2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yanı asocum cok ucuz degıl ama ıstanbulla kıyaslanamaz butun ozel hastanelerın top fıyatları asagı yukarı aynı.. en pahalılar Mesa ve Bayındır, onlar da cıdden en fazla 1 mılyar daha pahalıdır :) ah ah ankarada olsaydım ben de beleş dogururdum ne guzel :)

hoşgeldın ya bereketlendık bıkac gundur nerdeyse dogurcaz cogalmaya basladık :))

Kııızlar günnaydın,

35 gün sonra doğumum var heyecan dorukta valla , bebişin eksikliklerini çıkardım 1-2 hafta içinde tamamlıyacağım.

facebookta grup var demişsiniz ben katıldım onay bekliyoorumm , ONAYLAYIN LÜÜÜÜTFEN :)

ben geçen sene temmuzda oğlumu adananın en iyi özel hastahanesinde sezeryanla doğurdum.özel oda sürekli ben bebekle ilgilendiler ve sadece fark olarak 220 tl aldılar.şimdi diyarbakırda doğum olacak.burası daha pahalı.geçen sene bi arkadaşımdan 800 tl istemişler çok büyük tanınmış bi hastahanede değil

hoşgeldin canım.bebeğin sağlıkla gelir inşallah

hoşgeldin aramıza benimde doğumgünüm 23 kasım. bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

osman degıl dımı adın :)
adamın tekı gruba katılmak ıstemıs çüş yani

osman kimse reddettim :) yahu alın kendinize bi facebook hesabı çok zor değil.. kocalarınız da kıskanmasın çocuklu kadınlarız pes yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…