canim gözün aydin senin adina cok sevindim darisi bizlere insallah:Saruboceq:Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.
kızlar ben sıze bıse sorcam burda elevıtten falan bahsedılıyo ben hergun folıbol ıcıyorum dr.um bıde elevıtı yazmıstı ama onu halsız olursan iç demişti..siz onudamı hergunn içiyosunuz...bıde ben 2 gun ust uste elevıtı ıctım solemesı ayıp buyuk abdesım sıyaha yakın bı renk oldu bıde rahat cıkamadım tuvalete sızde bole bıse oldumu..tekrardan afedersenız ama sormak ıstedım
slm kızlar ayy sizi okumadan edemiyorum 2009 kasım annesiyim bende 13 şubattı satım cıncık seninle aynı 17 kasımda normal doğum yaptım hepinize güsel hamilelik hayırlı doğumlar diliyorum keyfini çıkarın süper hamilelik bolbol dinlenin çok ararsınız bu günlerinizi
Geldim arkdaşlar geldimm. merak eden arkadaşlara da çok teşekkürler, duygulandım valla..haberler güzel.. kalp atışını gördük ve duyduk bütün odayı dolduruyordu ben tabii pıtpıtları duyucam sanıyorum dandandan diye atıyordu. ne mübarek bir şey çok heyecanlandım. doktor iki kere sesini dışarı verdi. ay iki cmmiş henüz ama o ne sesli kalp öyle:) maşallah. neyse tetkiler istedi onları da bir hafta sonra falan yaptırıcam.
iyi akşamlar kızlar, hala folik asit içiyomusunuz? 7.haftadan sonra bi faydası yokmuş öyle mi??
slm kızlar bende yarın bebeğimi ilk kez görücem inş :)
Merhabalar kızlar!!!Aranıza yeni katıldım;bende muhtemelen kasım annesiyim.:))
Allah bebişini analı babalı buytmeyı nasıp etsın inşallah. ve ne kadar korksamda inşallah bende senın gıbı normal dogum yapanlardan olurum .AMİN
Günaydın kızlar! Bugün ben de güne şişkinlik ve gazla başladım. Dışarıdan görseniz sanki 4 aylık hamileyim. Acaba bu şişkinlik ve gaz ne zaman biter((((
Günaydın kızlar! Bugün ben de güne şişkinlik ve gazla başladım. Dışarıdan görseniz sanki 4 aylık hamileyim. Acaba bu şişkinlik ve gaz ne zaman biter((((
benim hala devam ediyor canım şahsen. kişiden kişiye değişiyor ama belli bi müddet devam eder sanırım
bende de çok oluyor. özellikle de akşamları. dr normal dedi. yediklerine dikkat et ama yine de olur dedi.
Begümcükk bir de bende bulantı ve kusma da yok. Homini gırtlak ta yiyiyorum ama o kadar da abartmıyorum. Ama şu şişkinlik insanı çok rahatsız ediyor.
slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk.gerçi muaynem alttan oldu çevremdekiler baya kızdı ama doktor en iyisini bilir.benimde 1 haftadır sürekli mide bulantım ve iştahsızlığım var hiç bi şey yiyemiyorum.dün bir serum takıldı şimdi azcık iyiyim ama gene bi şey yiyemiyorum.benim gibi belirtiler yaşayan var mı ve bu bulantılar ne zaman geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?