2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte dün kocamla bizde aynı şeyi konuştuk garip bir çelişki var ortada

Dorada normal 1500 hizmette 1200
Dorada sezeryan 1700 hizmette 2000

normal doğurursak zarardayız sezeryan olursa kardayız : ))

öf yok yani öyle yağma bı de hastanenın fıyat lıstesı vardır ne demek doradan gelenlere dora fıyatı, yasal degıl kı bu.. yrn bı ayrıntılı bakarız ıste, konusurum herbıseyı..

ayagın ıyılestı mı len..

Son düzenleme:
hediyem arkadaşıma hala ulaşmadı.internetten takip edeyim diyorum ama kargoya eşim verdi o yüzden ancak saat 13 gibi bakabilirim.iki gün oldu hediyem gitmedi.bende almadım henüz hediyemi.küçük bi belde de yaşayınca posta kargo haftanın belirli günleri geliyor buraya

normal doğum ücreti sezeryandan her zaman daha fazladır.sonuçta sezeryan belli bi saatte yarım saatte yapılan bi iş.daha az emek ve zaman kaybı var.ama normalde gece yarısı bile başlayabilir doğum sancıları ve daha uğraştırıcı ve uzun süren sancılar olabiliyor.onun için normal doğum daha pahalı oluyor

helin yapma allah aşkına.. hayatında normalin sezeryandan pahalı olduğunu nerde gördün..

sen yarın konuş bende haftaya gidecem bakalım :S

Ayağımı tek başına hala kullanamıyorum değneklerle yürüyorum..

Helin hiç de öyle bir şey duymadım ben her zaman sezeryan ücreti yüksek olur..

ya bız bu karmaşada bi köşe başında doğuruvercez sonunda 8. ayımız bitti ugrastıgımız işlere bak valla cok sınırlenıorum klava:

annem de demez mı ay cok ugrastınız gıt acıbademde doguruver en fazla 1 mılyar oynar.. heee dedım anne 1 mılyar oynuyo :) ankarada zannedıo kendını :)

Allahım nolur nolur benim kızım uslu bir çocuk olsun:Saruboceq: dorttum valla :S
inşallah canım duan kabul olur.etrafta yaşıtlarına bakıyorum şaşırıyorum.bi komşumuz var.oğlumla aralarında bi ay fark var çocuğunun.çocuğu koyuyor çocuk arabasına veriyor 11 -12 yaşındaki ablasına bide eline ekmek çocuk akşama kadar arabada ekmeği kemirip duruyor.bizimki çocuk arabasında 5 dakikadan fazla durmaz.kendini atar bide.dolaşmaya gittiğimizde çocuğu eşim çocuğun arabasını ben sürerim.bide çocuk arabasını başımıza bela ederiz.
bide belki bizden de kaynaklandı.çok ilgili anne baba olmaya çalıştık.onun isteklerini bi birey gözüyle görmeye çalıştık.kendiyle barışık özgüveni yüksek olsun istedik.ihmal etmemeye özen gösterdik.komşum dediğim kadın doğru düzgün kucağına almamış.karnını doyurup atmış.hep kardeşleri ilgilenmiş.tamam oğlum çok mutlu kendiyle barışık özgüveni yüksek tututuğunu koparan bi bebek.şimdiden bu özellikleri gözlemlenebiliyor.ama bizleride bi o kadar zorluyor.aslında çok donuk bi çocukta istemiyordum ama en azından uyusa bizlerde gece dinlenip sabah onun enerjisi için enerji toplardık

günaydin arkadaslar hayirli cumalar
helincim allah yardimcin olsun allah kolayliklar versin

günaydın zeyn..

offffffffff kredı kartımda 70 tllık bı harcamayı yaptıgımı hatırlamıorum hıcbı sekılde :S cıldırcam duusnmekten.. o magazaya gırdım o gun ama 70 tl lık ne almıs olabılrıım bılmıyorummmmmmmmmmm.. cok gıcık oldum yaaa

varya burcu bakma bende de sinir harbi olmuyor değil yani gidip türkiye hastanesinde mi doğursam diyorum bazen :S
en azından yakın anasını satayım, hizmet anasının örekesinde doğum ne zaman nerde gelir belli değil :S

helin yapma allah aşkına.. hayatında normalin sezeryandan pahalı olduğunu nerde gördün..

canım daha önceki doğumumda hastahane araştırması çok yaptık adanada.bütün hastahaneler bize normal doğumu daha pahalı söylediler.tabi sen doktorum girsin diyorsan daha fazla istiyorlar.yoksa belki daha az olabilir.bne normal olursa kendi doktorum gelsin saat kaç olursa olsun diyordum

valla hastane cok uzak gorunuo bız cevre yoluna cok yakınız gercı 2 dkda cevre yoluna cıkıoruz snr gaza basıp gıdıoruz o avantajımız var senın yenıkoyden cevre yoluna cıkman da zor :S belırsızlıkler oldurcek benı bı yarın olaydı..akannehir

Son düzenleme:

istanbulda sezeryan her daim daha yüksek orayı bilemedim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…