2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fatmagul basladii ayy bu fatmagulun yengesi eski mankenmis bu suratlan nasil manken olmus yaww tamma fizik onemlide mankenin suratida guzel olur dimi??

o kadın manken ise ben bu halimle hayli hayli manken olurum beakaydirigubbakcemile3
katalog mankeni bile olsa
mıstafaya kızdım salak mustafa

ayy be teoo sende kendini onlanmi kiyasliyon profildeki resmin sensen cok tatli ve guzelsin ayrica bidaha duymuyum agzindan bole sacma kiyaslamayi alsanaalsanasmile

ayy bizde daha yeni bolum baslamadi yaaa ozetten sonra reklam girdi 10 dakkada 1 reklam yaww

Son düzenleme:

tesekkür ederim canımboshayallersmile
lafın gelişi öyle söyledim
ben de gardrobu boşalttım valizlereye yerleştimek için pazar günü taşınacağız
yarısını yerleştirdim yarısı durdu yaw
aman banane yarın hallederim olmadı benim herife devrederim

bisi deil cnm

ayyy teoo bu halimle kimse beni tasittiramazz vallaaa yaa ay sen yine yapmisin valla ben hic gelemem o kadar ise ay nazarim gecmesin masallah sana
ama isin yarisini esine devret fazla yorma kendini ayy benim yurumem bile degisti yaa bacaklarimi aca aca yuruyom cok agirlastim cokk boshayallersmile

yoooo taşımıyorum ben valizlere yerleştiridm oldugu yerde duruyor sabah da tabakları sardım yine oldugu yerde bıraktım annem ve babam da gelecek zaten sağolsunlar hep birlikte hallederiz

bu fatmagulun abisi oldurcek beni yaaa ne masum yaaa
bole masum adama mukaddes gibi cadi kari dusmus kafamçokkarıştı

yoooo taşımıyorum ben valizlere yerleştiridm oldugu yerde duruyor sabah da tabakları sardım yine oldugu yerde bıraktım annem ve babam da gelecek zaten sağolsunlar hep birlikte hallederiz

cnm tasittiramaz derken evden tasindiramaz demek istedim boshayallersmile

aman valla yerlestirmede zor yaa sana coook kolay gelsin valla bide bunlarin duzeltmesi var iyi annen ve baban geleceklermis oda iyi kiz kardesin yok galiba cnm

evet bi dene abiciğim var
ben istemesem eşim taşınmazdı da şartlar çok zor ya merkeze uzak eşim çok yoruşuyor kışın yollar filan kapanıyor öle işte

utanacak ne varkii yawrum güzel olmak suç mu :)))
buarada kızlar faceten görüşüyor musunuz? ekleşebiliriz :)

galiba genelde genç anne adayları var kasım annelerinde
kendimi çok yaşlı hissettim bianda

kızzlaar bugün doktordaydık minnoş kızım 2250 gr olmuş , doktor kilosu gayet iyi dedi.

2 haftada 1 e düştü kontrollerimiz.

kasımın 4 ü 5i gibi alırız doğuma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…