2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 32. haftamda geçen salı doktora gittim bebiş1867 gr.dı. ben hamileliğimin başından beri 8 kg. aldım. bugün 32+3 üm ve 9. kilomu zorluyorum. o kadar iştahlıyım ki anlatamam kızlar ya

32. haftada benimki 1900 küsürdü doktorum kilosu 2 hafta önde gidiyor demişti. Demekki bu ay pek kilo almadı.. Bu arada hem iştahlısın hem 9 kilo almışsın.. Bence bu süper bişey yaa

kızlar ben ne güzel 2 aydır kilo almıyordum bayramdan sonra 2 kilo almısım 35 hafta sayılır 13 kilodayım bebişim 2800 gr

selam bayanlar. eylül de bitti. az kaldı yaa.

girdim girdim yaw ben kabul edildin die şööle yanar dönerli bişyler bekliyodum sanrım :)

haha pasta kessinler sana..

asliyilmaz79,canım aynı gün ayy ne güzelmiş, sağlıcakla alalım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah

benim de aynı 32+3

kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
ben hiçbişey sürmedim şimdilik de çatlamadım bakalım bundan sonra nolucak

livece sen canakkalenin neresindensinkaydirigubbakcemile3

bende üniversiteyi canakkalede okudum cok severim oraları

ben 6. ayımda 10 gün akdar kullandım bebek yağı.. Sonra üşengeçliğimden kullanamadım.. Ama çok şükür çatlak olmadı.. Bunun tamamen kişinin cildiyle elastikiyetiyle ilgili olduğunu söylüyorlar.

siz benimkini kaile almayın. kendisi baya önde ve tosun :) normal olan sizlerinkiii allahtan sezeryan olcam :))

Allah kolaylık versin. zaten normal doğum için şartları zorlarmış. Ama ne güzel sevilir tombiş tombiş. Yerim ben onun yanaklarını :1hug:

kızlar ya bişey fark ettim.. Profillerde bazılarının isimlerinin yanında kalp sayısı değişiyor örneğin benimkinde bir tane var bazılarınınkinde 3 ya da 5.. Neyle ilgili bu bilen var mı??

Allah kolaylık versin. zaten normal doğum için şartları zorlarmış. Ama ne güzel sevilir tombiş tombiş. Yerim ben onun yanaklarını :1hug:

ye teyzesi ben de sizinkileri yerim valla :)

ele gelecek olması kolay olacak benim için..

kızlar ya bişey fark ettim.. Profillerde bazılarının isimlerinin yanında kalp sayısı değişiyor örneğin benimkinde bir tane var bazılarınınkinde 3 ya da 5.. Neyle ilgili bu bilen var mı??

Sanırım mesaj sayın arttıkca kalp sayın da artıyor. Sitede eski olanlar çok kalpli

bijoux sen bilirsin. fotoğraf ekleyebilmek için de belli bir mesaj sayısını geçmek mi gerekiyor?

bizim doktor kontrolümüz yarın tam bi ay oldu meraktan ölüyorum ne kadar oldu benim sıpa en son 1480 di yani bi ay önce bakalım ne kadar büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…