ilk hamilelğin üstünden uzun yıllar geçip ikinciye hamile kalınca normal yapma olasılığı oluyormuş.ama benim oğlum 8 aylık daha geçen temmuzda seryan oldum.normal doğum yaparsam eski dikişlerimin patlama olasılığı çok yüksek.doktorum direk buda sezeryan olacak dedi.
ama dediğim gibi normal olsun isterdim
aşermekmi istiyosunn iyi değil aslında ya canın çok çekiyo yiyemiyosun
evet en kolay yol oluyo doktorlar için hemde daha çok para alıyolar
benimde ilk doğumum sezeryan buda öyleolucak ama benim suyum azalmıştı bide bebek iriydi sancım başlamıştı o halde başka bi doktora daha gözüktüm oda sezeryan deyince emin oldumevet en kolay yol oluyo doktorlar için hemde daha çok para alıyolar
canım acayip tatlı çekiyo bu aralar kan şekerimmi düşüyo nedirr
aşağısı kalabalık ama buraya yazan çok yokkbugün baya bi kalabalığız
bende cumartesi gidecem dr uma.
dün çok halsizdim akşam erken uyudum ama sabah uyanamadım yine
şerbetli tatlı çok sevmem ama dün bi oturuşta yarım kg yedim valla normalde bi dilim zor yerdimmHmmm kaymaklı ekmek kadayıfı ye :)))
günaydın masallGünaydın güzel kasım annelerı
ha ha ha güzel laftııOnlar sessiz çoğunluk sezen:)
günaydınnn
nalan_nalan bir hafta geriden gelmesine kafan takılmasın canını sıkma benimde öyle çünkü
son gittiğimde ultrason görüntüsünün altında yazan tarihe göre hesap ediyorum zaten o görüntüde muhtemel tarihte gözüküyor:ecrin_bebek:
Hah bişi merak ediodum onu da sorim. Bu aralar ağdaya giden var mı hiç, yani hormonların etkisiyle aşırı acı hassasiyet fln oldu mu yoksa her zamanki kadar mı acıdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?