ben adanada doktor ararken eğer kendi doktorunu istersen daha pahalı demişlerdi.bence doktor istiyor farkını.bana doktorun gece diyelim üçte kalktı geldi ertesi güne kadar sürdü doğumun.tabii daha pahalı olur dediler.sezeryanda ise sana mesai saatleri içinde gün veriyor gidiyorsun toplam yarım saatlik bi uğraş.bize adanada böyle söylediler.belki her hastahane her il aynı değildir.ama kendi doktorumu getirtmeyip o an kim varsa onu kabul edersem daha ucuzduburada sezeryan fiyatı her zaman daha yüksek helinciğim
valla hastane cok uzak gorunuo bız cevre yoluna cok yakınız gercı 2 dkda cevre yoluna cıkıoruz snr gaza basıp gıdıoruz o avantajımız var senın yenıkoyden cevre yoluna cıkman da zor :S belırsızlıkler oldurcek benı bı yarın olaydı..akannehir
bizimkiler 42 hafta dogmazlarsa ne olucak =)
gunaydin...
helin hivda allah yardimcin olsun gercekten, seni cok iyi anliyorum. bizim de basimizda ikizler vardi, bi de onlardan iki yas buyuk bir kardes daha :bbo:
ama buyuyunce cok iyi olucak, her zaman yaninda arkadasi olucak ve SIKILmicak ikisi de... zar zor da olsa eninde sonunda gecicek ama gecene kadar allah sana sabir versin
9.ayın hayırlı uğurlu olsun.bende bugün itibariyle 34+1 günlüğüm.az kaldı 9. aya girmeyeveee bugün 9.aya girilirrrr akannehir
Ohhhhhh afiyet olsun canım benim. mail atcam sana tarifi şekerim.normalde o daha acı yapılıyor da annm ben çok acı yiyemiyorum diye çok acı koymadıAfiyet olsun asoşum, sende bir yığın hazırlık yapmıştın çok teşekkür ederim valla, gerçekten çok güzel bi gündü, zamanın nassı geçtiğini annamadım valla, eşimle aynı saatte geldik nerdeyse...
Ama annenin o tarifini istiyorum ona göre, eşimde bayıldı, hem acıymış dedi hemde yedi valla, çatlak sonrada gaviscon içti, annesinin ellerine sağlık dedi, hakkat annenin ellerine sağlık asoşum....
Bende seni merak ediodum, inşallah en çabuk şekilde sağlığına kavuşur bebeğin, Allah şifa versin ve yardımcınız olsun cnm..
Senin işin çok zor gerçekten, Allah sabır versin...
hakkaten ha acıbademde 2 milyara doğum şaka gibiya bız bu karmaşada bi köşe başında doğuruvercez sonunda 8. ayımız bitti ugrastıgımız işlere bak valla cok sınırlenıorumklava:
annem de demez mı ay cok ugrastınız gıt acıbademde doguruver en fazla 1 mılyar oynar.. heee dedım anne 1 mılyar oynuyo :) ankarada zannedıo kendını :)
ohhhhhhhh hayırlı olsun bebişkom az kaldı azveee bugün 9.aya girilirrrr akannehir
34+5 deyim kızım nası girmiş oluyom ki :bbo:
benim sat 31 ocak, her ayın 1.günü önceki ay bitmiş oluyo. 8 bitti dün, bugun 9'a girdim işte. yemişim diğer hesapları :lepi:
hakkaten ha acıbademde 2 milyara doğum şaka gibi
kız senı gorunce aklıma oyle bır gecer zaman kı gelıyor :)))
34+5 deyim kızım nası girmiş oluyom ki :bbo:
benim sat 31 ocak, her ayın 1.günü önceki ay bitmiş oluyo. 8 bitti dün, bugun 9'a girdim işte. yemişim diğer hesapları :lepi:
ankara ucuz ne güzel. Benim kardeşim geçen sene burun ameliyatı oldu özel bi hastanede beş kuruş vermedi.oh vallagülme leyn annemeopuyorumnanaktan ne bılsın, ankara bole dııl kı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?