göğüsler büyüdü kçe indi aşağıya büyüdükçe indi :) yerçekimi ne pis bişey ya
hoş bulduk, sağol! kızımız olacak (33+0) ismi de Ece
Seninkinin cinsiyeti ne?
valla ha büyüdükçe indiler aşağıya evde uyurken bile sütyeni çıkarmak istemiyorum artık sarktığı anlaşılıoo
benim ki erkek canım
bi tane kızım var 7,5 yaşında 2.sınıfa gidiyor 7 sene sonra bi kardeşi olsun dedik ve bugünlere geldik çok şükür :)
aslı sen nıye gelmıosun bulusmaya ?
kızlar sonra haberımız olmadı demeyın plz, cmts taksımde bulusuyoruz ona gore..
ah ahhhh anam 15 sene snr yaptı o dedıgını ama bak tuturamadı yıne kız oldu,, sen çok şanslısın cnm kıymetini bil pipinin :)
ben özsütün cheescake ıne bayılırım ya, hıcbıyerde oyle guzel olmuyo valla baska..
benim ki erkek canım
bi tane kızım var 7,5 yaşında 2.sınıfa gidiyor 7 sene sonra bi kardeşi olsun dedik ve bugünlere geldik çok şükür :)
off ya gunduz uykusu beni salk gibi yapio yatmiyim diyom ama engel olamiyorum kendime sabah kan vermeye gitmistim salak kari kolumu acitti bayagida kanadi poff
dun ebe kontrolune gitimde vajinanin etrafina zeytin yagi ile masaj yap dogum aninda yirtilmasin dedi faydasi oluomus haftada iki gun uygula dedi.
sen de kızının cicilerini burdan...az önce kargo kızımın ateş ölçerini ve bakım kremlerini getirdi. eksikleri azalıyor pıtırcığımın :)
herkese merhaba, doktordan geldim ve duymak istediğim güzel haberleri duyamadım malesef mafoldumben bebeğimin kilosu artmış 1800gr. Şuan 31+3 haftalık ama kafa çapı 30+4 haftalık çıktı mafoldumben göbek çapı normal ama, suyu hala aynı pek artış yokmuş. Sen zaten normal doğum gibi görünmüyorsun,riskli bi gebelik olabilir dedi.
Doğum iznine ayrılmanı tavsiye ediyorum dedi ama kabul etmedim,biraz daha çalışabilirim dedim.Sen bilirsin ama kesinlikle yorulmaman lazım,ayakta durmamalısın dedi.
Kızlar çok moralim bozuldu :sinifsinif: çok korkuyorum offf neden böyle oluyor,çok dikkat ettiğimi düşünüyordum oysa
ilgincc CADIARZU denesek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?