canım mesela benim doktorum bayramda nöbetçiyim demişti. istersen bayramda da alabiliriz dedi. Senin doktorunun da nöbetleri bellidir muhtemelen ya da çağırsan gelmez mi acep
miracle hangi hastanetatlım küçük bi özel hastane bi tane kadın doğumcu var zaten mecbur gelir ama normal olunca ebe ve hemşirelre bırakırlar diye çekiniyorum lafta öyle değil normalede mutlaka doktor giriyor diyolar ama işte bayramda ne olur ne olmaz bilmiyorum açıkçası
ben eşim doğuma girsin istemem hiç huyunu biliyorum çünkü o da dayanamaz ben onu avutmak zorunda kalırım gece falan sancım tutarsa ne yapar diye düşünüyorum ben arabayı kullanacak kadar iyi olur umarım
Bencede. hem kızını o da ilk görsün hem de görsün bakalım nasılmış doğum.Dışarda beklerse anlayamaz ne nasıl görsün bilsin. cnm zaten yanından başka biyere izin vermiyolar gidip bakması mümkn diil yasakmışbende bende istiyorum kocamın olmasını o da şimdilik kararlı girmeye anca beraber kanca berabersempatiksalakcinni çalışılan bölgeye bakmasın bana baksın, elimi tutsun, destek olsun kadın olmanın zorluğunu anlasın istiyorum..
miracle hangi hastane
Bencede. hem kızını o da ilk görsün hem de görsün bakalım nasılmış doğum.Dışarda beklerse anlayamaz ne nasıl görsün bilsin. cnm zaten yanından başka biyere izin vermiyolar gidip bakması mümkn diil yasakmışelimi tutsun ben acı çektikçe elini sıkayım yeter bana
aa tayin mi çıktı kız.hayırlı olsun hadi. Offffff canım sıkma istedi benim yerime ye :Sbiz benim tayinden dolayı şuan tarsustayız tatlım ömer sayar hastanesi var burada belki duymuşsundur ona gidiyorum
eneeeemmmbenim kocamı kan tutuyor bilin mi sempatiksalakcinni birde acayip paniktir ama deneyeceğini söylüyor bakalım kaydirigubbakcemile3
eneeeemmmbenimki de benden kan fln alınırken dışarı çıkar. ama bu ara küçük operasyon geçirdim ya alttan ben hamileyken. o zman yanımda durdu ayrılamadı yanımdan garibim zaten çok istiyo doğuma girmek=) ama bu ara feci bi derdimiz var çatı muaynesi yapılcak ya doktor yaparken ben nerde olcam o yapmasın doktor bana desin ben yaparım hasta etmeyin adamı diyo hatta sırf bu sebeplerden ötürü sezeryan ol diyo
aa tayin mi çıktı kız.hayırlı olsun hadi. Offffff canım sıkma istedi benim yerime ye :S
:)akannehir bencede öyle yaa amaaan annem bende iki kere doktor gitmiş bi başında bide doğurmaya gitmişahhh ah aynı dert bizde de var ne zaman yapılacak diye habire soruyor :S
Evet aslında eşlerin çatı muayenesi yapması çok mantıklı : )))))
amannnn eskiden çatı muayenesi mi varmış ne saçma bişiy bana dr onunla ilgili hiç birşey söylemedi gittiğimde sorayım :S
oyy oyy oyy o zman kal tarsusta boşver:) kerebiç ve cezerye teklifin için teşekkür ederim cnm yemiş kadr oldum ama benim canım sadece sıkma tantuni istiyoyok canım yeni değil geçen şubattan beri tarsusta tayinim tabi bizim ev önce mersindeydi gidiş gelişe bünyem dayanmadı tarsusa taşındık mecbur 10 ay falan oldu bende burda doğurcam işte kocam istemiyor ama olsun mersinde doğurursam hastane çıkışında kayınvalideme falan götürürler yoksa beni biliyorum başıma geleceği bende o yüzden tarsusta doğurucam çok merak eden buraya gelir diyorum ...yiye yiye hamur işleirni şiştim zaten aso haftasonu sahile kahvaltıya gidiyoruz ben kendimi kaybediyorum valla gönderielecek bişey çekmiyo canın kerebiç yada cezerye falan istiyosa göndereyim sana be tatlım
kızlar selam
ugun butun gun yattım ayaga kalkınca yoruluyorum noluyor yahu
:)akannehir bencede öyle yaa amaaan annem bende iki kere doktor gitmiş bi başında bide doğurmaya gitmişkaydirigubbakcemile3 şimdi her şey isteniyor yapılıyor.benimki de bir şey demedi ama yapabilir gibi hazır ve nazır gitcem haftaya benim kocam napcak acaba ya o içerde olmasın onu çıkarsınlar dışarı
oyy oyy oyy o zman kal tarsusta boşver:) kerebiç ve cezerye teklifin için teşekkür ederim cnm yemiş kadr oldum ama benim canım sadece sıkma tantuni istiyo
tatlım küçük bi özel hastane bi tane kadın doğumcu var zaten mecbur gelir ama normal olunca ebe ve hemşirelre bırakırlar diye çekiniyorum lafta öyle değil normalede mutlaka doktor giriyor diyolar ama işte bayramda ne olur ne olmaz bilmiyorum açıkçası
ah canım benimm çok teşekkür ederim çok düşüncelisin çok çok sağol valla.Doğumdan sonra inşallah yolumuz o taraflara düşerse gelir çayını içeriz:)ama yanına sıkma isterimaynen canım aynen benim ailemede uzak olacak mersinde olsam onlarda daha rahat ederdi ama olsun böylesi daha ii...dediğim gibi eğer gönderilebilecek bişey isterse canın söyle tatlım göndereyim sorun olmaz hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?