- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Kızlar ne oluyor, güzel güzel yazışıyoruz burada... Eğer biraz sert yazışacaksanız özelden mesajlaşın çünkü bu topikteki herkesi de içine sürükler tartışma..
evet sana katılıyorum
zaten tartışmaya taraf olacak ruh halinde değiliz
midemiz bulanıyor mafoldumben
sen 11.-haftadasın begüm ben 9+1 im 10 haftadayım kağan kocatepenin sitesinde okudum 11.haftada bebişin cinsiyeti beliriyomuş seninki bu hafta kızmı erkekmi şekil almaya başlarr
selam kızlar. ne çok yazmışsınız akşamdan beri. oku oku bitiremedim.
benim haftasonu lekelenmelerim olmuştu. dr progestan vermişti. bugun gittim yine. çok şükür iyiymiş bebişim. rahimde kanama yokmuş. progestana devam et dedi. bi de rapor verdi 1 hafta. artık daha sık takip ederim siteyi.
kalp atışı duymayı bekleyenler inşallah en kısa zamanda duyarsınız.
alkisalkisalkisKızlar ne oluyor, güzel güzel yazışıyoruz burada... Eğer biraz sert yazışacaksanız özelden mesajlaşın çünkü bu topikteki herkesi de içine sürükler tartışma..
kramp olması kalsiyum eksikliğindendir cnmm vitamin verir büyük ihtimalle haftaya ben tekmiyim yaniiibilmiyorumkismileayyy gerçektenmi inşallah.... Sağlıklı olsunda bebem yeter ki :Saruboceq:
bu arada ben aradım hastaneyi çarşambaya randevu aldım sezencim. sol kalçamdaki kramplardan ayağımı basamıorum dünden beri. çalıştığım içinde iice zorladı bugün.dün yatmıştım ne güzel. birde ara ara ağlatacak derecede kramplar başladı. o yüzden çarşambaya sabah 9a aldım randevu
göbişin büyüyüoobenim dünden beri göbek deliğimin etrafında batmalar başladı. sizde de var mı.
sağol asenam.senen kaç haftalık. mide problemi mi var?
göbişin büyüyüoo
haftaya salısezen randevun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?