2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
girdim girdim yaw ben kabul edildin die şööle yanar dönerli bişyler bekliyodum sanrım :)

teşekkürler kızlar, hoşbuldum. ben de özel hastanede yapacağım sorduk 300 tl. normal doğum-400tl sezeryan dediler. geçen salı gittik bebişim 1867 gr. olmuş, ben epidural normal doğum istiyorum ama hayırlısı tabi, fenalık geldi spor yapmaktan ama çok rahat bir hamilelik geçiriyorum Allah'a şükür, bu arada bebeğim tekmeliyor, teyzeleri o da size merhaba diyormuş

arkadaşlar bugün cuma malum
yAwrularına anne karnında kuran dinletmek isteyenler var ise ;

http: //kurandinle.org/

bu siteden dnletebilirler. ben kulaklığı karnıma dayayıp bu siteden kuran dinletiyorum kurana aşina olsun oğluşum die..

Captanınkarısı kusura bakma ama kocanın hesbıyla o grupta olman garip yani :S
Herkes kendi hesabıyla gelecekse gelsin bence onaylanmasın eşlerinin hesaplarıyla girenler..

asliyilmaz79,canım aynı gün ayy ne güzelmiş, sağlıcakla alalım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah

nedenmiş biz insan değilmiyiz?

ne ılgısı var sımdı bu soyledıgın seyle..
orası kadınlara ozgu bı grup, eşin de kendı facebook unu kullanıodur sonucta, bızım yaptıgımız yorumlar, vsler ona da acık olcak, neden olsun kı? bız mecbur muyuz dusuncelerımızı bı erkekle paylasmaya, degılız..
lutfen kendı adına bı hesap ac..

benim eşim girmez fazla internete o yüzden benim bütün arkadaşlarım orda biliyolar beni eşimde asla izin vermez biraz kıskançtabilmiyorumkismile

benim eşim girmez fazla internete o yüzden benim bütün arkadaşlarım orda biliyolar beni eşimde asla izin vermez biraz kıskançtabilmiyorumkismile

ya bu durumda burdakı dıger butun kadınların rahatlıgıyla senın kocanın kıskanclıgını bı terazıye koyarsak bızım rahatlıgımızın daha onemlı oldugu kanısındayım, bu kadar kısıyız sonucta, ben orda bır erkek adı gormekten bıle rahatsız oluyorum herkes de benımle aynı fıkırdedır emınım kı..
eşinin kıskanclıgına da anlayıs gosterırım tabı normaldır, bu durumda grupta olmayıverırsın yanı burdan katılıoruz zaten butun sohbetlere..

tamam vazgeçtim katılmaktan napalım burdan idare ederiz artık kimseyi rahatsız etmek istemem

tünaydın kızlar allaha sükür gece uyuyabildim... bugün halılarımı almaya gelicekler artık temizliğe baslamak lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…