2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.felaket bi gece geçirdim.sinirlerim çok yıprandı artık.biliyosunuz bebek aşağıda diye erken doğum riskim var.doktor dinlenmen gerek dedi ama maalesef öyle bi lüksüm yok.ağrılarım kasılmalarım çok arttı.artık taşaıyamıyorum hissi yaşıyorum.küçük bi bebekle zorlanmaya başladım.zaten o zor bi çocuk olmasaydı bu riskim olmayacaktı.sürekli ilgi oyun istiyor.sürekli bahçeye inip dolaşmak istiyor.sürekli üzerimde olmak istiyor.geceleri hala uyumuyor.dün gece hiç uyumadı.artık uykusuz dolaşmaya vücudum dayanmıyor.uykusuzluğun yanında hiç oturmuyor dinlenmiyorum.sadece okulda rahatım

helin eşin ilgilensin akşamları o arada sende dinlen olmaz mı ?

günaydın millet..

Fınfık
bişi dicem akşam aklıma geldi, ama Duygu dün burda farklı bı fıyat soyledı nasıl oluyo? her doktorun muayene ve dogum ucretı farklı mı olmuş oluyo? yarına kdr sabredemeyıp cıkcam gıtcem bugun o olcak :)

Son düzenleme:
inanın sinirimden ağladım gecenin dördünde.tüm vücudum ağrıyor çok ağırlaşmaşım hareket edemiyorum oğlum susmuyor uymuyor.şimdi okulda ayakta uyuyacam nerdeyse

eşim zaten çok ilgileniyor.ama oğlum çok yorucu.gelip gelip bana yapışıp ağlıyor.anneyim ilgilenmesemde olmuyor.zaten eşim olmasa ne yapardım.inanın abartımıyorum eşimide benide tüketiyor.müthiş bi de enerjisi var.sürekli peşinden koşturuyoruz.çok hareketli.evimize gelen misafirler bile hareketliliğine şaşırıp kalıyor.çok zeki algıları öğrenme gücü çok yüksek bi çocuk ama bi o kadarda yorucu.doktora hiperaktifmi diye götürdüm hayır sadece çok zeki meraklı bi öğrenmek ve her gördüğünü yapmak istiyor dedi.ikinciside buna çekerse yandık ailece.düşünün her akşam çay yapıp yorgunluğumu atayım diyorum o çayı ne ben ne eşim içebiliyor.

inanın sinirimden ağladım gecenin dördünde.tüm vücudum ağrıyor çok ağırlaşmaşım hareket edemiyorum oğlum susmuyor uymuyor.şimdi okulda ayakta uyuyacam nerdeyse

allah kolaylık versin helincim. eşin yardım etmiyor mu geceleri? ya da ailenden birini çağırsan yardım için.. zaten az kaldı şurda biraz daha sabret canım yaa.

helin allah kolaylık versın, hemen ıkıncıyı yapmayı dusunenler bı kere daha dusunmus olcaklar sayende :)
benım kardesım de oyleydı bız de hıperaktıf zannetmıstık, hıc degısmedı bılıo musun, 10 yasına geldı hala gece 2ye kdr hoplayıp zıplar sbh 8de kalkar okula gıder, bız bayılırız yorgunluktan onun hasta oldugu durumlar dısında yoruldum dedıgını bıle duymadım, bazen hastalanınca şükürler olsun azıcık duruldu diyoruz o derece yani. oyle bı cocukla ugrasmak ne demek cok ıyı bılırım, annem tukendı garibim...

bizim dr o hastanede yeni olduğundan ssk anlaşması yokmuş o açıdan da normal muayene ücreti olan 97.00 TL yi ödemek durumundaydık
ancak doradan hastalarını o hastaneye getirebilsin diye bizlere dora daki fiyatları uygulayacaklarmış yani 70 muayene 1500 normal doğum 1700 sezeryan
anlatabildimmi :S

Allah acil şifalar versin.inşallah bebeğinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur.benim bildiğim sağlık problemi olan çocukları sezeryana alıyorlar.bebk herhangi bi riskle karşılaşıp daha da yıpranmasın diye.

ıyı de cnm getırebılsın dıyesı mı var, buranın dogum ucretı doranınkınden dusuktu sımdı doradakı hastalara dra usulu olsun dıye daha cok mu kazık atcaklar onu anlamadım yanı.. muayene daha ucuz ama dogum daha pahalı var mı boyle bısı :S

işte dün kocamla bizde aynı şeyi konuştuk garip bir çelişki var ortada

Dorada normal 1500 hizmette 1200
Dorada sezeryan 1700 hizmette 2000

normal doğurursak zarardayız sezeryan olursa kardayız : ))

Nalan bugün bizdeydi.Çok keyifli bir gün geçirdik.Sanki kırk yıllık dostlar gibiydik gayet rahat gayet içten bir ortam oldu valla.Nalan mükemmel bir aşure yaptı ohhh elleirne sağlık nalancım :)

Afiyet olsun asoşum, sende bir yığın hazırlık yapmıştın çok teşekkür ederim valla, gerçekten çok güzel bi gündü, zamanın nassı geçtiğini annamadım valla, eşimle aynı saatte geldik nerdeyse...

Ama annenin o tarifini istiyorum ona göre, eşimde bayıldı, hem acıymış dedi hemde yedi valla, çatlak sonrada gaviscon içti, annesinin ellerine sağlık dedi, hakkat annenin ellerine sağlık asoşum....

Bende seni merak ediodum, inşallah en çabuk şekilde sağlığına kavuşur bebeğin, Allah şifa versin ve yardımcınız olsun cnm..

Senin işin çok zor gerçekten, Allah sabır versin...

allah kolaylık versin helincim. eşin yardım etmiyor mu geceleri? ya da ailenden birini çağırsan yardım için.. zaten az kaldı şurda biraz daha sabret canım yaa.
gece beraber ilgileniyoruz.çok ilgili bi eş ve baba.ama anne her zaman daha çok yorulur.çocuk beni istiyor.ben daha kolay sakinleştiriyorum.memeye çok düşkün gece boyu emeyim diyor

sanırım benim oğlumda öyle olacak.hamileliğim bitseydi korkum karnımdaki zavallı bu yorgunluktan zarar görecek.onun için kaygılanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…