2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım ya inşallah,bebeğimide üzdüm zaten ağlayarak...

bazi doktorlar da felaket tellali gibi.

ya benim daha önceki doktorum hiç problem yok herşey çok normal diyodu,suyu az falan dememişti hiç. Ama Sonra doktorumu değiştirdim ve bu doktora başladım,ilk kez bu söyledi problemleri.Ne bileyim birdenbiremi ortaya çıktı bu problemler yoksa ilk doktorummu görmüyordu-ki hiç sanmam?
İlginç yani ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim,inşallah toparlanır,bebeğimin sağlıklı olduğunu,eli ayağının sağlam olduğunu bi göreyim canlı haliyle ancak o zaman rahatlıycam,başkada bişey istemem

canim benim hepimiz ayni durumdayiz inan ki.. sag salim dogsalar diyoruz..
hicbirimizin garantisi yok, hepimiz dua diyoruz... telaslanma sen.. ama iznini kullan mutlaka..

hiç ağlama üzme kendini bebişide benim doktorumda kafa çapı için çok iilerde dedi. önemli orandamı dedim yoo genetik olabilri dedi...babası ile bana koca kafalı demek istedi yani:) şaka bir yana ölçümlerin referans aralıkları çok geniş.... doktorunun dediklerine inan...eğer işten ayrılamnı istediyse bencede bırak....bende 37.haftaya kadar çlaışabilir raporu aldım ama artık bu hafta tak dedi yani...bir problemim olmamasına rağmen...zor oluoyr...izne ayrıl dinlen biliyorusn ki tek bir doktor 20+20 gün rapor verebilyor..izinden sonra onu alırsın....

doktora gittim bugün bebeğim 2300 kg olmuş doktor yüzünün bana benzediiğini söyledi ve normal doğum olacagını söyledi herşeyi çok şükür normal
normal doğumdan aslında biraz korkuyorum sizler ne düşünüyorsunuz?

ben seminerlere bile gitmedim. haziran sonundan beri görmedim okulu. geçen hafta da 32+0 da ayrıldım doğum iznine. raporu vermek için bile gitmedim, gönderdim. taşındığımız için okulum artık bana çooook uzak. izin bittikten sonra 20 günlük bir raporla 1. dönem bitiyor. 2. dönem başında tekrar rapor alıp uzatabilirim de duruma göre. yani çareler tükenmiyor. önemli olan sağlık.

cok sevndım hadı hayrlı olsun
bende cok merak edıyorum hala yuzunu goremedık kızımın

ne yalan söyliyeyim ben birden kafa çapını zeka gelişimiyle ilgili olacağını düşündüm ve çok üzüldüm. Evet çok zor oluyor tabi çalışmak,sürekli konuşmak,merdiven inip çıkmak falan ama sonrasını düşünmüştüm ben,ama sanırım şuanı düşünmem lazım daha çok.

hoşgeldin aramıza hayrlı olsun bilgilerini mail atarsan seni de listeye ekleriz

maşallah canım bebeğine hep sağlıklı olsun inşallah,benimki sezeryan olacak,normal doğum benide çok korkutuyor,gerçi benim mecburi sezeryan olacak gibi görünüyor dedi doktor ama riskli olmasaydıda yine sezeryan isterdim.Kimisi çok kolay kimisi zor doğum yapıyor.Hayırlısı olsun canım

valla rüyalarıma giriyo artık ama cesaret gösterip normal yapıcam epiduralle tabi:))

ben de ben deee.. hele simdi durmadan tatli yapiyom ya.. kocam sagolsun secmez pek fazla..
ama sen dikkat et de sisme fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…