2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iste burda her trimeside bir yapiliyor. ilki cok kisa suruyo, ikincisi baya uzun, ama simdi cigerleri de incelenicek falan.. oyle bakalim..

Nalan bugün bizdeydi.Çok keyifli bir gün geçirdik.Sanki kırk yıllık dostlar gibiydik gayet rahat gayet içten bir ortam oldu valla.Nalan mükemmel bir aşure yaptı ohhh elleirne sağlık nalancım :)

ohh ya siz yiyin sonra yedik diye burada hava atın burada neyse bakalım afiyet olsun eminim çok güzel geçmiştir gününüz

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza hayrlı olsun bilgilerini mail atarsan seni de listeye ekleriz

mesaj sayım yeterli olmadığı için özel mesaj atamıyorum. bilgileri buradan paylaşayım.

yaş 30
sat 11 şubat
doğum 18 kasım ama ultrasona göre 6 kasım
hamile kaldığım kilo 52,5
cinsiyet kız
isim Ece
tiroid yetmezliği ve hamilelik şekerim var
doğum yapacağım hastane henüz kesin değil

benim her kontrolümde doktor ayrıntılı bakıyor ki. tüm organlarına sırayla bakıyor uzun sürüyor hem de.

ne guzel iste..
her kontrolumde rutin olarak bas, karin vs olculerini aliyor ama ayrintilida daha farkli..

asureye ben bayilirimm. hatta canim cekti. kim yapicak bana simdi pofff

ayyuy seninle ayni gundeyiz yaniiii... super kim once dogurucak dersin =) :dance:

valla benimki hiç zorlamıyor beni. niyeti yok herhalde daha. bence sen daha önce doğurursun

ama seninki ultrasonda daha erken cikiyormus bilemiyorum
benim doktor bana 25 kasim diyor basindan beri, yumurtlamaya gore hesapliyormus. ama sata gore 18 kasim cikiyor. hayirlisi olsun...a.s

oyy 1 saar uzanayım dedım 2 saatı geckın uyumuşum oh.. fatmagul var dıye alarmı kurduydum allahtan, yenı kalktım.. hadı herkese ıyı seyırler, ızleyıp ızleyıp gerılıp aglayalım :S

ama seninki ultrasonda daha erken cikiyormus bilemiyorum
benim doktor bana 25 kasim diyor basindan beri, yumurtlamaya gore hesapliyormus. ama sata gore 18 kasim cikiyor. hayirlisi olsun...a.s

o zaman benimki daha önce doğacak. şimdiye kadar gittiğim iki doktor da 18'inden önce dedi. benimki abla olacak yani

Bijo bı seferınde sınavdan 78 aldıgımı gordum ertesı gun hocaya gıttım acıklamamıstı daha bı baktı kı 78 almışım o da şok olmuştu... bıkac boyle olayım daha vardır :S

fatmagul basladii ayy bu fatmagulun yengesi eski mankenmis bu suratlan nasil manken olmus yaww tamma fizik onemlide mankenin suratida guzel olur dimi??

hadı bakalım hayırlı olsun ece ısmı de super. anıdıgım butun eceler cok guzel oluyor senın kızda oyle olucak nsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…