2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımm allah yardımcın olsunn. wc harici sakın ama sakın kalkma ayaklarını kaldır sürekli yat. inşallah bekleyecek bebeğin

canım çok dikkat et kendine. Geçen sene kuzenim 5 aylıkken erken doğum tehlikesi geçirmişti o da bebek 7 aylık olana kdr yattı sonra 7 aylıkken normal devam etti hamileliğine riski kurtarmış oldu inşallah seninki de yatınca açılma durur :S

Canım kendine dikkat et,Allah yardımcın olsun

benmasal geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
açılmanmı olmuş yoksa servik uzunluğunmu 37 mm miş

aaa çok geçmiş olsun.. açılma mı olmuş o kadar.. sen doktroun ne derse yap yat uzat bacaklarını dınlen, bebegın zamanında gelır işalla

benmasal çok geçmiş olsun aman dikkatl ol, bundan sonra hep dinlen uzat ayaklarını yat...

canımm allah yardımcın olsunn. wc harici sakın ama sakın kalkma ayaklarını kaldır sürekli yat. inşallah bekleyecek bebeğin

Canım kendine dikkat et,Allah yardımcın olsun

benmasal geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
açılmanmı olmuş yoksa servik uzunluğunmu 37 mm miş

aaa çok geçmiş olsun.. açılma mı olmuş o kadar.. sen doktroun ne derse yap yat uzat bacaklarını dınlen, bebegın zamanında gelır işalla

kızlar hepınıze tsk ederım sagolun
semaveela canım acılma yok rahım boyunda kısalma var
prop cnm sagol evt sureklı yatıyorum cnm ınsallah allahım bebeklerımızı zamanında gonderır acılma olmamıs cnm

ay canım aman yanlış anlamadıysam rahim ağzı yetmezliği olabilir dikkat et ben kaç ay yattım halada yatıyor sayılırım zor oluyor ama yüzdük yüzdk kuyruğuna geldik içini rahat tut dinlen
inşallah bebişlerimiz sağlıkla ve zamanında gelir hepimizin allah hiçbirimize zorluk yaşatmasın :Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım,dinlen bol bol ve moralini yüksek tut,allahın izniyle bişeycik olmaz bebeğine,biraz erken gelsede sağlıklı olur merak etme,sen doktorunun dediklerini uygula yeter

benmasal çok geçmiş olsun canım
arkadaşların dediği gibi bolbol istirahat et inşallah zamanında doğumunu yaparsın
benim eşim de işyerindekilerle aniden iftara gitmeye karar vermişler
evde yapayalnız bir tuhaf oldum yahu

Doğum ücretlerini konuşmuşsunuz benim gittiğim hastanede sezeryan 1500, normal 1350 ikiside epidural olarak. beklenen dogum tarıhınden 1 ay önce Samsun da olucam orda ayarladım hastaneyı doktoru , kontrole de oraya gidiyorum çok sık olmasa da .inşallah bebişim erken gelmez de planladıgım gıbı olur hersey :Saruboceq:
Geçmiş olsun benmasal yatmak da zor Allah kolaylık versin .

erkek anneleri bebek odasına perde işini ne yaptınız bi yere sordum çok karısık bi şeydı cok begenmedım metresıne 50 tl dedi yuh dedım. düz organze den acık mavımı yaptırsam acaba mobılyamız beyaz olcak . bi de halı işi var . ne çok iş varrrkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ben masalcim gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah bebisin zamaninda gelir

Akça biz jaluzi yaptırdık sadece,böyle daha şık olduguna karar verdık..
Bu arada neden bebeıgnı o kadar erken aldırmayı dusunuosun kı 1 ay cok erken, 1 hafta fln once aldırman daha saglıklı bence bebek acısından ama senın bılcegın ıs tabı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…