işte dün kocamla bizde aynı şeyi konuştuk garip bir çelişki var ortada
Dorada normal 1500 hizmette 1200
Dorada sezeryan 1700 hizmette 2000
normal doğurursak zarardayız sezeryan olursa kardayız : ))
normal doğum ücreti sezeryandan her zaman daha fazladır.sonuçta sezeryan belli bi saatte yarım saatte yapılan bi iş.daha az emek ve zaman kaybı var.ama normalde gece yarısı bile başlayabilir doğum sancıları ve daha uğraştırıcı ve uzun süren sancılar olabiliyor.onun için normal doğum daha pahalı oluyor
öf yok yani öyle yağma bı de hastanenın fıyat lıstesı vardır ne demek doradan gelenlere dora fıyatı, yasal degıl kı bu.. yrn bı ayrıntılı bakarız ıste, konusurum herbıseyı..
ayagın ıyılestı mı len..
normal doğum ücreti sezeryandan her zaman daha fazladır.sonuçta sezeryan belli bi saatte yarım saatte yapılan bi iş.daha az emek ve zaman kaybı var.ama normalde gece yarısı bile başlayabilir doğum sancıları ve daha uğraştırıcı ve uzun süren sancılar olabiliyor.onun için normal doğum daha pahalı oluyor
sen yarın konuş bende haftaya gidecem bakalım :S
Ayağımı tek başına hala kullanamıyorum değneklerle yürüyorum..
Helin hiç de öyle bir şey duymadım ben her zaman sezeryan ücreti yüksek olur..
burada sezeryan fiyatı her zaman daha yüksek helinciğim
bu arada esin niye gelmiyor ya özledik valla
inşallah canım duan kabul olur.etrafta yaşıtlarına bakıyorum şaşırıyorum.bi komşumuz var.oğlumla aralarında bi ay fark var çocuğunun.çocuğu koyuyor çocuk arabasına veriyor 11 -12 yaşındaki ablasına bide eline ekmek çocuk akşama kadar arabada ekmeği kemirip duruyor.bizimki çocuk arabasında 5 dakikadan fazla durmaz.kendini atar bide.dolaşmaya gittiğimizde çocuğu eşim çocuğun arabasını ben sürerim.bide çocuk arabasını başımıza bela ederiz.Allahım nolur nolur benim kızım uslu bir çocuk olsun:Saruboceq: dorttum valla :S
interneti kapattırmışlar 3 ay, daha 1 ayı bitti :))
ya bız bu karmaşada bi köşe başında doğuruvercez sonunda 8. ayımız bitti ugrastıgımız işlere bak valla cok sınırlenıorumklava:
annem de demez mı ay cok ugrastınız gıt acıbademde doguruver en fazla 1 mılyar oynar.. heee dedım anne 1 mılyar oynuyo :) ankarada zannedıo kendını :)
helin yapma allah aşkına.. hayatında normalin sezeryandan pahalı olduğunu nerde gördün..
varya burcu bakma bende de sinir harbi olmuyor değil yani gidip türkiye hastanesinde mi doğursam diyorum bazen :S
en azından yakın anasını satayım, hizmet anasının örekesinde doğum ne zaman nerde gelir belli değil :S
canım daha önceki doğumumda hastahane araştırması çok yaptık adanada.bütün hastahaneler bize normal doğumu daha pahalı söylediler.tabi sen doktorum girsin diyorsan daha fazla istiyorlar.yoksa belki daha az olabilir.bne normal olursa kendi doktorum gelsin saat kaç olursa olsun diyordum
günaydın kızlarrrolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?