2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım uykusuzlar kulübüne hoşgeldin vereliniortak[/COLOR][/B][/QUOTE]

ben de tamamen uyku yok canım. Sadece dün değil, diğer günler içinde de uyuyamıyorum. Bunun bir nedeni varmıymış, Peki sende şişkinlik ve gaz var mı?

günaydın kızlar
midem berbat.domates salatalık ve maruldan başka hiçbişey yiyemiyorum.
bu bulantıların bi çaresi yok mu.ve sanırım ikizlerde daha fazla oluyomuş bulantılar (((((

canım bulantılar tamamem bünye meselesi...bende ikiz bekliyorum ama bulantılarım yok denecek az..ama dikkatta ediyorum..mesela yemeten hemen önce hemen sonra su içmiyorum..arada leblebi atıyorum ağzıma..
bu arada doktorum bana söylediği asla mevsiminde olmayan domates salatalık yeme dedi..ama gene sen bilirisin tabii..

kıslarr iyi haftalarrr yaa başa çıkamıyorum bulantılarımla 10 gun oldu ama bende mahvoldum yaaa 4 kilo vermişim ne olucak benim bu halimmm

ben de tamamen uyku yok canım. Sadece dün değil, diğer günler içinde de uyuyamıyorum. Bunun bir nedeni varmıymış, Peki sende şişkinlik ve gaz var mı?
yok bende şişkinlik veya gaz. tabi süt içince gaz oluyor ben de napiyim içmiyorum yoğurt yiyorum. benim uykusuzluğum tamamen nedensiz. birkaç yere baktım hormonlardan dolayı diyor başka bişey demiyor. bir zaman sonra alışır vücut rahatlarsınız diyor. aynı mide bulantısının 3.5 ayda geçmesi gibi..

ben her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum. akşamları oluyordum iğne yapıyor heralde dedim, sabaha aldım iğneyi. yok o da bir işe yaramadı.. demek ondan da değilmiş.

Bulantısı olan kızlar, bulantıya en iyisi tuzlu kraker çok iyi geliyormuş. Mutlaka yanınız da bulundurun. Benim midem bulanmıyor ama hamileliği daha önce yaşamış olup iyi gelmiş kişiler tanıyorum. Onlar söylemişti.

ya bende artık bu domates salatalıklarda hormon azdır diye düşündüm.
ama başka bişey görmek bile istemiyorum .başta çubuk kraker kesiyodu.şimdi o da banamısın demiyor.
o kadar susuyorum ki ama içer içmez bulantı başlıyor diye su bile içemez oldum.

günaydın hanımlar kan verdim tahlillerimi yaptırdım geldim
bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm umarım en yakın zamanda tekrardaan hamile kalırsınız mafoldumben

allahtan benim bulantılar daha yeni başladı.sanırım buna sevinmeliyim :))
6. haftada başladı galiba burdaki biçok kişinin

Günaydınnn Güzel kasım anneleri

ben bugun dr gıdıcem saat 2 de çok heycanlıyım acaba karından ultrasonla kalp atısını duyabılırmıym sızce yada cokmu erkennn aranızda duyanlar varmı bu arada bugun 6+0 ım

günaydın hanımlar kan verdim tahlillerimi yaptırdım geldim
bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm umarım en yakın zamanda tekrardaan hamile kalırsınız mafoldumben

cnm tahlillerini nerde yaptırdn ve hepsi kandamı bakılıyo.bende bugün gidicem.

acaba bana da süt mü gaz yapıyor. Offfff! bu çarşamba doktora gideceğim, mutlaka bunu soracağım. Bu konuda çok canım sıkkın::çok üzgünüm:

Hadi hayırlısı Ben masalcım... Umarım kalp atışlarını duyarsın ve için rahatlar. Ben altıncı haftalıkta gitmiştim ama duyulmamıştı... Karından bakmıştı. Bu haftaya kaldı. Ama sen kafana takma belki sen duyarsın canımyerimseniben

kalp atışını duymasan bile keseyi görürsün canım erken değil canı ben 5.haftamda gitmiştim

ınsallah duyarım canım su ılk 3 ayı atlatmadan bızlere rahat yok sanırım ınsallah bu hafta sende duyarsın canımmm

slm canım.. inşallah görürüsun bugun... bende bugun gitmek istıyorum bir gun erken ama eşim hayır dıyor.. bekle yarını.... adamda ne sabır var ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…