2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen bende öleyim doğuma kadar yarım dünya olucam diye korkuyorum

evet dun arkadaşa gittim. nerdeyse mutfaktan çıkamadım.. kız baktı kaldı.. bana.. hamileyimde deyemedim.. ama iştahıma hayran kaldı..

canım sarma istiyordu.. kızda yapmış.. daha servıs yapılmadan ben koca bır tabak yedim...:))))

canım benim yaaa. ama endişelenme. o şimdi senin depondan yiyor zaten 15.haftadan sonra ek ihtiyacı olacak. inş. yakında biter şikayetlerin

Arkadaşlar merhaba bende hamileyim
benim sat 25 şubat
netten hesaplarıma göre doğum aralık 2 ama kasımın son haftası olma ihtimalide olduğu için hem kasım annelerindeyim hemde aralık annelerindeyim
hayırlı olsun hoşgeldin bilgilerini verirsen seni de ekleriz

kızlar ikigündür karnımda adet olucakmışım gib sancı oluyo sonra gidyo.kötü bişeymi bu durum acaba
rahim adet olacakmıs gıbı kasılıyormus adet tarihi yaklaşınca normal dıyorlar

hoşgeldin cnmm bizde onu bekliyoruz ama demin girdi çıktı elektrikleri kesildi galiba
hadi yaa merak ettim bende

HOŞGELDıNıZ KIZLAR. aLLAH GÜZEL HAMıLELıKLER GEÇıRMEYı NASıP ETSıN. BENıM BULANTILARIM 7. HAFTADA BAŞLADI. KESEYıDE 5+4 NORMAL ULTRASONLA GÖRMÜŞTÜK.

:roflol: oh oh maşallah
ay benimde canım istedi ama şimdi:kedi:

daha yerleşiyormuş... ondan yapma dedi.. yorulma ve ilişki olmasın dedi.. o yüzden alttan bakmadı..
ben adetı geçtıkten 4 gun sonra gitmştim.. zaten erken gelmişşin dedi..
anladı ilişki ve iş yapmak banada yasak ama benim düşüğüm vardı bundan önce o yüzden önlem amaçlı benimki

anladı ilişki ve iş yapmak banada yasak ama benim düşüğüm vardı bundan önce o yüzden önlem amaçlı benimki

benım bır sorun yoktu ama öyle dedi..
zaten çok iş yapmam evde.. agır işlere yardımcı alıyorum eve... ama yapmayınca da olmuyor.. dıkkat edıyorum şimdi.. bebiş daha önemli..

kesin görürsünüz canım idrara sıkışık git sen doktor iş yapma dediyse yapma canım yorma kendini bende yapmıyorum şu 3 ay bi dolsun inşallah yavaş yavaş yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…