2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaarrrr...
size birşey danışıcam, gecelik ve pijamasını alanlara...
beden konusunda çok kararsızım deneme şansım yok netten sipariş vericem. şu anda 42-44 beden giyiyorum aslında 44ü rahat edeyim diye giyiyorum.
neyse bu pijama vs olayında 2 seçenek var ya 40-42 yada 44-46 çok kararsızım pöfff (kilom da 81)
aranızda chez elle den alan varsa bedenleri ile ilgili bana fikir verebilir mi???

bence riske atma denemeden alma boshayallersmile

keşke öyle bir şansım olsa bayramda gidicem ist.a o zaman da oralar kapalı oluyor aradım tek tek... off ya ankaradayken çok kolaydı alışveriş burda birşey yok off kötükedihüso

alışveriş merkezleri açık olur illaki bulursun oralarda profilo, cevahir, istinye park, forum istanbul..

seninde ii miş ben normale 5.000 sezeryana 6.000 tl vercem....

ohaaaaaaaaaaa bu dahada şok etkisi yarattı bende :1shok:
one yaa altınmı çıkarıyolar
yeditepede 7500 müş gerçi onların yanında seninki iyimiş
hayatta vermem o paraları lmaz:

ben geceliğimi almadım daha, pijemamı aldım üzerime denedim ve üzerime göre 1 beden büyüğünü aldım.. beden olarak 2 yazıyor sadece.. gecelik almayı düşünmüyorum aslında, gözüme güzel görünen uygun fiyatta bulursam belki alırım emin değilim..

hakkaten nalan kuş mu konduruolarmış, sezeryana cok para verenı anlarım ıste dikısını ıyı yapar estetık yapar fln tmm derım ama normal doğumda elını bıle surmuo adamlar ne bok yemeye ne yuzle para alıolar bılmıorum ...

gunaydın.. sımdı kalktım öküz gibi de açım burnum çoooook akıyor, hayırlısı..

sezeryan sıfır
normal sıfır

odalar hastane süper :)

küçük yerde olmanın faydaları..

bijo devlet hastanesı heralde dımı sıfır olabılmesı ıcın :) ıstanbulda da sıfırdır belkı devlet hastanelerı?

bijo devlet hastanesı heralde dımı sıfır olabılmesı ıcın :) ıstanbulda da sıfırdır belkı devlet hastanelerı?
evet devlet hastanesi. valla dr um para almıyor her ay ona gittiğimiz için ayıca. e hastane de almıyor malum. zati yeni yapıldı özellerden farkı yok..

vayy en şanslı sensin zeynepcimm ya sana ne sorucam bebek çantası almışsın nalan demişti nasıl ve nerden aldın?
canım chicco markası. asoş da bundan aldı. fotosunu gösterim dur..

göstersene resmini cnm nerden aldım nettenmi ?

dr. 2.500 tl alıyo normal sezeryan fark etmio, hastane normal için 2.500 sezeryan için 3.500 alıyo...

kısaca söğüş olayı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…