bijoux sen bilirsin. fotoğraf ekleyebilmek için de belli bir mesaj sayısını geçmek mi gerekiyor?
bizim doktor kontrolümüz yarın tam bi ay oldu meraktan ölüyorum ne kadar oldu benim sıpa en son 1480 di yani bi ay önce bakalım ne kadar büyümüş
100 ü geçmen lazım bildiğim kadarı ile bazı özelliklerin açılması için..
Bu arada ben hala çok kansızım.. Doktorum şurup vermişti. Ferplex Fol die bi şurup. Günde iki kere içiyordum. Dün bana üç kere iç artık dedi.Kan yapan şeylerden yemeye çalışıyorum ama hala kansızım, umarım oğluşumda kansız doğmaz =(
pekmez ye hayatım..inan faydasını görürsün.
1 ayda baya farketmistir.. galiba hafta olarak seninle ayniyiz biz..
beklenen doğum tarihi 18 kaasım canım benim 33+1 deyim şimdi peşpeşe doğuracaz artık hepimiz:)
ben eşim doğuma girsin istemem hiç huyunu biliyorum çünkü o da dayanamaz ben onu avutmak zorunda kalırım gece falan sancım tutarsa ne yapar diye düşünüyorum ben arabayı kullanacak kadar iyi olur umarım
:roflol: sorma benim kocam da hic oyle aceleye, panige falan gelemez.. kazasiz belasiz hastaneye ulassak bari kaydirigubbakcemile3
ama doguma mutlaka girmesini istiyorum ben yine de.. dayanamam diyo ama bakalim kismet..
kendine gelemez benim ki canım ya tiksinir bide o kandan falan girmez o yüzden...canım senin bayrama denk gelmesi sorun olmayacak doğumun yurtdışındasın tam bayramın 3.günü oluyor 18 kasım doktoru falan bulamam diye stres oluyorum sırf bu yüzden bayrama doğmuş olsun diye dua ediyorum
kendine gelemez benim ki canım ya tiksinir bide o kandan falan girmez o yüzden...canım senin bayrama denk gelmesi sorun olmayacak doğumun yurtdışındasın tam bayramın 3.günü oluyor 18 kasım doktoru falan bulamam diye stres oluyorum sırf bu yüzden bayrama doğmuş olsun diye dua ediyorum
sana göre hoş olmayabilir senin fikrin. Bence gayet güzel bir olay.Eşimin iki arkadaşı da doğuma girdi her defasıdna anlatırlar muhteşem bir duygu diye. Benimki zaten gircek yanımda olmasını isterim elimi tutsun en azındanbende 33+5 teyim kızlar :) biraz önce sağlık ocağına geçip bebişimin kalp atışlarını dinledim geldim.
ben şahsen eşimin girmesini istemem hoş bi durum değil ; zaten giren erkekler de girdiğine pişman oluyor çoğunlukla
bende miracle çok tırsıyordum o yüzden 11 kasımda allah kısmet ederse sezeryanla aldırcam kurbana kalmasın die
tam gunu gunune olmaz herhalde.. aman simdiden dusunme bunlari.. keyfini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?