ultrason cıktısına bakıorum sımdı:
kontrole 31+0 da gıtmısım
ultrasonda 32+1 cıkmıs..
kafa çapı HC 33+0 ne yazık kı akannehir
AC 31+1
FL 31+4 hangısı hangı kemık hatırlamıorum :S
senın nasıl ?
herkese merhaba, doktordan geldim ve duymak istediğim güzel haberleri duyamadım malesef mafoldumben bebeğimin kilosu artmış 1800gr. Şuan 31+3 haftalık ama kafa çapı 30+4 haftalık çıktı mafoldumben göbek çapı normal ama, suyu hala aynı pek artış yokmuş. Sen zaten normal doğum gibi görünmüyorsun,riskli bi gebelik olabilir dedi.
Doğum iznine ayrılmanı tavsiye ediyorum dedi ama kabul etmedim,biraz daha çalışabilirim dedim.Sen bilirsin ama kesinlikle yorulmaman lazım,ayakta durmamalısın dedi.
Kızlar çok moralim bozuldu :sinifsinif: çok korkuyorum offf neden böyle oluyor,çok dikkat ettiğimi düşünüyordum oysa
herkese merhaba, doktordan geldim ve duymak istediğim güzel haberleri duyamadım malesef mafoldumben bebeğimin kilosu artmış 1800gr. Şuan 31+3 haftalık ama kafa çapı 30+4 haftalık çıktı mafoldumben göbek çapı normal ama, suyu hala aynı pek artış yokmuş. Sen zaten normal doğum gibi görünmüyorsun,riskli bi gebelik olabilir dedi.
Doğum iznine ayrılmanı tavsiye ediyorum dedi ama kabul etmedim,biraz daha çalışabilirim dedim.Sen bilirsin ama kesinlikle yorulmaman lazım,ayakta durmamalısın dedi.
Kızlar çok moralim bozuldu :sinifsinif: çok korkuyorum offf neden böyle oluyor,çok dikkat ettiğimi düşünüyordum oysa
31+3 şuanda
HC 30+4
AC 31+6
FL 31+4
ama kafa çapı beni çok endişelendiriyor,acaba kafa çapının zeka gelişimiyle falan bi ilgisi varmı? eyvahedigeldismile:sinifsinif:
canım benim üzme kendin senle ne alakası var ki.. benim kızımında kafa capı 2 hafta ileride cıkıyor suyumuzda fazla cıkıyor ama bunlar bizim konbtrolümüzde değil sağlıkla doğsunlar insallah
canım moralini bozma değerler her hafta değişebiliyor
ama dr un sözünü dinlemelisin izne çıkmanı önerdiyse çıkmalısın
çalışma koşulları stres vs... suyunu da etkiliyor
çok yakın arkadaşımdan biliyorum
ama çok dikkat etmelisin bol su içmelisin dinlenmelisin
haa birde burda kızlar önermişti keçiboynuzu pekmezini kullanmanı öneririmolumunekankayizsmile
sağol cnm cümlemizinkini
canım sen elinden geleni yapıyorsun takma kafana sol tarafına yat sürekli bana kilosu iyi gibi geldi aslında bol bol dinlenmeye çalış canım benim
gripin bence hemen izne ayrıl ben de öğretmenim. şu an anne karnındaki bebeğin sağlıklı olması çok önemli. önce sağlıklı bişekilde dogsun sonra ıznı bı sekılde halledersın rapor falan alırsın. 2-3 hafta az zaman mı? okul ortamı bence hamıle bırısı ıcın rahat bı ortam degıl. sen şimdi doktorunu dınle bence evinde dınlen bu dönem geri gelmez. benım fıkrım boyle.
Gripin bence de dogumdan snr daha cok beraber olmak ıstıyo olabılırsın ama su anda da sonrasında da en onemlısı onun saglıgı , dıger hıcbısı senın elınde degıl ama doktoru dınlemek senın elınde, ızne cık dıosa cıkmalısın bence..
benim de hediyem gelmiş ben dışardayken.. Akçacım almış, çook güzel şeyler. Teşekkür ediyorum canım, çok beğendim, mutlu oldum.
Darısı hediyesi henüz gelmeyenlerin başına :)
evet tabikidie bebeğimin sağlığı daha önemli, bilmiyorum aklım çok karışık,hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan,içimi acayip bi karamsarlık ve endişe kapladı.Yarın gidicem bi kez daha yanına doktorun,eğer gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorsanız ayrılayım o zaman diycem
dün de kardeleni üzmüştü sanırım doktoru
halbuki kilosu gayet iyiydi bebişinin
üzme kendini. bebek de etkilenir bak sonra. baba da olsa kimse annesinden fazla düşünemez bebeğini. doktor izne ayrılmanı söylediyse dinle bence. ben de 32. haftada izne ayrılmak zorunda kaldım. sonrasında raporlarla falan uzatmaya çalışıcam iznimi. sen de sonrasında rapor alabilirsin.
güzelim üzülme, bebeğin hisseder. bence doktorunu dinlemelisin, o eğer uygun görüyorsa izne çıkanı ayrıl derim. sonrasında rapor alırsın. tabi yine son kararı sen vereceksin.
bende 32de ayrıldım zaten ilk dönem kapanıyor gripin iki hafta rapor alınca ilk dönemi kapatmış oluyor 15 günde tatil var sonrasında yani izne ayrılmak mantıklı çünkü tatilinin bi kısmı 15 tatile gidecek yoksa
ne kadar rahatıma düşkün biriyim yaa dr herşey yolunda demesıne ragmen sadece semınere gıttım sonra 5 gun mazeret ıznı sonra 10 gun rapor aldım ayın 7 sınde de dogum ıznımı baslatıcam 1. dönemı kapatıcam . kendımden suphe ettım şimdi bilmiyorumkismile
Allah şifasını versin canım benim. en kısa zamanda çalışır inşallah böbreği kardeşinin..selam anne adayları
sizden birşey isteyeceğim. malum hamile kadınların duası daha makbuldur çabuk kabul olur derler.
erkek kardeşim şuan hastanede. böbrek hastası babamla nakil olmuşlardı ama takılan böbrek de durmak üzere dediler... kardeşimin şifası için dua eder misiniz ?
kızım cinli misin efsunlu musun nesin senBenim hedıyem geldı, hllyvz gondermıs anladıgım kadarıyla nıck ını yazmamış :) Kalbim ne kadar temiz benim ya :S ya hllyvz ya helinhivda göndercek bana demiştim öyle çıktı, çok ilginç :)
yerinde olsam 1 dk bile düşünmez izne ayrılırdım..herkese merhaba, doktordan geldim ve duymak istediğim güzel haberleri duyamadım malesef mafoldumben bebeğimin kilosu artmış 1800gr. Şuan 31+3 haftalık ama kafa çapı 30+4 haftalık çıktı mafoldumben göbek çapı normal ama, suyu hala aynı pek artış yokmuş. Sen zaten normal doğum gibi görünmüyorsun,riskli bi gebelik olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?