korkma canım.hiç bi şey olmamaıştır.olsa kanama olurdu.emanet değiller hemen kötü bi şey olsun.ama yinede bi daha çok zorlama kendini.günaydın kızlar.naıslsınız.pazr günü evde oldğum için girmedim.bebeğini kaybeden annelre çok üzüldüm.Allah sabır versin.ben dün çok aptalca bişey yaptım.dün evi temzledim.kednmi çok iyi hissediyordum ve evi hiç temzlemedğim için berbattı.çok eğildim yer sildim felan.sonra aklım başıma geldi.çok korkuyorum kızlar.yarın doktora gidicem.kalp atışınıda duymadım.bişey olmuşmudur sizce kızlar.keşke ellim kırlsaydı yapmasıydım yaklava: klava:senağlama
gözünaydın canım.günaydın kızlarrr bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin vardır bunda da bi hayır ama bişey demek gerçekten zor benim cuma dr.kontrolüm vardı bebeişim iiymil ultra.göre 7+5 miş
günaydın kızlar.naıslsınız.pazr günü evde oldğum için girmedim.bebeğini kaybeden annelre çok üzüldüm.Allah sabır versin.ben dün çok aptalca bişey yaptım.dün evi temzledim.kednmi çok iyi hissediyordum ve evi hiç temzlemedğim için berbattı.çok eğildim yer sildim felan.sonra aklım başıma geldi.çok korkuyorum kızlar.yarın doktora gidicem.kalp atışınıda duymadım.bişey olmuşmudur sizce kızlar.keşke ellim kırlsaydı yapmasıydım yaklava: klava:senağlama
canımm ya sıkma canını bişey yoktur İşallah yakınsa bi sağlık ocağına filan git
başakcım kanaman olmadıysa sorun yok ağrın oldumu iş yaptıktan sonrabugün gidicme tahlillerim var onalrı yaptırca.doktora gitmeye cesaretim yok.işn kötü bişey yoktureyvahedigeldismile
başakcım kanaman olmadıysa sorun yok ağrın oldumu iş yaptıktan sonra
canım bel ağrısı normal bende ilk bebeğimde sormuştum normal dedi bebek yerleştiği için hafif ağrıları önemseme dedikanamam yada akıntım olmadı hiç ama belim çok ağrıdı biraz uyuduktan sonra geçti.
sorun yoktur canım allahın izniyle ağrı bendede oluyo az bişey yorulunca dün gece uyurken sağdan sola dönerken karnıma bıçak gibi sancı girdi uykudan uyandım ani harekette iyi değil bizekanamam yada akıntım olmadı hiç ama belim çok ağrıdı biraz uyuduktan sonra geçti.
günaydın bafocumm hoşgeldinnherkese günaydın,
hsonu midem berbattı hep tansiyonum dusuk benım bu aralar. o yuzden h.sonu gıremedım hiç bir geçmişi okuyıp geliyim
hersey yolunda mıkaydirigubbakcemile5
canım bende oğluma hamileyken çok ağırmı bi temizlik yapmıştım böle kotukları filan çekmiştim ama ozmn 6 aylık hamileydim ve bebek 2 gün hareket etmedi hemen sağlık ocağına gittik kalp atışı çok geriden duyuldu bebek geriye çekilmiş meğer dinlenmeye biz yorulunca onlarda yoruluyormuş bişi olmaz ama yapma boşver dedi onun için korkma ark dediği gibi kanaman filan yokmuş bişi olmazinş yoktur sorun.salağın tekiyim ya bırak evi ne oluyosa olsun bebeğinden önemlimi ya.daha herşey yolunda değil tehliken var neyine ev işşi.klava: klava:
aaa kızma kendine biz pimpirikliyiz biraz benim eltim hamileliği boyunca bütün ev işini yaptı duvar bile sildi bişeyde olmadı olacağı varsa zaten oluyooinş yoktur sorun.salağın tekiyim ya bırak evi ne oluyosa olsun bebeğinden önemlimi ya.daha herşey yolunda değil tehliken var neyine ev işşi.klava: klava:
canım 4 hafta olucak en son doktora gideli ne bileyim karnında ölen arkadaşları duyunca bende panikledimmsezen niye panik yapıyorsun herşey yolundadır inşallah stress yaparsan o zaman bebek etkileniyormuş bebeğe giden bir damar daralıyormuş bir arkadaşıma doktoru söylemiş o yüzden takma hiçbir şeyi
canım korkma bişey olduğunu sanmıyorum panikde cok zararlı dınlenmene bak suan bencegünaydın kızlar.naıslsınız.pazr günü evde oldğum için girmedim.bebeğini kaybeden annelre çok üzüldüm.Allah sabır versin.ben dün çok aptalca bişey yaptım.dün evi temzledim.kednmi çok iyi hissediyordum ve evi hiç temzlemedğim için berbattı.çok eğildim yer sildim felan.sonra aklım başıma geldi.çok korkuyorum kızlar.yarın doktora gidicem.kalp atışınıda duymadım.bişey olmuşmudur sizce kızlar.keşke ellim kırlsaydı yapmasıydım yaklava: klava:senağlama
cok sevindim helincim.olumunekankayizsmileben cuma günü doktora gittim kızlar.bugün itibariyle 8+4 günlük hamileyim 4 defa doktora gittim.her hafta doktordayım yani.khverengi lekelenmelerim bitmediği için gittim.doktorum bu tür lekelenmelerin doğal olduğunu eski kanı rahim atıyor dedi.sadece yoğun kesmeyen kırmızı kanamadan kork dedi.bebeğim çok iyiydi kızlar.bayağı büyümüştü.tam haftası ve günüyle uyumluydu.maşallah kalbi çok iyi atıyordu.sadece rahimde biraz kasılma vardı.oda daha önce yaşadığım düşük tehlikesindenmiş.ağır iş ve ilişki yasak ki zaten hamilelikten sonra ilşki hiç olmadı.dinlen fırsat buldukça dedi
günaydınnnn
cumartesi doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda bebişimin kalbi pıt pıt atıyordu gördümmmmm... 1 şişe serum yedim 2 gündür sürekli çıkarıyordum ve ishal olmuştum..
o biraz iyi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?