2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
midem berbat.domates salatalık ve maruldan başka hiçbişey yiyemiyorum.
bu bulantıların bi çaresi yok mu.ve sanırım ikizlerde daha fazla oluyomuş bulantılar (((((

Allahın izniyle bişey olmaz canım ben de yaptım geçenlerde az sonra kalkıp yine yapıcam. dikkatli olduktan sonra neden olsun ki bir sorun yoksa. kanaman veya yogun akıntın olmadıkça korkma.

hayırlı sabahlar kızlar. Herkese hayırlı güzel bi hafta diliyorum a.s.

harzemşah ve büşra arkadaşım Allah sabır versin öncelikle inşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırız tekrar

başakcım korkma yaa. gönlünü ferah tut. iyi düşünelim iyi dua edelim herşey iyi olsun :1hug: inşallah duyacaksın sende pıt pıtları a.s.

Allahın izniyle bişey olmaz canım ben de yaptım geçenlerde az sonra kalkıp yine yapıcam. dikkatli olduktan sonra neden olsun ki bir sorun yoksa. kanaman veya yogun akıntın olmadıkça korkma.
yoğun akıntıdamı tehlikeli benim var akıntım ama hamile kaldıktan sonra arttı

haftaya salı kontrolüm benimde. sezencim senle aynıyız galiba

kızlar valla çok rahatlattınız beni.sanal alemde tanımama rağmen iyki varsınız :1hug:

günaydın arkadaşlar geçen hafta işlerimden dolayı fazla giremedim nasılsınız?

çizelgem ilerlemiş kızlar bebişin şekli daha netleşmişş ayy karnımızdada böylelermi acaba

herkese günaydın! dün akşam hiç uyuyamadım. Bir sağ, bir sol sabahı ettim. Aslında bir rahatsızlığım da yoktu ama niye böyle oldu anlamayamadım. Bir de gaz ve şişkinlik çok rahatsızlık veriyor. ıştahım tamamen kapandı. Zorla birşeyler atıştırıyorum. Midemi boş bırakmamaya çalışıyorum. Acaba benim durumum da olan var mı?

yoğun akıntıdamı tehlikeli benim var akıntım ama hamile kaldıktan sonra arttı

akıntı bende de yoğun. ama normal zamanımızda olan akıntıysa sorun yokmuş canım.
eren sezencim söylemiş begümcük eğer agır iş yaptıgında akıntın normalden fazla gelirse dinlenmen gerekiyor. yoksa renksiz veya sarı akıntı çoğumuzda var. dr a sordum hamilelikte akıntı çok normal, hormonlardan dolayı dedi..

canım uykusuzlar kulübüne hoşgeldin vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…