kızlar merhaba, ben de kasım annesi olacağım inşallah. 32+3 hamileyim ve inşallah bebeğim kasımın 23'ünde doğacak. bu siteyi yeni buldum ve kasım anneleri bölümü çok hoşuma gitti, beni de aranıza alın:1hug:
benim bir kızım olacak opuyorumnanaktan
kızlar merhaba, ben de kasım annesi olacağım inşallah. 32+3 hamileyim ve inşallah bebeğim kasımın 23'ünde doğacak. bu siteyi yeni buldum ve kasım anneleri bölümü çok hoşuma gitti, beni de aranıza alın:1hug:
Kııızlar günnaydın,
35 gün sonra doğumum var heyecan dorukta valla , bebişin eksikliklerini çıkardım 1-2 hafta içinde tamamlıyacağım.
facebookta grup var demişsiniz ben katıldım onay bekliyoorumm , ONAYLAYIN LÜÜÜÜTFEN :)
hadi hayırlı olsun helincim inşallah bir an önce atlatırsın bu zor günleri..9.ayın hayırlı uğurlu olsun.bende bugün itibariyle 34+1 günlüğüm.az kaldı 9. aya girmeye
he valla az kaldı oğluma kavuşmamaaohhhhhhhh hayırlı olsun bebişkom az kaldı az
ben sezeryan olcam ama 26 ekimdebijo ben senden 1 gün önce doğurcam:))
osman degıl dımı adın :)
adamın tekı gruba katılmak ıstemıs çüş yani
osman degıl dımı adın :)
adamın tekı gruba katılmak ıstemıs çüş yani
hadi hayırlı olsun helincim inşallah bir an önce atlatırsın bu zor günleri..
he valla az kaldı oğluma kavuşmamaa
ben sezeryan olcam ama 26 ekimde
yaa beni kabul etmediler daha :S
yaa beni kabul etmediler daha :S
osman kimse reddettim :) yahu alın kendinize bi facebook hesabı çok zor değil.. kocalarınız da kıskanmasın çocuklu kadınlarız pes yaniii..
valla izin vermiyo napimmmsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?