evet bende yaz meyvesi aşeriyorum ama adını yazmayım canınız çekerKızlar aşeren var mı hiç aranızda?
Ben bibuçuk haftadır fln dut ıstıodum boyle cok cok, dusundukce fln agzım sulanıodu acayıp, dun kocam buldu getırdı oturup yedım yarım kılo opuyorumnanaktan
marge nerde oturuyorsun yakın mı bari evin
kimseye sadece eşime sarıldım yapınca ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı kendi kendime dedim bir hafta sonra yapacaktım ama sabah kalkınca içimden bi ses yap dedi yaptım eşimin üstüne atladımm şimdilik sölemeyi düşünmüorumm
lafı ağzımdan aldın biri şeftali diğeride yeşil büyük olandann sulu suluseftalı ve butun yaz meyvelerini istiyorum. öok istiyorumhihoyyyt
seftalı ve butun yaz meyvelerini istiyorum. öok istiyorumhihoyyyt
Bakırköy de oturuyorum canım, yakınım... Sen nerde oturuyorsun?
günaydın kızlar
kızlar bişey sorucam sigara içen varmı bırakamıyan
E iyi sen şanslısın, nektarin çağla çilek hepsi çıktı şimdiden biz dutu ne zorluklarla bulduk :)
günaydın canım hamiş olmadan önce tek tük keyif sigarası derler ya yemeklerden sonra 1 tane kocişten otlanıyodum ama şimdi kocişede bıraktırdım asla içmem içeninde yanında durmuyorumgünaydın kızlar
kızlar bişey sorucam sigara içen varmı bırakamıyan
canım benim kuzenimde bebeğini kaybetti 6 haftalıktı gelişmemiş hiç son dr ona 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş ama o çok hevesliydi 2 ayda tekrar hamile kaldı şimdi 15 haftalık hamile bir oğlu olacak sende hevsini kaybetme biraz zmn tanı kendine ve yeniden dene cnm
nalancımmm hiç oluyormu moralini bozmak benimkide 1 hafta geriden gidio ama dr normal daha dedi sonra öne bile geçer dedi daha çok küçükler annnesi yazık onuda üsmeee
bende içiyordum ama öğrendiğimden beri eşim yakarsa ondan 1 yada 2 nefes çekiyordum ama inş tiksinirim de onu bile içmem bazen canım istiyor ama yiyecek bişeyler bulup onlarla oyalanıyorumBen gunde bı bucuk paket ıcıodum ogrendıgımden berı bı tane bıle ıcmedım cnm. Cmts eşim icıodu yururken sokakta ben de cekım dedım ıkı nefes aldım bok gıbı geldı tadı :S Sen ne kdr ıcıosun?
canım sen niye endişeleniyorsun.biz leke gördükçe korkuyoruz kaygılanıp doktora koşuyoruz.ne güzel işte hiç leke kan yok.maşallah diyeyimde allah korusunArkadaşlar genelde herkesde hamilik başlangıcında lekelenme tarzı kanama oluyormuş ,yerleşme kanaması deniyormuş.Bende hiç öle bişey olmadı.Endişelenicek bişey varmıdır ?
günaydın kızlar... aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş. İnşallah çok güzel hamilelikler geçireceğiz ve buradan birbirimize güzel haberler vereceğiz.
çatı muayenesi hamileliğin son haftalarında oluyor.şimdi erken.ben oğlumda hiç olmadan direk sezeryan oldum.doktorum bende bel fıtığı olduğu için bide oğlum kordonunu boynuna doladığı için normal doğum önermedi.normal doğum düşünüyorsan mutlaka bi muayeneyi oluyorsun.ama içimde hep normal doğum bi heves olarak kalmıştır.isterdim ki normal yapayım.ama ikinci de sezeryan olacak mecburenHmm ben de şu çatı darlığı muhabbeti fln zannettim, öyle bi muayene olan var mı aranızda, benimki darmış sezeryan olcak diyen fln?
çok geçmiş olsun begümcüm.bebeğe bi şey olmaz bebekle ilgili bi durum değil.o dünyanın en güvenli yerinde.sıcak bi şeyler iç.izin alma durumun varsa izin al dinlengünaydın kızlar. geçmişi okuyamadım bugün.
çok kötüyüm akşam baya hastalandım. ayağımı yere basacak dermanım yok inanırmısınız. zor duruyorum şuan işyerinde de mafoldumben
inşallah bebeğim iyidir. nefes alıp verdikçe içime bişeler saplanıo sanki. yarın olsada gitsem doktora
benimde belim çok ağrıyor.endişelenmiyorum oğlumda da çok ağrıdı.zaten bel fıtığı var.ilk hamileliğim bel ağrısı yüzünden kabus gibi geçti.geçmiş olsun.sırt üstü dinlenmeye çalışkızlar dehşet belim ağrıyor.. hiç ağrımazdı sanki birşeyler batıyor. yaşayan var mı. geçmesi için ne yapabiliriz.
2009 ekim annelerinin buluşmaları var ne güzel koca göbişleriylegüzel olurdu
bende sigarayı severek içenlerdendim. bana zarar veriyordu. kendim için bırakamadım. bebeğim için biranda kestim.. ilk bir kaç gün zor oluyor sonra snin canın istemiyor zaten. tiksinti geliyor. inşallah sende tiksinirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?