2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de sigara tirkasiydim. Ve bırakabileceğimi zannetmiyordum. Kendim için bırakamadım ama bebişim için hiç düşünmeden bıraktım. Hiç içmiyorum, elimde litrelik su sürekli onu içiyorum)))))) Bu arada ne güzel aşeriyorsunuz kızlar ben de ne aşerme ne bulantı ne de kusma var. Acaba ben gebe değil miyim:)))))))))

ben ilk hamileliğimi duyduğum anda sigara kokusundan tiksindimm

Hoş geldin benimde sat 31 ocak ama benim bebiş 1 hafta geriden gelmeye başlamış onun için şu an doğum tarihi belli değil umarım ileride toparlar fındık kurdum.

canım merak etme bende senin gibiyim ne aşerme ne bulantı ne tiksinme hiçbişey yok çok şükür olunca zor olur herhalde

Kızlar bişi dicem. Ben 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler' kitabını okudum bitirdim. Orda diyo ki ilk cocuk sezaryen olduktan snr ıkıncı de oyle olacak dıye bır kural yoktur dıyo. Ilkı sezaryen olmus kadın snr ıkızlere hamıle kalmıs ve ıkızlerı normal dogurmus mesela. Acaba Turkıyede saglık sıstemı mı yetersız, ya da doktorlar ugrasmak mı ıstemıyorlar bılmıorum ama dedıgım gıbıymıs yanı. Bı konusun ıstersenız doktorlarınızla kıtabı okudugunuzu soyleyın mesela boyle boyle yazıo dıyın

günaydınnn
nalan_nalan bir hafta geriden gelmesine kafan takılmasın canını sıkma benimde öyle çünkü
son gittiğimde ultrason görüntüsünün altında yazan tarihe göre hesap ediyorum zaten o görüntüde muhtemel tarihte gözüküyor:ecrin_bebek:

ben bunu doktora sordum hatta 2 ayrı doktora sordum türkiyede kolay kolay bu riske girecek doktor yoktur dediler ilk sezeryansa ikincide öyle oluyo

saol canımm iim oğluşum çok ii şükür cumartesi teslim oluyor ama sanırım hava değişimi alacak canım askeriden öle demişler 3 ay yanımızda kalacak inş:)

inş tiksinirim yaa gerçi daha bulantı tiksinme yok bende o yüzden daha tiksinmiyorum

Ya bendekı de tıksınme degıl tadı kotu geldı 27 gunden snr sadece tıksınmedım yanı. Ama benım doktorum kendını ıcmemek ıcın sakın kasma, kasarsan bebek ıcın daha tehlıkelı olur dedı. Canın gercekten cok cektıgınde yakarsın bı sıgara cek ıkı nefes kendını tatmın et sondur snr dedı. Mesela benım esım de artık halıyle evde fln ıcmıo, hafta sonu dısarı cıktıgımızda hep ıcınce ben psıkolojık olarak etkılendım, ıcmem yasak oldugu ıcın yasak olan daha cekıcı oldugu ıcın canım ıstedı, doktorun dedıgı ıgıb ıkı nefes aldım bıttı gıttı. Sımdı 1 ay daha hıc ıcmem cok buyuk ihtimalle. Sen de boyle dusunursen, ıstersem ıcerım nedır yanı fln gıbı dusunursen canın daha az ıster emın ol, baskı yapma kendıne.

slm kızlar benım bugün 7+4 bende de ne bulantı ne kusma oldu bundan sonrada olacagını zannetmıyorum ya bünye meselesi birazda

ben bunu doktora sordum hatta 2 ayrı doktora sordum türkiyede kolay kolay bu riske girecek doktor yoktur dediler ilk sezeryansa ikincide öyle oluyo

Evet yaşadıgımız ulkenın yetersızlıgı burda da ortaya cıkıo, zaten bı kere kesılmıs bıcılmıs bı ınsanı en saglıklı sekılde normal dogurtmak yerıne kolayına kacıp yıne kesıolar. Ne dıyım bılemedım yanı.

ilk hamilelğin üstünden uzun yıllar geçip ikinciye hamile kalınca normal yapma olasılığı oluyormuş.ama benim oğlum 8 aylık daha geçen temmuzda seryan oldum.normal doğum yaparsam eski dikişlerimin patlama olasılığı çok yüksek.doktorum direk buda sezeryan olacak dedi.
ama dediğim gibi normal olsun isterdim

evet en kolay yol oluyo doktorlar için hemde daha çok para alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…