ben 32. haftamda geçen salı doktora gittim bebiş1867 gr.dı. ben hamileliğimin başından beri 8 kg. aldım. bugün 32+3 üm ve 9. kilomu zorluyorum. o kadar iştahlıyım ki anlatamam kızlar ya
girdim girdim yaw ben kabul edildin die şööle yanar dönerli bişyler bekliyodum sanrım :)
asliyilmaz79,canım aynı gün ayy ne güzelmiş, sağlıcakla alalım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah
ben hiçbişey sürmedim şimdilik de çatlamadım bakalım bundan sonra nolucakkizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
maşallahben de benimkine tombiş diyordum.
livece sen canakkalenin neresindensinkaydirigubbakcemile3
bende üniversiteyi canakkalede okudum cok severim oraları
siz benimkini kaile almayın. kendisi baya önde ve tosun :) normal olan sizlerinkiiiallahtan sezeryan olcam :))
Allah kolaylık versin. zaten normal doğum için şartları zorlarmış. Ama ne güzel sevilir tombiş tombiş. Yerim ben onun yanaklarını :1hug:
kızlar ya bişey fark ettim.. Profillerde bazılarının isimlerinin yanında kalp sayısı değişiyor örneğin benimkinde bir tane var bazılarınınkinde 3 ya da 5.. Neyle ilgili bu bilen var mı??
brc80 canım 3 kişi aynı günde kavuşuyoruz miniklere:1hug:
Sanırım mesaj sayın arttıkca kalp sayın da artıyor. Sitede eski olanlar çok kalpli
Sanırım mesaj sayın arttıkca kalp sayın da artıyor. Sitede eski olanlar çok kalpli
Hmm evet bu mantıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?