2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar aşeren var mı hiç aranızda?
Ben bibuçuk haftadır fln dut ıstıodum boyle cok cok, dusundukce fln agzım sulanıodu acayıp, dun kocam buldu getırdı oturup yedım yarım kılo opuyorumnanaktan
evet bende yaz meyvesi aşeriyorum ama adını yazmayım canınız çeker

bende söylememiştim bence de bekle biraz...

günaydın kızlar
kızlar bişey sorucam sigara içen varmı bırakamıyan

günaydın kızlar

Ben gunde bı bucuk paket ıcıodum ogrendıgımden berı bı tane bıle ıcmedım cnm. Cmts eşim icıodu yururken sokakta ben de cekım dedım ıkı nefes aldım bok gıbı geldı tadı :S Sen ne kdr ıcıosun?

günaydın kızlar
günaydın canım hamiş olmadan önce tek tük keyif sigarası derler ya yemeklerden sonra 1 tane kocişten otlanıyodum ama şimdi kocişede bıraktırdım asla içmem içeninde yanında durmuyorum

bende sigarayı severek içenlerdendim. bana zarar veriyordu. kendim için bırakamadım. bebeğim için biranda kestim.. ilk bir kaç gün zor oluyor sonra snin canın istemiyor zaten. tiksinti geliyor. inşallah sende tiksinirsin

Evet öleymiş bende internetten araştırma yaptım. Allaha şükür rahatladım biraz yoksa bi dahaki muayeneye kadar takardım buna.

Sen napıyosun cnm, eşin kaç gün sonra teslim oluyo? Oğlun nasıl oldu düzeldi mi tamamen?

bende içiyordum ama öğrendiğimden beri eşim yakarsa ondan 1 yada 2 nefes çekiyordum ama inş tiksinirim de onu bile içmem bazen canım istiyor ama yiyecek bişeyler bulup onlarla oyalanıyorum

Arkadaşlar genelde herkesde hamilik başlangıcında lekelenme tarzı kanama oluyormuş ,yerleşme kanaması deniyormuş.Bende hiç öle bişey olmadı.Endişelenicek bişey varmıdır ?
canım sen niye endişeleniyorsun.biz leke gördükçe korkuyoruz kaygılanıp doktora koşuyoruz.ne güzel işte hiç leke kan yok.maşallah diyeyimde allah korusun

günaydın kızlar... aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş. İnşallah çok güzel hamilelikler geçireceğiz ve buradan birbirimize güzel haberler vereceğiz.

inşallah canım.doğum yaptığımızın haberlerinide veririz.
Hmm ben de şu çatı darlığı muhabbeti fln zannettim, öyle bi muayene olan var mı aranızda, benimki darmış sezeryan olcak diyen fln?
çatı muayenesi hamileliğin son haftalarında oluyor.şimdi erken.ben oğlumda hiç olmadan direk sezeryan oldum.doktorum bende bel fıtığı olduğu için bide oğlum kordonunu boynuna doladığı için normal doğum önermedi.normal doğum düşünüyorsan mutlaka bi muayeneyi oluyorsun.ama içimde hep normal doğum bi heves olarak kalmıştır.isterdim ki normal yapayım.ama ikinci de sezeryan olacak mecburen

çok geçmiş olsun begümcüm.bebeğe bi şey olmaz bebekle ilgili bi durum değil.o dünyanın en güvenli yerinde.sıcak bi şeyler iç.izin alma durumun varsa izin al dinlen

kızlar dehşet belim ağrıyor.. hiç ağrımazdı sanki birşeyler batıyor. yaşayan var mı. geçmesi için ne yapabiliriz.
benimde belim çok ağrıyor.endişelenmiyorum oğlumda da çok ağrıdı.zaten bel fıtığı var.ilk hamileliğim bel ağrısı yüzünden kabus gibi geçti.geçmiş olsun.sırt üstü dinlenmeye çalış

inş tiksinirim yaa gerçi daha bulantı tiksinme yok bende o yüzden daha tiksinmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…