Günaydın Herkese..
günaydın kızlar.felaket bi gece geçirdim.sinirlerim çok yıprandı artık.biliyosunuz bebek aşağıda diye erken doğum riskim var.doktor dinlenmen gerek dedi ama maalesef öyle bi lüksüm yok.ağrılarım kasılmalarım çok arttı.artık taşaıyamıyorum hissi yaşıyorum.küçük bi bebekle zorlanmaya başladım.zaten o zor bi çocuk olmasaydı bu riskim olmayacaktı.sürekli ilgi oyun istiyor.sürekli bahçeye inip dolaşmak istiyor.sürekli üzerimde olmak istiyor.geceleri hala uyumuyor.dün gece hiç uyumadı.artık uykusuz dolaşmaya vücudum dayanmıyor.uykusuzluğun yanında hiç oturmuyor dinlenmiyorum.sadece okulda rahatım
inanın sinirimden ağladım gecenin dördünde.tüm vücudum ağrıyor çok ağırlaşmaşım hareket edemiyorum oğlum susmuyor uymuyor.şimdi okulda ayakta uyuyacam nerdeyse
günaydın millet..
Fınfık bişi dicem akşam aklıma geldi, ama Duygu dün burda farklı bı fıyat soyledı nasıl oluyo? her doktorun muayene ve dogum ucretı farklı mı olmuş oluyo? yarına kdr sabredemeyıp cıkcam gıtcem bugun o olcak :)
Allah acil şifalar versin.inşallah bebeğinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur.benim bildiğim sağlık problemi olan çocukları sezeryana alıyorlar.bebk herhangi bi riskle karşılaşıp daha da yıpranmasın diye.merhabalar arkadaşlar uzuuuun bir yaz tatili yeni sonuçlandı ve ankaraya döndük 2,5 aydır memleketlerdeyiz. oralarda da doktorları gezip durdum. şimdiki durumumuz kalpte büyük bir delik ve pulmoner arterde darlık. ankarada ilk başlarda bize açıklandığı kadar çook ağır bir tablo çizmiyo şimdi doktorlar. ama tabi yine kontrollü hazırlıklı bir doğum olacak. doğum yapacağım hastanede pediatrik kardiyologla irtibat halindeyim. doktorumun dediğine göre doğum gerçekleştikten hemen sonra bebeğim yeni doğan ünitesinde kontrol altına alınacak. ve inşallah sağlıklı birşekilde doğarsa bebeğimi 2-3 gün ben göremeyeceğim. doktorum buna hazırlanmamı istedi. ( çok zor tabi ) incelemelere göre ilaç tedavisi yada en kötüsü ameliyat gerçekleşebilecek. anlayacağınız çok stresli son haftalarımı yaşıyorum. biliyosunuz öğretmenim 32. hafta itibarı ile izne ayrıldım. şimdi evdeyim. doğumu sezeryanla yapıcam( ilk oğlumda öyle olmuştu)epidüral.şu anda bebeğimin gelişimi haftasıyla gayet uyumlu maşallahçok hareketlii.onu büyütebildiğim kadar büyütmeliyim sağlığı için çook önemli bu. ne kadar uzun yazdım ee tabi çok ayrı kaldım. inşallah bundan sonra görüşebileceğiz. sizlerinde güzel haberlerinizi ( hepsini olmasa da) okuyorum geri dönüp.
bizim dr o hastanede yeni olduğundan ssk anlaşması yokmuş o açıdan da normal muayene ücreti olan 97.00 TL yi ödemek durumundaydık
ancak doradan hastalarını o hastaneye getirebilsin diye bizlere dora daki fiyatları uygulayacaklarmış yani 70 muayene 1500 normal doğum 1700 sezeryan
anlatabildimmi :S
ıyı de cnm getırebılsın dıyesı mı var, buranın dogum ucretı doranınkınden dusuktu sımdı doradakı hastalara dra usulu olsun dıye daha cok mu kazık atcaklar onu anlamadım yanı.. muayene daha ucuz ama dogum daha pahalı var mı boyle bısı :S
Nalan bugün bizdeydi.Çok keyifli bir gün geçirdik.Sanki kırk yıllık dostlar gibiydik gayet rahat gayet içten bir ortam oldu valla.Nalan mükemmel bir aşure yaptı ohhh elleirne sağlık nalancım :)
merhabalar arkadaşlar uzuuuun bir yaz tatili yeni sonuçlandı ve ankaraya döndük 2,5 aydır memleketlerdeyiz. oralarda da doktorları gezip durdum. şimdiki durumumuz kalpte büyük bir delik ve pulmoner arterde darlık. ankarada ilk başlarda bize açıklandığı kadar çook ağır bir tablo çizmiyo şimdi doktorlar. ama tabi yine kontrollü hazırlıklı bir doğum olacak. doğum yapacağım hastanede pediatrik kardiyologla irtibat halindeyim. doktorumun dediğine göre doğum gerçekleştikten hemen sonra bebeğim yeni doğan ünitesinde kontrol altına alınacak. ve inşallah sağlıklı birşekilde doğarsa bebeğimi 2-3 gün ben göremeyeceğim. doktorum buna hazırlanmamı istedi. ( çok zor tabi ) incelemelere göre ilaç tedavisi yada en kötüsü ameliyat gerçekleşebilecek. anlayacağınız çok stresli son haftalarımı yaşıyorum. biliyosunuz öğretmenim 32. hafta itibarı ile izne ayrıldım. şimdi evdeyim. doğumu sezeryanla yapıcam( ilk oğlumda öyle olmuştu)epidüral.şu anda bebeğimin gelişimi haftasıyla gayet uyumlu maşallahçok hareketlii.onu büyütebildiğim kadar büyütmeliyim sağlığı için çook önemli bu. ne kadar uzun yazdım ee tabi çok ayrı kaldım. inşallah bundan sonra görüşebileceğiz. sizlerinde güzel haberlerinizi ( hepsini olmasa da) okuyorum geri dönüp.
inanın sinirimden ağladım gecenin dördünde.tüm vücudum ağrıyor çok ağırlaşmaşım hareket edemiyorum oğlum susmuyor uymuyor.şimdi okulda ayakta uyuyacam nerdeyse
gece beraber ilgileniyoruz.çok ilgili bi eş ve baba.ama anne her zaman daha çok yorulur.çocuk beni istiyor.ben daha kolay sakinleştiriyorum.memeye çok düşkün gece boyu emeyim diyorallah kolaylık versin helincim. eşin yardım etmiyor mu geceleri? ya da ailenden birini çağırsan yardım için.. zaten az kaldı şurda biraz daha sabret canım yaa.
sanırım benim oğlumda öyle olacak.hamileliğim bitseydi korkum karnımdaki zavallı bu yorgunluktan zarar görecek.onun için kaygılanıyorum.helin allah kolaylık versın, hemen ıkıncıyı yapmayı dusunenler bı kere daha dusunmus olcaklar sayende :)
benım kardesım de oyleydı bız de hıperaktıf zannetmıstık, hıc degısmedı bılıo musun, 10 yasına geldı hala gece 2ye kdr hoplayıp zıplar sbh 8de kalkar okula gıder, bız bayılırız yorgunluktan onun hasta oldugu durumlar dısında yoruldum dedıgını bıle duymadım, bazen hastalanınca şükürler olsun azıcık duruldu diyoruz o derece yani. oyle bı cocukla ugrasmak ne demek cok ıyı bılırım, annem tukendı garibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?