İstanbuldaki annecikler siz hangi hastanelere ya da doktorlara gıdıosunuz bakım merak ettım. Ben Ankaralıydım aslında 8 ay oldu buraya tasınalı, mıs gıbı Hacettepeye gıderdım iste ama, ah ahh
tsh tiroitle ilgili olan bir hormon canım benim öncesinden gelen bir rahatsızlığım var normal değeri 4,22 nin altı olması gerekiyor ama kadın doğum doktorum 2 nin de altında olmasını isteyen doktorlar var dedi senin doktorunun dediği gibi ama seninki farklı bir durum canım zaten normalken hamilelikte artmaya başlamış o yüzden ilaçlarını zamanında içmeyi unutma
ben varım canım kasım sonu kürtaj oldum şubatta hamiş kaldım 2 ay korundummerhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
merhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
bencede endişelenme benim oğlıumda öyleydiii sonra düzeldi düşünme ve kafaya takma sakın normal haftasına dönüyo ilerleyen haftalarda
merhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
Yok ihmal edermiyim hiç her gün düzenli alıyorum ilacımı. O zaman bende bir sorun var herhalde. Peki normalde hamilelikte sabit kalıyormu bu değer.
Hemşireye sordum nedir bu troid diye çabuk kilo alırsınız, şişkinlik yani ödem yapar dedi, hazımsızlık oluyormuş diye bir sürü şey söledi kafamı verip hepsini aklımda tutamadım. Onun demesine göre bende büyük ihtimalle zaten öncedende troid sorunu varmış hamilelik bunu tetiklemiş. Endokrin uzmanına gitmemi önerdi gebelikten sonra. Bende neden böle kilo alıyorum die merak ediyodum demek bundanmış.
ben cıkıyorum kızlar kendinize ve bebeiklerinize ii bakınn
troitin bir çok yan etkisi var canım kimisinde kilo yaparken kiminde kilo kaybı yapar üşüme halsizlik daha bir sürü bahsettiğine göre hamilelik başlangıcında 2 lerdeymiş hamilelikte artmış ben anlayamadım ama 15 günde bir tahlil yaptırıp değerlerini kontrol ettir canım
Zaten dr. um 2 hafta bir tahlil istiyo. Bakalım gebelikten sonra bi uzmana gidicem artık.
Hiç saçma olmaz canım bende krem sürmemde sakınca olurmu diye düşünüyorum :) çatlakları önlemek için her kremi kullanmak uygunmu yoksa özel kremlerimi var bilgisi olan varmı ?Kızlar size belki saçma gelecek ama bir sorum olacaktı. Manikür yaptırmam doğru olur mu?
Hiç saçma olmaz canım bende krem sürmemde sakınca olurmu diye düşünüyorum :) çatlakları önlemek için her kremi kullanmak uygunmu yoksa özel kremlerimi var bilgisi olan varmı ?
kızlar bende aranıza yeni katıldımmm inş hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik dilerimmm...
kızlar bende aranıza yeni katıldımmm inş hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik dilerimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?