arkadaşlar ben daha yeni geldim ama yine göremedim bebişimi anca daha keseyi görebildik ama ben vajinal ultrasonla baktırmıyorum doktor 2 hafta sonra görürüz dedi 2 hafta bekliycem yine.
ben şimdi nisan'ın son haftası gidicem şimdi 5 haftalıksa
o zaman tam 8 haftalık oluyor o zamandamı alttan bakacakmı inş bakmaz
ve kalp atışını da duyucam demi arkadaşlar
cnm bugün dokotor bana 8 haftalıkken görüneceğini söyledi vajinadan baksak görürdük dedi ben istemed,ğ,m için karından genelde 8. haftada görürüz dedi
ok canım saol inşallah gittiğimde alttan bakmaz bakıyım derse baktırmayım en iyisi karnımdan baksın çünki hem düşük tehlikesi oluyormuş galiba allah korusunda
ben şimdi nisan'ın son haftası gidicem şimdi 5 haftalıksa
o zaman tam 8 haftalık oluyor o zamandamı alttan bakacakmı inş bakmaz
ve kalp atışını da duyucam demi arkadaşlar
büyüyor bıdık :dance:kızlar 9+0 oldum bugün ilk defa sol kasığım çok ağrıdı.bende telaşlandım. ilk defa böyle ağrıdı. normal mi acaba?(bu haftada).ilk günler normal diye biliyorum amaCADIARZU
kızlar 9+0 oldum bugün ilk defa sol kasığım çok ağrıdı.bende telaşlandım. ilk defa böyle ağrıdı. normal mi acaba?(bu haftada).ilk günler normal diye biliyorum amaCADIARZU
cnm dün nette birşey okumuştum bazı hamilelerde belirli bir süre regli dönemine gelen tarihlerde kasıklarında ağrı olabiliyormuş ama sen yinede doktorunas sor tabi
günaydın arkadaşalar
çok kötü bi akşam geçirdim.pembe renkli kanamam oldu saat 12 ye doğru.acilen hastaneye gittik.puroluton depot iğne yapıldı.bebeklerimin kalp atışlarını gösterdi doktor.sorun gözükmüyor şimdilik dedi.
ama ne kadar kötü bir duygu olduğunu anlatamam.umarım hiç birinizz yaşamazsınız bunu.
şimdi istirahatteyim.hala çok korkuyorum.inşallah bebeklerim hep benimle olur((
Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum.Bende de az kanam olmuştu ardından kalp atışı duyuldu.Doktor önemli değil,rahimden gelmiştir falan dedi...3 gün yine azıcık geldi ama içim pır pır..
Bugün doktora gittim güya.Doktorun acil müdahelesi olmuş,sabhki randevular kalmış öğleden sonraya .Mecbur okula döndüm.Pazartyesi gideceğim ben de..Bebişlerimi görür,büyüdüklerine şahit olurum inşlallah yaa:Saruboceq::Saruboceq:
çok sağol canım
evet çok kötü bi duygu.geçen gün birisi nin kanaması olduğunda onu rahatlatmak için bildiklerimizi yazmıştık buraya.ama insanın başına gelince anlıyor ki hepsini bilmek te insanı rahatlatmıyor.bunu yaşamak çok zor bişey.bi de bizim gibi gebeliği zor yakalayanlar için,tüp bebekle hamile kalabilenler için durum çok çok daha zor.rabbim bütün anne adaylarını hayırlısıyla sağlıla kavuştursun bebeklerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?