2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

31+3 şuanda

HC 30+4
AC 31+6
FL 31+4

ama kafa çapı beni çok endişelendiriyor,acaba kafa çapının zeka gelişimiyle falan bi ilgisi varmı? eyvahedigeldismile:sinifsinif:

mrb kızlar ben geldim yorgun ve argın bir şekildeyim
gripin cim üzülme canım ya benim de bebişin başının bilmem nesi fazla çıkmıştı neler demişti neler doktor en azından sana öyle bişeyler dememiş
yarın da ben dr a gideceğim 37. haftaya kadara calışabilir rapor almak için ama izne ayrılmam gerekiyorsa da ayrılırım canım seni anlıyorum bir gün bile fazla çlışmak istiyoruz sırf doğum sonrası için ama şimdi de öenmli değil mi
suyu az olanlara dr lar zaten ayakta fazla durmayı yasaklıyor

üzme kendini. bebek de etkilenir bak sonra. baba da olsa kimse annesinden fazla düşünemez bebeğini. doktor izne ayrılmanı söylediyse dinle bence. ben de 32. haftada izne ayrılmak zorunda kaldım. sonrasında raporlarla falan uzatmaya çalışıcam iznimi. sen de sonrasında rapor alabilirsin.

güzelim üzülme, bebeğin hisseder. bence doktorunu dinlemelisin, o eğer uygun görüyorsa izne çıkanı ayrıl derim. sonrasında rapor alırsın. tabi yine son kararı sen vereceksin.

ne kadar rahatıma düşkün biriyim yaa dr herşey yolunda demesıne ragmen sadece semınere gıttım sonra 5 gun mazeret ıznı sonra 10 gun rapor aldım ayın 7 sınde de dogum ıznımı baslatıcam 1. dönemı kapatıcam . kendımden suphe ettım şimdi bilmiyorumkismile

benim de hediyem gelmiş ben dışardayken.. Akçacım almış, çook güzel şeyler. Teşekkür ediyorum canım, çok beğendim, mutlu oldum.
Darısı hediyesi henüz gelmeyenlerin başına :)

canım benim üzme kendin senle ne alakası var ki.. benim kızımında kafa capı 2 hafta ileride cıkıyor suyumuzda fazla cıkıyor ama bunlar bizim konbtrolümüzde değil sağlıkla doğsunlar insallah

sağol cnm cümlemizinkini

canım sen elinden geleni yapıyorsun takma kafana sol tarafına yat sürekli bana kilosu iyi gibi geldi aslında bol bol dinlenmeye çalış canım benim

evet tabikidie bebeğimin sağlığı daha önemli, bilmiyorum aklım çok karışık,hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan,içimi acayip bi karamsarlık ve endişe kapladı.Yarın gidicem bi kez daha yanına doktorun,eğer gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorsanız ayrılayım o zaman diycem

bende 32de ayrıldım zaten ilk dönem kapanıyor gripin iki hafta rapor alınca ilk dönemi kapatmış oluyor 15 günde tatil var sonrasında yani izne ayrılmak mantıklı çünkü tatilinin bi kısmı 15 tatile gidecek yoksa

benim de hediyem gelmiş ben dışardayken.. Akçacım almış, çook güzel şeyler. Teşekkür ediyorum canım, çok beğendim, mutlu oldum.
Darısı hediyesi henüz gelmeyenlerin başına :)

aaa çokkk sevındım canım yaa. çok bekledın ama ben taa pazartesı vermıstım kargoya niye böyle oldu anlamadım. güle güle kullanın canım benım kısa zamanda bunları bulabıldım burdan bısey almak ıstemedım. :)))

bu arada hepiniz güle güle kullanın hediyelerinizi arkadaşlar,kendi derdim yüzünden unuttum söylemeyi.
Hepsi çok güzeller.
Propcum bavul olayı çok şirin olmuş. Meraklandığıma değdi

yarın ben de gideceğim dr a 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için ama dr izin vermezse ben ayrılırım heralde giripin bebeğin sağlığı için
ama kilosu gayet iyi bence kafa ölçümü için risk yok sanırım
suyun az olması problem sanırım şu anda onu çoğu gebe yaşıyor zaten
şimdi sıcağı sıcağına dr dan geldiği için fazla kafana takıyorsun ama akşama doğru rahatlarsın inşallah kendine gelirsin

dün de kardeleni üzmüştü sanırım doktoru
halbuki kilosu gayet iyiydi bebişinin

aynen yaa.. buyuk bir kilo araligi var o aralik icinde olduiktan sonra normal sayiliyor halbuki..
kendi doktorumun kiymetini bilmeliyim.. 2li 3lu testleri bile tavsiye etmedi bana. ben olcum yapiyorum olcumlerde bi anormallik cikarsa bakariz dedi.. risk yuksek ciksa bile sapasaglam dogabilir ama senin hamileligin zehir olur dedi.. risk dusuk ciksa bile gene de bir risk var bilemeyiz dedi.. ne bilim yaa..
insallh hepimizin bebegi saglikli bir sekilde dunyaya gelir... insallah..

Benim bebek 38.hafta btiminde doğacakmış,bende 33.hafta ayrılsam iyi olur aslında,yani 10gün sonra falan

güzelim üzülme, bebeğin hisseder. bence doktorunu dinlemelisin, o eğer uygun görüyorsa izne çıkanı ayrıl derim. sonrasında rapor alırsın. tabi yine son kararı sen vereceksin.

sorma yaa,çok üzüldüm,çok ağladım ama elimde değill,acayip korktum sorun var diye,oysa ne umutlarla gitmiştim

uff kafam durdu,nasıl yani? ayrılmasamda sonrasına ekletemiyormuyum tatilemi denk gelecek?

aynen ben de, 31. haftada daha doğum iznine ayrıldım. bu dönem böyle geçecek. 2. döneme de rapor alırım. seneye de ücretsiz izin diye düşünüyorum. olur bebiş 2 yaşında. gerçi benim görev yaptığım okul başka şehirde. gitmem de zor olurdu, oralarda kalmak vs. bir de orda doğru düzgün yemek yok, zor yaa.

Allah şifasını versin canım benim. en kısa zamanda çalışır inşallah böbreği kardeşinin..

Benim hedıyem geldı, hllyvz gondermıs anladıgım kadarıyla nıck ını yazmamış :) Kalbim ne kadar temiz benim ya :S ya hllyvz ya helinhivda göndercek bana demiştim öyle çıktı, çok ilginç :)
kızım cinli misin efsunlu musun nesin sen dedim ki adresini verim mi biri sana bişe yollicakmış" teo şeker mi yollicak dedin " bi de "çekilişte h hissediyorum bana hlvyz alıcak dedin" ben burda bayılcaktım nerdeyse :)) haha güle güle kullan hediyelerini..

yerinde olsam 1 dk bile düşünmez izne ayrılırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…