2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar çatlak başlayan varmi aranizda göbekte kalçada filan?
çatlak patlak yusyuvarlak bir popo oldu benım kı

kızlar çamaşırları sararan var mı diye sormuştum kimsenin olmuyor mu?
ne gbı cnm yıkama yuzunden mı anlamadm

sakın kasıma kasıdıkca catlarsın

bende komılı bebe kremı kullanıyrum

ev hayatı çarptı seni bafocum : ))

mıdem ve kasıklarım kotu
ust komsunun eltısı 3 hafta erken dogurmus ıde o benı panıklettı eyvahedigeldismile

yarında ıse cagırdılar ıns erken bıterde ısım bulusmaya gıdebılırımkötükedihüso

benımde en uyuk korkum hem sancıyı cekıp son anda sez olmak:a015:

Buranın yüzde 95i sezeryan olcak gibime geliyo

Banada öyle geliyor canım zaten diğer topiclerde farketmişsindir dediğin gibi yüzde 90-95 i sezeryan. Bence anne de bebekte sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun hiç farketmez ikisinde de çekiyorsun sonuçta birazcık. Herkes için hayırlısı olsun

oyy sen gel istediğin sıkma olsun inş. yolunuz düşer buralara mutlaka beklrim çok da mutlu olurum:)

Aynen öyle canım.Benimki kocamın baskılarıyla sezaryene bile dönebilir ama bakalım haftaya bir doktora gideyim de, bir baksın ne var ne yok benim aşağılarda karar veririz ona göre ya hangisi sağlıklıysa o olsun. ben illa normal olsun demiyorum keşke olsa ama oluyosa da kolay şekilde olsun. yoksa zorlamanın hiç alemi yok

banada çoğumuz sezeryan olacak gibi geliyor yani normal isteyen arkadaşlarımın çoğu sezeryan oldu 41.haftaya kadar bekleyen oldu hatta bebek kakasını yaptı diye acil aldılar onu yoksa daha beklicem diyodu hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim kısmet artık..

oyy sen gel istediğin sıkma olsun inş. yolunuz düşer buralara mutlaka beklrim çok da mutlu olurum:)
Ben hamileliliğimin başlarında gelcektim. Bizim okulun mezunlar partisi vardı da kocam izin vermedi.Kıskançlık damarı tuttu:S İnşallah doğumdan sonra fırsat olur valla çok isterim. Benim eşimin baba tarafı tarsuslu bu arada balcılar bal fln yapıyolar organik

Benim haftaya biraz da olsa belli olur hangi yöntemle doğum yapacağım.Haftaya cuma olsa da doktora gitsem kızımı özledim zaten acaba nasıl bir şey oldu

Selam kızlar...! 1 ayın sonunda kızımı gördüm bugün...Tam 2,5 kg ve 45cm boyunda kızım doktor biraz ilerde gidiyor dedi...Nasıl doğuracağım daha belli değil ama kafası aşağıda bebeğimin...

Kötü haber idrarımda mikrop var ve 1 aydır geçmemiş...İdrar kültürü aldılar...sonuç pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç kullanacağım tekrar...

Bu arada hala hediyeme kavuşamadım(

Çok çok geçmiş olsun canım öncelikle. bebeğine de maşallahlar olsun

öleee kıskanırlar canım eski arkadaşları naparsın artık ...inş. canım fırsat olur çok süper olur:))tarsusun yerlilelri birbirleirni hep tanıyolar canım ben 10 aydır buradayım ama haftasonu falan mümkün deil kocamı tutmak soluğu mersinde alıyoruz inan doğru düzgün komşu bile tanımıyorum ama mersin tarsus çok yakın 30 km.yol eğer yerlileriyse biizmkiler bile tanır soyadından lakabından falan :)

hem gözünaydın bebişi gördün hem geçmiş olsun canım inş. geçer en kısa zamanda ...kızına maşallah koccaman olmuş

kıskanç pokemonlar valla bilmiyorum hiç adanada otuyolar onlar ama tarsuslular

gecmısı okudum geldım

hllyvz gecmıs olsun..

bugun cok superdı her yerde hamıle ve mınıcık bebeklı anneler herkes aynı dılden konusuo ınanılmaz guzel sohbetler yaptık yedık ıctık konustuk bebek sevdık :) ıyı kı gıtmısım valla harıkaydı

slm kızlar ben geldim... kocam ve kızımla uyuduk epey.. yenı kalktık..

hllvy geçmiş olsun.. inşallah sorun duzelır.. bebişe de maşallah....

ne guzel prop.. ders nasıl geçtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…