aynen bende öleyim doğuma kadar yarım dünya olucam diye korkuyorum
canım benim yaaa. ama endişelenme. o şimdi senin depondan yiyor zaten 15.haftadan sonra ek ihtiyacı olacak. inş. yakında biter şikayetlerinyeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz
benim midem çok kötü arkadaşlar
hiç bişey yiyemiyorum yediğimde hemen istifra ediyorum
krakerle beyaz leblebide fayda etmiyo artık
bebeğim beslenemiyo diye endişeleniyorum
ne yapacağımı şaşırdım :1no2:
hayırlı olsun hoşgeldin bilgilerini verirsen seni de eklerizArkadaşlar merhaba bende hamileyim
benim sat 25 şubat
netten hesaplarıma göre doğum aralık 2 ama kasımın son haftası olma ihtimalide olduğu için hem kasım annelerindeyim hemde aralık annelerindeyim
rahim adet olacakmıs gıbı kasılıyormus adet tarihi yaklaşınca normal dıyorlarkızlar ikigündür karnımda adet olucakmışım gib sancı oluyo sonra gidyo.kötü bişeymi bu durum acaba
hadi yaa merak ettim bendehoşgeldin cnmm bizde onu bekliyoruz ama demin girdi çıktı elektrikleri kesildi galiba
evet dun arkadaşa gittim. nerdeyse mutfaktan çıkamadım.. kız baktı kaldı.. bana.. hamileyimde deyemedim.. ama iştahıma hayran kaldı..
canım sarma istiyordu.. kızda yapmış.. daha servıs yapılmadan ben koca bır tabak yedim...:))))
bende bendeeeeeee:roflol: oh oh maşallah
ay benimde canım istedi ama şimdi:kedi:
iş yapma niye dedi cnm
anladı ilişki ve iş yapmak banada yasak ama benim düşüğüm vardı bundan önce o yüzden önlem amaçlı benimkidaha yerleşiyormuş... ondan yapma dedi.. yorulma ve ilişki olmasın dedi.. o yüzden alttan bakmadı..
ben adetı geçtıkten 4 gun sonra gitmştim.. zaten erken gelmişşin dedi..
canım benim yaaa. ama endişelenme. o şimdi senin depondan yiyor zaten 15.haftadan sonra ek ihtiyacı olacak. inş. yakında biter şikayetlerin
hayırlı olsun hoşgeldin bilgilerini verirsen seni de ekleriz
teşekkür ederim canım saol sat 25 şubat
:roflol: oh oh maşallah
ay benimde canım istedi ama şimdi:kedi:
bende bendeeeeeee
yok canım sağol ben şaka yaptım canım bugün hiçbişey istemiyoo malesefffya ne yapcaz şimdi... hemen yapalım size.:))))
anladı ilişki ve iş yapmak banada yasak ama benim düşüğüm vardı bundan önce o yüzden önlem amaçlı benimki
gülüm yaş kilo onlarıda yazzcanım benim yaaa. ama endişelenme. o şimdi senin depondan yiyor zaten 15.haftadan sonra ek ihtiyacı olacak. inş. yakında biter şikayetlerin
hayırlı olsun hoşgeldin bilgilerini verirsen seni de ekleriz
teşekkür ederim canım saol sat 25 şubat
gülüm yaş kilo onlarıda yazz
peki canım yaş 27 kilo 60
yeterlidir herhalde
ya ne yapcaz şimdi... hemen yapalım size.:))))
yeter bafo kaydeder senide listeyepeki canım yaş 27 kilo 60
yeterlidir herhalde
bennım 5 haftalıktı ama alttan bakmaddı... üsttende görünmedi.. p.tesi gitmiştik doktora, şimdi salı veya çarşamba yenıden gidecegiz.. çok kucuk görünmüyor dedi..belki bu hafta görürüz..
ama bana iş yapma dedi... ev berbat.... mecbur süpüryorum.. yavaş yavaş..
Aynen allahtan kayınvalidem yarın misafirim gelecek diye dün akşam sarıp getirmiş yarın pişireceğim
o zaman toplanıp sana gelelim biz dolapta hazırda var nasılsaa:icecream:Aynen allahtan kayınvalidem yarın misafirim gelecek diye dün akşam sarıp getirmiş yarın pişireceğim
bende de karin kasik ve uyku disinda hicbir degisiklik yok :umursamaz:midem sadece birkez bulandi oda hemen gecti aca normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?