hayırlısı olsun canım...
hoşgeldin cnmGüzel anne adayları bende Kasım annesi adayıyım.Şimdilik altı haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta dr. kontrolüm olacak
karnı çok acıkan varmı?? ben dayanamıyorum... açlığa ne bulrsam yiyorum..
ben inşallah salı gunu keseyı görecegiz.... gunler geçmiyor sanki... kese yı ilk usten bakınca gören oldu mu
aynen bende öleyim doğuma kadar yarım dünya olucam diye korkuyorum
Ya ben acıktım hemde çok işyerindeyim bide ne yiycem ben şimdi
gelmediler bende bekliyorum uzandım şimdi gene bulantım başladı yaaaaaaaaaabu arada doktora giden arkadaşlar gelmedimi daha
canım başta bende çok zorlanıyordum. aşçıya dedim artık acıktıkca çıkıorum bakıorum ne gelse önüme yiyorum. genelde ekmek arası peynir domates yapıorum. yanına da salatalığı alıp ısırıp yiyorum cokacimcoook
canım başta bende çok zorlanıyordum. aşçıya dedim artık acıktıkca çıkıorum bakıorum ne gelse önüme yiyorum. genelde ekmek arası peynir domates yapıorum. yanına da salatalığı alıp ısırıp yiyorum cokacimcoook
hoşgeldin hayırlı olsunarkadaşlar merhaba. bir süredir sizi takip ediyorum ama yazmak için bebeğimin kalp atılarını duymayı bekledim. allaha şükür bugün duydum. umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
SAT: 7 şubat
Beklenen doğum tarihi: 22 kasım(geç döllenme)
Kilo: 54
Arkadaşlar ne güzel gebeliğin tüm belirtilerini yaşıyorsunuz. Ben de ne bir kusma ne de bulantı söz konusu. Gebe olduğumu bile unutuyorum. Bu durumu doktoruma sorduğumda 5 haftalık olduğumu ve belirtilerin önümüzdeki günlerde olabileceğini söyledi. Bir de manikür yaptırmak istiyorum. Sizce bir sakıncası olabilir mi? Sitelere bakıyorum kimisi zararlı kimisi zararsız diyor.
işte favori yemeğimdelikafadulden
arkadaşlar ben daha yeni geldim ama yine göremedim bebişimi anca daha keseyi görebildik ama ben vajinal ultrasonla baktırmıyorum doktor 2 hafta sonra görürüz dedi 2 hafta bekliycem yine.
bluemoon 1 gün var aramızda. ben de bugün gittim. karından görünmez dedi. vajinal ultrasonda göründü. kalp atışları da duyuldu. karından olsaydı 2 hafta sonra olurmuş. seninki normal yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?