2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar size belki saçma gelecek ama bir sorum olacaktı. Manikür yaptırmam doğru olur mu?
pek iyi bakmıyorlari bende orman gibiyim ya offf kendim yapmayada gücüm yok

kızlar bende aranıza yeni katıldımmm inş hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik dilerimmm...

hoşgeldin bilgilerini verde senide ekleyelim listemize tatlım hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5

pek iyi bakmıyorlari bende orman gibiyim ya offf kendim yapmayada gücüm yok

hoşgeldin bilgilerini verde senide ekleyelim listemize tatlım hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
canım orman gibiyim derken bana doktorum ağda yapabilirsin yanlız lazer epilasyon yasak dedi :kedi:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz aramıza umarım 9 ayı birlikte geçiririz.

Son düzenleme:
Bebeğini kaybetmiş olan bütün arkadaşlara da geçmiş olsun inş. en yakın zamanda tekrar hamile haberlerinizi alırız arkadaşlar. Gerçekten zor bi süreç kelimeler kifayetsiz kalıyor maalesef.

Bende şimdilik kaçtım kızlar kocam geldi. Hem bebişleri hem kocaları doyurmak gerek. Hadi byeeee....

kızlar benim gibi olan varmı.ağzımda sürekli metalik acı çok kötü bi tat var.her şeyin tadı çok kötü acı ama böyle metalik bi acı var.her şey iğrenç geliyor

Selam kızlar benim ultrason göürüntüsünde
08 12 2010
yazıyo
aralıkta mı dogum yapıcam sizce ama sat 20 şubat kafam karıştı
sizin ne yazıyo acaba bilen varmı?

kızlar merhaba benım gobegım ve göğüslerim cok şiş ya ne olcak göbegim valla kıyafetlerımden pörtlüyo gaz desem degil.eee cok düzenli büyük tuvaletımı yapamıyorum(buda hamılelıkle ortaya cıkan bı durum) ama ondan da bu kadar olurmu ne bılıyım.sızler nasılsınız gobek falan varmı ..?????birde göğüslerime dokunamıyorum resmen ama bu hamılelıgın basladıgından berı bole normalmı sızce

bıde bugun bızım evın yanında saglık ocagı var oraya gıttım aıle planlaması odasında tansıyonumu boyumu,kılomu olctuler kaydettıler bıde 14. haftada gel dedı.kalp atısları ıçınmış heralde. ama ben Allah nasip ederse persembe gunu bebişimin pıt pıtlarını duyucam dua edın kızlar.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Selam kızlar benim ultrason göürüntüsünde
08 12 2010
yazıyo
aralıkta mı dogum yapıcam sizce ama sat 20 şubat kafam karıştı
sizin ne yazıyo acaba bilen varmı?

benimkinde soyle yazıyo.dr.da 19 kasım dedı dogum için.oylede yazıo

clinical EDC:20/11/2010
US EDC:19/11/2010

ve sana dr.soylemedımı tahmını dogum zamanını

benimkinde soyle yazıyo.dr.da 19 kasım dedı dogum için.oylede yazıo

clinical EDC:20/11/2010
US EDC:19/11/2010

ve sana dr.soylemedımı tahmını dogum zamanını

yok canım ya sölemedi
ben kan testi için gittim 31inde
kan sonucu 12808 çıktı
sonra ultrasonl baktı 4 haftalık dedi
kese görünüyo dedi o kadar
2 hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…