2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk canım... Şimdi buraya ilk kez kayıt olduğum için şu çizelgenin nasıl yapıldığı konusunda bir fikrim yok... Yardımcı olursanız sevinirim...

ilk sayfada listenin hemen altında çizelge yapımını yazmış bafo oraya bakarsan yardımcı olur sana cnmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza a.s. doğum öykülerini okumaya dalmışım burda sohbet almış yürümüş aklinialirimsmile

karnı çok acıkan varmı?? ben dayanamıyorum... açlığa ne bulrsam yiyorum..

ahanda benden bi tane daha :lepi: kendini bu konuda hiç yalnız hissetme. bi canavarda benim :1ninca:

ben inşallah salı gunu keseyı görecegiz.... gunler geçmiyor sanki... kese yı ilk usten bakınca gören oldu mu

evet ben görmüştüm üstten baktığında. benim hiç alttan bakılmadı zaten. 6 haftalıktım ama ben

aynen bende öleyim doğuma kadar yarım dünya olucam diye korkuyorum

bende korkuorum ama kendimi yemekten de alıkoyamıorum cokacimcoook:jeyyar:

Ya ben acıktım hemde çok işyerindeyim bide ne yiycem ben şimdi

Ya ben acıktım hemde çok işyerindeyim bide ne yiycem ben şimdi

canım başta bende çok zorlanıyordum. aşçıya dedim artık acıktıkca çıkıorum bakıorum ne gelse önüme yiyorum. genelde ekmek arası peynir domates yapıorum. yanına da salatalığı alıp ısırıp yiyorum cokacimcoook

arkadaşlar merhaba. bir süredir sizi takip ediyorum ama yazmak için bebeğimin kalp atılarını duymayı bekledim. allaha şükür bugün duydum. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

SAT: 7 şubat
Beklenen doğum tarihi: 22 kasım(geç döllenme)
Kilo: 54

Arkadaşlar ne güzel gebeliğin tüm belirtilerini yaşıyorsunuz. Ben de ne bir kusma ne de bulantı söz konusu. Gebe olduğumu bile unutuyorum. Bu durumu doktoruma sorduğumda 5 haftalık olduğumu ve belirtilerin önümüzdeki günlerde olabileceğini söyledi. Bir de manikür yaptırmak istiyorum. Sizce bir sakıncası olabilir mi? Sitelere bakıyorum kimisi zararlı kimisi zararsız diyor.

işte favori yemeğimdelikafadulden

hmm ne güzel büroda bişeyler vardı bende atıştırdım

hoşgeldin hayırlı olsun

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun:CüvCüv:

marge bende de pek belirti yok canım. sadece çok sık acıkıyorum. bi de gaz ve şişkinlik oluyor bazen. bulantı falan hiç yok. zaten olcak diye bişey de yok.

arkadaşlar ben daha yeni geldim ama yine göremedim bebişimi anca daha keseyi görebildik ama ben vajinal ultrasonla baktırmıyorum doktor 2 hafta sonra görürüz dedi 2 hafta bekliycem yine.

bluemoon 1 gün var aramızda. ben de bugün gittim. karından görünmez dedi. vajinal ultrasonda göründü. kalp atışları da duyuldu. karından olsaydı 2 hafta sonra olurmuş. seninki normal yani.

işte favori yemeğimdelikafadulden

benimde hem kolay hem çokk seviorumm kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben daha yeni geldim ama yine göremedim bebişimi anca daha keseyi görebildik ama ben vajinal ultrasonla baktırmıyorum doktor 2 hafta sonra görürüz dedi 2 hafta bekliycem yine.

evet canım benimde alttan bakılmadı hiç. 8.haftada bebeğimi görebildik için rahat olsun yani

bluemoon 1 gün var aramızda. ben de bugün gittim. karından görünmez dedi. vajinal ultrasonda göründü. kalp atışları da duyuldu. karından olsaydı 2 hafta sonra olurmuş. seninki normal yani.

evet cnm doktor banada öyle dedi ama ben vajinal muayene istemiyorum nekadar doğrudur bilemem tabi ama etrafımdan pek iyi olmadığını söylediler hoş zararı olsa doktorlar yapmaz ama gözümü korkuttular

ben şimdi nisan'ın son haftası gidicem şimdi 5 haftalıksa
o zaman tam 8 haftalık oluyor o zamandamı alttan bakacakmı inş bakmaz
ve kalp atışını da duyucam demi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…