hayirli geceler hanimlar kaynanama gitmistim biraz önce geldim sohpet bayagi ilerlemis bende insallah yarin güzel haberlerle gelirim doktordan kendinize iyi bakin olumunekankayizsmile
ben ilk hamileliğimi duyduğum anda sigara kokusundan tiksindimmBen de sigara tirkasiydim. Ve bırakabileceğimi zannetmiyordum. Kendim için bırakamadım ama bebişim için hiç düşünmeden bıraktım. Hiç içmiyorum, elimde litrelik su sürekli onu içiyorum)))))) Bu arada ne güzel aşeriyorsunuz kızlar ben de ne aşerme ne bulantı ne de kusma var. Acaba ben gebe değil miyim:)))))))))
merhaba kızlar allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza amayı nasib etsin
benimde sat 31 ocak 7 kasım doğum görünüyor ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim allahım inşallah bu sefer sımsıkı tutunur bana günü gününe doğar umarım bu topicte hep güzel konular paylaşırız ben 5 haftalıkken gittim doktora keseyi gördük en son geçen cuma gittik 7+5 di kalp atışını duydum minişimin bidahaki radevumda cumartesi umarım sağlıklı görürüm bebişimi
bu arada bulantılarla başım dertte ve her türlü kokuyla geçicek umuduyla gün sayıyorum allah yardımcımız olsun
Ben de sigara tirkasiydim. Ve bırakabileceğimi zannetmiyordum. Kendim için bırakamadım ama bebişim için hiç düşünmeden bıraktım. Hiç içmiyorum, elimde litrelik su sürekli onu içiyorum)))))) Bu arada ne güzel aşeriyorsunuz kızlar ben de ne aşerme ne bulantı ne de kusma var. Acaba ben gebe değil miyim:)))))))))
daha erken size kızlar benim 8 haftadan sonra çıktı aşermemcanım merak etme bende senin gibiyim ne aşerme ne bulantı ne tiksinme hiçbişey yok çok şükür olunca zor olur herhalde
ben bunu doktora sordum hatta 2 ayrı doktora sordum türkiyede kolay kolay bu riske girecek doktor yoktur dediler ilk sezeryansa ikincide öyle oluyoKızlar bişi dicem. Ben 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler' kitabını okudum bitirdim. Orda diyo ki ilk cocuk sezaryen olduktan snr ıkıncı de oyle olacak dıye bır kural yoktur dıyo. Ilkı sezaryen olmus kadın snr ıkızlere hamıle kalmıs ve ıkızlerı normal dogurmus mesela. Acaba Turkıyede saglık sıstemı mı yetersız, ya da doktorlar ugrasmak mı ıstemıyorlar bılmıorum ama dedıgım gıbıymıs yanı. Bı konusun ıstersenız doktorlarınızla kıtabı okudugunuzu soyleyın mesela boyle boyle yazıo dıyın
daha erken size kızlar benim 8 haftadan sonra çıktı aşermem
saol canımm iim oğluşum çok ii şükür cumartesi teslim oluyor ama sanırım hava değişimi alacak canım askeriden öle demişler 3 ay yanımızda kalacak inş:)Evet öleymiş bende internetten araştırma yaptım. Allaha şükür rahatladım biraz yoksa bi dahaki muayeneye kadar takardım buna.
Sen napıyosun cnm, eşin kaç gün sonra teslim oluyo? Oğlun nasıl oldu düzeldi mi tamamen?
inş tiksinirim yaa gerçi daha bulantı tiksinme yok bende o yüzden daha tiksinmiyorum
erken canım benin öğürme bulantı 7 haftada çıktı kağan kocatepenin sitesindede 7 haftadan sonra çıkar belirtiler diyohesaplarıma göre netten 5+5 yazıyor daha erkenmi bulantıya falanda erken demi
askeremi gidiyo beyinnsaol canımm iim oğluşum çok ii şükür cumartesi teslim oluyor ama sanırım hava değişimi alacak canım askeriden öle demişler 3 ay yanımızda kalacak inş:)
daha erken size kızlar benim 8 haftadan sonra çıktı aşermem
ben bunu doktora sordum hatta 2 ayrı doktora sordum türkiyede kolay kolay bu riske girecek doktor yoktur dediler ilk sezeryansa ikincide öyle oluyo
ilk hamilelğin üstünden uzun yıllar geçip ikinciye hamile kalınca normal yapma olasılığı oluyormuş.ama benim oğlum 8 aylık daha geçen temmuzda seryan oldum.normal doğum yaparsam eski dikişlerimin patlama olasılığı çok yüksek.doktorum direk buda sezeryan olacak dedi.Kızlar bişi dicem. Ben 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler' kitabını okudum bitirdim. Orda diyo ki ilk cocuk sezaryen olduktan snr ıkıncı de oyle olacak dıye bır kural yoktur dıyo. Ilkı sezaryen olmus kadın snr ıkızlere hamıle kalmıs ve ıkızlerı normal dogurmus mesela. Acaba Turkıyede saglık sıstemı mı yetersız, ya da doktorlar ugrasmak mı ıstemıyorlar bılmıorum ama dedıgım gıbıymıs yanı. Bı konusun ıstersenız doktorlarınızla kıtabı okudugunuzu soyleyın mesela boyle boyle yazıo dıyın
aşermekmi istiyosunn iyi değil aslında ya canın çok çekiyo yiyemiyosunÖyle mi diyorsun erencim, inşallah bakalım göreceğiz...
evet en kolay yol oluyo doktorlar için hemde daha çok para alıyolarEvet yaşadıgımız ulkenın yetersızlıgı burda da ortaya cıkıo, zaten bı kere kesılmıs bıcılmıs bı ınsanı en saglıklı sekılde normal dogurtmak yerıne kolayına kacıp yıne kesıolar. Ne dıyım bılemedım yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?