yarın ben de gideceğim dr a 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak için ama dr izin vermezse ben ayrılırım heralde giripin bebeğin sağlığı için
ama kilosu gayet iyi bence kafa ölçümü için risk yok sanırım
suyun az olması problem sanırım şu anda onu çoğu gebe yaşıyor zaten
şimdi sıcağı sıcağına dr dan geldiği için fazla kafana takıyorsun ama akşama doğru rahatlarsın inşallah kendine gelirsin
bazi doktorlar da felaket tellali gibi.
inşallah canım ya inşallah,bebeğimide üzdüm zaten ağlayarak...
ya benim daha önceki doktorum hiç problem yok herşey çok normal diyodu,suyu az falan dememişti hiç. Ama Sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktora başladım,ilk kez bu söyledi problemleri.Ne bileyim birdenbiremi ortaya çıktı bu problemler yoksa ilk doktorummu görmüyordu-ki hiç sanmam?
İlginç yani ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim,inşallah toparlanır,bebeğimin sağlıklı olduğunu,eli ayağının sağlam olduğunu bi göreyim canlı haliyle ancak o zaman rahatlıycam,başkada bişey istemem
kızlar v ekmegı yaptım
akalım kocam begenecekmı
kızlar v ekmegı yaptım
akalım kocam begenecekmı
inşallah canım ya inşallah,bebeğimide üzdüm zaten ağlayarak...
ya benim daha önceki doktorum hiç problem yok herşey çok normal diyodu,suyu az falan dememişti hiç. Ama Sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktora başladım,ilk kez bu söyledi problemleri.Ne bileyim birdenbiremi ortaya çıktı bu problemler yoksa ilk doktorummu görmüyordu-ki hiç sanmam?
İlginç yani ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim,inşallah toparlanır,bebeğimin sağlıklı olduğunu,eli ayağının sağlam olduğunu bi göreyim canlı haliyle ancak o zaman rahatlıycam,başkada bişey istemem
o ne bilmiyorumkismile
aynen ben de, 31. haftada daha doğum iznine ayrıldım. bu dönem böyle geçecek. 2. döneme de rapor alırım. seneye de ücretsiz izin diye düşünüyorum. olur bebiş 2 yaşında. gerçi benim görev yaptığım okul başka şehirde. gitmem de zor olurdu, oralarda kalmak vs. bir de orda doğru düzgün yemek yok, zor yaa.
doktora gittim bugün bebeğim 2300 kg olmuş doktor yüzünün bana benzediiğini söyledi ve normal doğum olacagını söyledi herşeyi çok şükür normal
normal doğumdan aslında biraz korkuyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
hiç ağlama üzme kendini bebişide benim doktorumda kafa çapı için çok iilerde dedi. önemli orandamı dedim yoo genetik olabilri dedi...babası ile bana koca kafalı demek istedi yani:) şaka bir yana ölçümlerin referans aralıkları çok geniş.... doktorunun dediklerine inan...eğer işten ayrılamnı istediyse bencede bırak....bende 37.haftaya kadar çlaışabilir raporu aldım ama artık bu hafta tak dedi yani...bir problemim olmamasına rağmen...zor oluoyr...izne ayrıl dinlen biliyorusn ki tek bir doktor 20+20 gün rapor verebilyor..izinden sonra onu alırsın....
ben seminerlere bile gitmedim. haziran sonundan beri görmedim okulu. geçen hafta da 32+0 da ayrıldım doğum iznine. raporu vermek için bile gitmedim, gönderdim. taşındığımız için okulum artık bana çooook uzak. izin bittikten sonra 20 günlük bir raporla 1. dönem bitiyor. 2. dönem başında tekrar rapor alıp uzatabilirim de duruma göre. yani çareler tükenmiyor. önemli olan sağlık.
cok sevndım hadı hayrlı olsun
bende cok merak edıyorum hala yuzunu goremedık kızımın
ev ekmeği yani........
o ne bilmiyorumkismile
puhahaaa ev ekmegi
saol canım yüzünü görmek o kadar tuhaf ki küçücük surat bide doktor demezmi aynı sen diyedelikafadulden
doktora gittim bugün bebeğim 2300 kg olmuş doktor yüzünün bana benzediiğini söyledi ve normal doğum olacagını söyledi herşeyi çok şükür normal
normal doğumdan aslında biraz korkuyorum sizler ne düşünüyorsunuz?
maşallah canım bebeğinehep sağlıklı olsun inşallah,benimki sezeryan olacak,normal doğum benide çok korkutuyor,gerçi benim mecburi sezeryan olacak gibi görünüyor dedi doktor ama riskli olmasaydıda yine sezeryan isterdim.Kimisi çok kolay kimisi zor doğum yapıyor.Hayırlısı olsun canım
hahahah v ekmeği de denenebilir tabi
yatarak yazıyorum ya harfler çıkmamış.
ya ben yemek degılde ıste hamur ısı kek pasta yapmayı daha cok sevıyorum ama aksıne kocam yemekcı
kekler pogacalar bana kalıyorohaoldumsmile
iki aydir goremiyorium bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?