doktora ne zaman gidiceksininş yoktur kızlar neolur dua edin.eşimle hayal kuruyoruz ilk hedişyesi bile geldi yavrumun.ona okdar alıştım ki.kötü bişey olmasın tek dileğim bu.pıt pıtları duyim rahtalıcam biraz.
doktora ne zaman gidiceksin
günaydın kızlar.naıslsınız.pazr günü evde oldğum için girmedim.bebeğini kaybeden annelre çok üzüldüm.Allah sabır versin.ben dün çok aptalca bişey yaptım.dün evi temzledim.kednmi çok iyi hissediyordum ve evi hiç temzlemedğim için berbattı.çok eğildim yer sildim felan.sonra aklım başıma geldi.çok korkuyorum kızlar.yarın doktora gidicem.kalp atışınıda duymadım.bişey olmuşmudur sizce kızlar.keşke ellim kırlsaydı yapmasıydım yaklava: klava:senağlama
yarına kadar sabret cnmm yarın bişey olmadığını görüceksinntahlillerim var bugün onalrı yaptırıcam.normalde çarşamba ama ben yarın giidcem muayeneye
yoğun akıntıdamı tehlikeli benim var akıntım ama hamile kaldıktan sonra arttıAllahın izniyle bişey olmaz canım ben de yaptım geçenlerde az sonra kalkıp yine yapıcam. dikkatli olduktan sonra neden olsun ki bir sorun yoksa. kanaman veya yogun akıntın olmadıkça korkma.
aynıyız evet benim 4.haftam olucak haftaya inş..ikimizde hayırlı haberle dönerizzhaftaya salı kontrolüm benimde. sezencim senle aynıyız galiba
yoğun akıntıdamı tehlikeli benim var akıntım ama hamile kaldıktan sonra arttı
kokusuz ve beyaz bunda sorun yok o zamanakıntı bende de yoğun. ama normal zamanımızda olan akıntıysa sorun yokmuş canım.
hoşgeldin evet yoksun görüşemedik canım nasılsın??günaydın arkadaşlar geçen hafta işlerimden dolayı fazla giremedim nasılsınız?
kızlar valla çok rahatlattınız beni.sanal alemde tanımama rağmen iyki varsınız :1hug:
aynıyız evet benim 4.haftam olucak haftaya inş..ikimizde hayırlı haberle dönerizz
kokusuz ve beyaz bunda sorun yok o zaman
iyiki burdayız ne güzel dertleşiyoruz iyiyi kötüyü bende burada olmaktan çok mutluyum kızlarrkızlar valla çok rahatlattınız beni.sanal alemde tanımama rağmen iyki varsınız :1hug:
yoğun akıntıdamı tehlikeli benim var akıntım ama hamile kaldıktan sonra arttı
eren sezencim söylemiş begümcük eğer agır iş yaptıgında akıntın normalden fazla gelirse dinlenmen gerekiyor. yoksa renksiz veya sarı akıntı çoğumuzda var. dr a sordum hamilelikte akıntı çok normal, hormonlardan dolayı dedi..akıntı bende de yoğun. ama normal zamanımızda olan akıntıysa sorun yokmuş canım.
canım uykusuzlar kulübüne hoşgeldin vereliniortakherkese günaydın! dün akşam hiç uyuyamadım. Bir sağ, bir sol sabahı ettim. Aslında bir rahatsızlığım da yoktu ama niye böyle oldu anlamayamadım. Bir de gaz ve şişkinlik çok rahatsızlık veriyor. İştahım tamamen kapandı. Zorla birşeyler atıştırıyorum. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Acaba benim durumum da olan var mı?
kanamam yada akıntım olmadı hiç ama belim çok ağrıdı biraz uyuduktan sonra geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?