2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burada sezeryan fiyatı her zaman daha yüksek helinciğim
ben adanada doktor ararken eğer kendi doktorunu istersen daha pahalı demişlerdi.bence doktor istiyor farkını.bana doktorun gece diyelim üçte kalktı geldi ertesi güne kadar sürdü doğumun.tabii daha pahalı olur dediler.sezeryanda ise sana mesai saatleri içinde gün veriyor gidiyorsun toplam yarım saatlik bi uğraş.bize adanada böyle söylediler.belki her hastahane her il aynı değildir.ama kendi doktorumu getirtmeyip o an kim varsa onu kabul edersem daha ucuzdu

Son düzenleme:

hadi yarın olsun sen git haftaya olsun ben gidim bakalım ne olcak :S

kızlar doktor size çalışabilir raporunu yada doğum öncesi sonrası izinlerinizi son adet tarihine göremi ultrason ölçümlerine göre mi veriyor.bu doktorum kafamı karıştırıyo

gunaydin...
helin hivda allah yardimcin olsun gercekten, seni cok iyi anliyorum. bizim de basimizda ikizler vardi, bi de onlardan iki yas buyuk bir kardes daha :bbo:
ama buyuyunce cok iyi olucak, her zaman yaninda arkadasi olucak ve SIKILmicak ikisi de... zar zor da olsa eninde sonunda gecicek ama gecene kadar allah sana sabir versin

bijo sen 9. aya gırelı cok oldu :)) ben gırıorum hatta pazar gunu .. oglunun yaşını küçültme..

1. Ay = 1-2-3-4-5-6
2. Ay = 7- 8- 9- 10
3. Ay = 11-12-13-14
4. Ay = 15-16-17-18
5. Ay = 19-20-21-22
6. Ay = 23-24-25-26
7. Ay = 27-28-29-30
8. Ay = 31-32-33-34
9. Ay = 35 -36-37-38
9 Ay 10 gün = 39 - 40

saol canım.inşallah oğlum bi büyüsün biliyorum bende ona yapacağımı.bende gece yarısı odasına gidip onu uyutmayacağımsırnaşık şey

Son düzenleme:
34+5 deyim kızım nası girmiş oluyom ki :bbo:

benim sat 31 ocak, her ayın 1.günü önceki ay bitmiş oluyo. 8 bitti dün, bugun 9'a girdim işte. yemişim diğer hesapları :lepi:

Son düzenleme:
Ohhhhhh afiyet olsun canım benim. mail atcam sana tarifi şekerim.normalde o daha acı yapılıyor da annm ben çok acı yiyemiyorum diye çok acı koymadısempatiksalakcinni
hakkaten ha acıbademde 2 milyara doğum şaka gibi
veee bugün 9.aya girilirrrr akannehir
ohhhhhhhh hayırlı olsun bebişkom az kaldı az

arkadaşlar faceteki 2010 kasım anneleri grubu tanıdık mı?
katılığım isteği yaptım demin ama ..

34+5 deyim kızım nası girmiş oluyom ki :bbo:

benim sat 31 ocak, her ayın 1.günü önceki ay bitmiş oluyo. 8 bitti dün, bugun 9'a girdim işte. yemişim diğer hesapları :lepi:

gülme leyn annemeopuyorumnanaktan ne bılsın, ankara bole dııl kı..
ankara ucuz ne güzel. Benim kardeşim geçen sene burun ameliyatı oldu özel bi hastanede beş kuruş vermedi.oh valla

kızlar merhaba, ben de kasım annesi olacağım inşallah. 32+3 hamileyim ve inşallah bebeğim kasımın 23'ünde doğacak. bu siteyi yeni buldum ve kasım anneleri bölümü çok hoşuma gitti, beni de aranıza alın:1hug:
benim bir kızım olacak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…