2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım mesela benim doktorum bayramda nöbetçiyim demişti. istersen bayramda da alabiliriz dedi. Senin doktorunun da nöbetleri bellidir muhtemelen ya da çağırsan gelmez mi acep

tatlım küçük bi özel hastane bi tane kadın doğumcu var zaten mecbur gelir ama normal olunca ebe ve hemşirelre bırakırlar diye çekiniyorum lafta öyle değil normalede mutlaka doktor giriyor diyolar ama işte bayramda ne olur ne olmaz bilmiyorum açıkçası

miracle hangi hastane

bende bende istiyorum kocamın olmasını o da şimdilik kararlı girmeye anca beraber kanca berabersempatiksalakcinni çalışılan bölgeye bakmasın bana baksın, elimi tutsun, destek olsun kadın olmanın zorluğunu anlasın istiyorum..

ben eşim doğuma girsin istemem hiç huyunu biliyorum çünkü o da dayanamaz ben onu avutmak zorunda kalırım gece falan sancım tutarsa ne yapar diye düşünüyorum ben arabayı kullanacak kadar iyi olur umarım

ayy benimki paniktir zaten. orda beni de sinir eder. kendimle mi uğraşıcam onunla mı bilemem. zaten girmek istemiyo. biliyo o da kendini.

burda dogum normalse ve hersey yolunda gidiyorsa doktorlar doguma girmiyorlar. ebeler dogurtuyorlar, bir sorun ciktiysa doktor geliyor, ya da sezeryansa tabi..
bi de haftaya kendi jinekologumla son gorusmem olucak, dogum icin hastanenin jinekologuyla gorusucem.
zaten kendi doktorum olmicak yani cok bisey degismiyo benim icin

Bencede. hem kızını o da ilk görsün hem de görsün bakalım nasılmış doğum.Dışarda beklerse anlayamaz ne nasıl görsün bilsin. cnm zaten yanından başka biyere izin vermiyolar gidip bakması mümkn diil yasakmış elimi tutsun ben acı çektikçe elini sıkayım yeter bana

ya işte adam dayanabilecekse girsin tabi doğuma o da şahit olsun böyle bişeye ama bünye işte benimki ben iğne vurulurken duramıyor yanımda şimdiden pazarlık yapıyor çocuktan topuk kanı alınırken ben giremem diye yeğeninde bile duramamıştı böyle adam doğuma sokulmaz arıza çıkartır anca

benim kocamı kan tutuyor bilin mi sempatiksalakcinni birde acayip paniktir ama deneyeceğini söylüyor bakalım kaydirigubbakcemile3

benim kocamı kan tutuyor bilin mi sempatiksalakcinni birde acayip paniktir ama deneyeceğini söylüyor bakalım kaydirigubbakcemile3
eneeeemmm benimki de benden kan fln alınırken dışarı çıkar. ama bu ara küçük operasyon geçirdim ya alttan ben hamileyken. o zman yanımda durdu ayrılamadı yanımdan garibim zaten çok istiyo doğuma girmek=) ama bu ara feci bi derdimiz var çatı muaynesi yapılcak ya doktor yaparken ben nerde olcam o yapmasın doktor bana desin ben yaparım hasta etmeyin adamı diyo hatta sırf bu sebeplerden ötürü sezeryan ol diyo

ahhh ah aynı dert bizde de var ne zaman yapılacak diye habire soruyor :S
Evet aslında eşlerin çatı muayenesi yapması çok mantıklı : )))))
amannnn eskiden çatı muayenesi mi varmış ne saçma bişiy bana dr onunla ilgili hiç birşey söylemedi gittiğimde sorayım :S

aa tayin mi çıktı kız.hayırlı olsun hadi. Offffff canım sıkma istedi benim yerime ye :S

yok canım yeni değil geçen şubattan beri tarsusta tayinim tabi bizim ev önce mersindeydi gidiş gelişe bünyem dayanmadı tarsusa taşındık mecbur 10 ay falan oldu bende burda doğurcam işte kocam istemiyor ama olsun mersinde doğurursam hastane çıkışında kayınvalideme falan götürürler yoksa beni biliyorum başıma geleceği bende o yüzden tarsusta doğurucam çok merak eden buraya gelir diyorum ...yiye yiye hamur işleirni şiştim zaten aso haftasonu sahile kahvaltıya gidiyoruz ben kendimi kaybediyorum valla gönderielecek bişey çekmiyo canın kerebiç yada cezerye falan istiyosa göndereyim sana be tatlım

:)akannehir bencede öyle yaa amaaan annem bende iki kere doktor gitmiş bi başında bide doğurmaya gitmiş kaydirigubbakcemile3 şimdi her şey isteniyor yapılıyor.benimki de bir şey demedi ama yapabilir gibi hazır ve nazır gitcem haftaya benim kocam napcak acaba ya o içerde olmasın onu çıkarsınlar dışarı
oyy oyy oyy o zman kal tarsusta boşver:) kerebiç ve cezerye teklifin için teşekkür ederim cnm yemiş kadr oldum ama benim canım sadece sıkma tantuni istiyo

aynen canım aynen benim ailemede uzak olacak mersinde olsam onlarda daha rahat ederdi ama olsun böylesi daha ii...dediğim gibi eğer gönderilebilecek bişey isterse canın söyle tatlım göndereyim sorun olmaz hiç..

zaten ilk başta ebe bakıyor doğumhane katında yani en azından benim kızımda öyle olmuştu 1 kez ebe, 1 kez hemşire, en sonda doktor bakmıştı ve çatı dar bu bebek çok zor doğar dediği için sezeryana almıştı. doğuma doktoru çağırırlar elbette

aynen canım aynen benim ailemede uzak olacak mersinde olsam onlarda daha rahat ederdi ama olsun böylesi daha ii...dediğim gibi eğer gönderilebilecek bişey isterse canın söyle tatlım göndereyim sorun olmaz hiç..
ah canım benimm çok teşekkür ederim çok düşüncelisin çok çok sağol valla.Doğumdan sonra inşallah yolumuz o taraflara düşerse gelir çayını içeriz:)ama yanına sıkma isterim peynirli lütfen

ben 8 saat sancıyı çektikten sonra sezeryana girdim son dakikada, zaten hastaneye gittiğimde 2 cm açılmıştı doğum başlamıştı yani. bana öncesinde hiç çatı muaynesi yapılmamıştı belkide yapsaydı sancıyı çekmeme gerek kalmıcaktı neyse sağlık olsun oldu bitti üzerinden 7,5 yıl geçti şaka gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…