çatlak patlak yusyuvarlak bir popo oldu benım kıkizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
ne gbı cnm yıkama yuzunden mı anlamadmkızlar çamaşırları sararan var mı diye sormuştum kimsenin olmuyor mu?
sakın kasıma kasıdıkca catlarsınben sütyenlerimi beyaz aldım. yıkanınca alt kısımları bembeyaz olmuyor.
ilaçlardan diye düşünüyorum.
birde göğüs altlarım çok kaşınıyor. akşam çamaşırımı çıkarınca tırnaklıyorum resmen.
bende komılı bebe kremı kullanıyrumçatlaklar için bana doktorum bebek yağı kullan dedi 3. ayımdan beri sürüyorum,şimdilik çatlağım yok canım. ben o konuyu baya araştırdım ve bir sürü uzman görüşü okudum, ailenizde varsa sizde de olacak bu genetik bir şey diyorlar, ama nemlendiricilerle ya da diğer kremlerle sadece şiddeti azaltılabiliyormuş. çok pahalı bir krem alsak bile yani annemizde, ablamızda varsa bizde de olacakmış canım. benikilerde yok ama ben yine de kullanıyorum bebek yağını hem de göbeğim büyüdükçe, kaşınmamı da azaltıyor.
ev hayatı çarptı seni bafocum : ))
ben 8 saat sancıyı çektikten sonra sezeryana girdim son dakikada, zaten hastaneye gittiğimde 2 cm açılmıştı doğum başlamıştı yani. bana öncesinde hiç çatı muaynesi yapılmamıştı belkide yapsaydı sancıyı çekmeme gerek kalmıcaktı neyse sağlık olsun oldu bitti üzerinden 7,5 yıl geçti şaka gibi..
benımde en uyuk korkum hem sancıyı cekıp son anda sez olmak:a015:
Buranın yüzde 95i sezeryan olcak gibime geliyo
ah canım benimm çok teşekkür ederim çok düşüncelisin çok çok sağol valla.Doğumdan sonra inşallah yolumuz o taraflara düşerse gelir çayını içeriz:)ama yanına sıkma isterimpeynirli lütfen
Aynen öyle canım.Benimki kocamın baskılarıyla sezaryene bile dönebilir ama bakalım haftaya bir doktora gideyim de, bir baksın ne var ne yok benim aşağılardaBanada öyle geliyor canım zaten diğer topiclerde farketmişsindir dediğin gibi yüzde 90-95 i sezeryan. Bence anne de bebekte sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun hiç farketmez ikisinde de çekiyorsun sonuçta birazcık. Herkes için hayırlısı olsun
Ben hamileliliğimin başlarında gelcektim. Bizim okulun mezunlar partisi vardı da kocam izin vermedi.Kıskançlık damarı tuttu:S İnşallah doğumdan sonra fırsat olur valla çok isterim. Benim eşimin baba tarafı tarsuslu bu aradaoyy sen gel istediğin sıkma olsun inş. yolunuz düşer buralara mutlaka beklrim çok da mutlu olurum:)
Çok çok geçmiş olsun canım öncelikle. bebeğine de maşallahlar olsunSelam kızlar...! 1 ayın sonunda kızımı gördüm bugün...Tam 2,5 kg ve 45cm boyunda kızım doktor biraz ilerde gidiyor dedi...Nasıl doğuracağım daha belli değil ama kafası aşağıda bebeğimin...
Kötü haber idrarımda mikrop var ve 1 aydır geçmemiş...İdrar kültürü aldılar...sonuç pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç kullanacağım tekrar...
Bu arada hala hediyeme kavuşamadım(
Ben hamileliliğimin başlarında gelcektim. Bizim okulun mezunlar partisi vardı da kocam izin vermedi.Kıskançlık damarı tuttu:S İnşallah doğumdan sonra fırsat olur valla çok isterim. Benim eşimin baba tarafı tarsuslu bu aradabalcılar bal fln yapıyolar organik
Selam kızlar...! 1 ayın sonunda kızımı gördüm bugün...Tam 2,5 kg ve 45cm boyunda kızım doktor biraz ilerde gidiyor dedi...Nasıl doğuracağım daha belli değil ama kafası aşağıda bebeğimin...
Kötü haber idrarımda mikrop var ve 1 aydır geçmemiş...İdrar kültürü aldılar...sonuç pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç kullanacağım tekrar...
Bu arada hala hediyeme kavuşamadım(
öleee kıskanırlar canım eski arkadaşları naparsın artık ...inş. canım fırsat olur çok süper olur:))tarsusun yerlilelri birbirleirni hep tanıyolar canım ben 10 aydır buradayım ama haftasonu falan mümkün deil kocamı tutmak soluğu mersinde alıyoruz inan doğru düzgün komşu bile tanımıyorum ama mersin tarsus çok yakın 30 km.yol eğer yerlileriyse biizmkiler bile tanır soyadından lakabından falan :)
kıskanç pokemonlar valla bilmiyorum hiç adanada otuyolar onlar ama tarsuslular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?