kızlaaaarrrr...
size birşey danışıcam, gecelik ve pijamasını alanlara...
beden konusunda çok kararsızım deneme şansım yok netten sipariş vericem. şu anda 42-44 beden giyiyorum aslında 44ü rahat edeyim diye giyiyorum.
neyse bu pijama vs olayında 2 seçenek var ya 40-42 yada 44-46 çok kararsızım pöfff (kilom da 81)
aranızda chez elle den alan varsa bedenleri ile ilgili bana fikir verebilir mi???
aslicim bence daha bekle derim..ama sen bilirsin tabi yinede..
ben normal doğuma 2200 ödicem doktor dişardan olduu için..
bence riske atma denemeden alma boshayallersmile
keşke öyle bir şansım olsabayramda gidicem ist.a o zaman da oralar kapalı oluyor aradım tek tek... off ya ankaradayken çok kolaydı alışveriş burda birşey yok off kötükedihüso
seninde ii miş ben normale 5.000 sezeryana 6.000 tl vercem....
sezeryan sıfır
normal sıfır
odalar hastane süper :)
küçük yerde olmanın faydaları..
sezeryan sıfır
normal sıfır
odalar hastane süper :)
küçük yerde olmanın faydaları..
evet devlet hastanesi. valla dr um para almıyor her ay ona gittiğimiz için ayıca. e hastane de almıyor malum. zati yeni yapıldı özellerden farkı yok..bijo devlet hastanesı heralde dımı sıfır olabılmesı ıcın :) ıstanbulda da sıfırdır belkı devlet hastanelerı?
canım chicco markası. asoş da bundan aldı. fotosunu gösterim dur..vayy en şanslı sensin zeynepcimm ya sana ne sorucam bebek çantası almışsın nalan demişti nasıl ve nerden aldın?
evet devlet hastanesi. valla dr um para almıyor her ay ona gittiğimiz için ayıca. e hastane de almıyor malum. zati yeni yapıldı özellerden farkı yok..
canım chicco markası. asoş da bundan aldı. fotosunu gösterim dur..
sezo ben de aldım evet çok güzel eminim çok beğenceksin kocaman çantası var içi de bakım kremleir dolu:)vayy en şanslı sensin zeynepcimm ya sana ne sorucam bebek çantası almışsın nalan demişti nasıl ve nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?