıp tekrar şeker yüklemesi yaptırıcaktır 50 lik yada 75 lik
sorma yaaa tüküriim kaderime
ilgisiz gelmişti bana hamile kalmadan önce bütün testlerimi ona yaptırmıştım
sonra akıntım var die gitmiştim sonrada hamile kalınca gitmiştim ama sevememiştim kadını toplamda 3-4 kere gittim yani çok yoğun bi kadın
annemde ona gidiyo tutturdu oraya git die hastane eve çok yakın özelliklede anneme
benim evde 6. kat asansör yok artık merdivenleri çıkmakta zorlanıyorum şuan taşınabilme imkanımda olmadığı için son zamanlar annemde kalıcam mecburen bide kocem 11 de geliyo işten evde yanlızda olamam boshayallersmile
yakın die oraya git diye ısrar ediyo bide doğum fiyatları inanılmaz ucuz nan
ayy ne güsel..bu c.tesi bebiş görme günü :)
ben ayin 27 sini beklicem ne yazik ki...
Kız sen istanbulda nerden buldun 300 tl ye normal doğum yapan hastaneyi hayret valla ve helal olsun tabi....
Hee benide hemen diyetisyene göndermişti, ikinci yüklemede yüksek çıkınca dahiliyeye yolladı...
İyiymiş yavrum o zaman ya allasen zaten kaç kere daha gidecez ki doktora çoğu gitti azı kaldı..
Doktora alışmak zorunda bile kalmayacaksın yani..
Bencede git o doktora bir şans daha ver sempatiksalakcinni
ayy dejavu yaşadım annemin kurduğu cümleleri kurdun naaaannn akannehir
off off benim de ay sonu kontrolüm ya, adam şikayetin olmadığı sürece eylül sonu gel demişti :) acaba bi şikayet uydurup gitsem mi
inanmıyorum :roflol::roflol:
iloş biri sana eşşek derse gül geç iki kişi derse anırmaya başla sempatiksalakcinni
o zaman pazartesi o toktora al randevunu yavrim kaydirigubbakcemile3
ilona normal doğum ne kadanda ucuzmuş ööle yaaaa..şok oldum okuyunca
hee öle yapim dimi başka çarem yoh zati :sm_confused:
bende duyunca ufak çaplı bi şok yaşamıştım =))
Bencede şaka bir yana git sen oraya fiyatları da süpermiş ayrıca benim gittiğim hastanede de normal 1500 sezeryan 1750 di en son
ne zaman gittin en son??
ben geçen hafta gittim..bir ay sonra gel dedi..
ilona normal doğum ne kadanda ucuzmuş ööle yaaaa..şok oldum okuyunca
anam şimdi yine aradım normal 350 sezeryan 450 olmuş :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?