canım benim kaç haftalıksın çizelgeni değiştirme zamanın gelmiş. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinolumunekankayizsmile
günaydın kızlar. geçmişi okuyamadım bugün.
çok kötüyüm akşam baya hastalandım. ayağımı yere basacak dermanım yok inanırmısınız. zor duruyorum şuan işyerinde de mafoldumben
inşallah bebeğim iyidir. nefes alıp verdikçe içime bişeler saplanıo sanki. yarın olsada gitsem doktora
yok cnm vegaferon kullanıyorum akşamları tok karnına içiyorumteşekkürler.kan hapı olarak ferro sanol duedonal mı kullanıyorsun. o ilaç bağırsakta çözülüyor bulantı yapmıyor diğerlerinin hepsi mide de çözülüyormuş. o da kabız yapıyor ama sen de de ol du mu
Test yaptın da pozitif mi cıktı ben kacırdım basını? Hayırlı olsun.günüm dündü sat 5mart
bende ona gidiyorum.. bencede cok iyi bir doktor... hadi insallah aynı doktor dogurtacak bizi
Test yaptın da pozitif mi cıktı ben kacırdım basını? Hayırlı olsun.
evet sabah yaptım ikinci çizgiyi gördümm
Amanıııınnn nasıl rahat soyluosun, ben ıkıncı cızgıyı gordukten snr 4 saat aglamıstım, snr 4 saat de telefonda mıllete haber vermıstım :) Çoooooooooook hayırlı olsun
Herkese günaydın kızlarrrrrrrr!!!!!!!!!!
:))) evet desene. Ben de tavsiye üzerine gittim gerçekten çok bilgilendiriyor. Bakalım yarın kalp atışını duymak için gideceğim, herşeyin hayırlısı canım...
Yeni gelen arkadaşlar olmuş, ne kadar güzel çoğalıyoruz, çoğaldıkça paylaşımlarda artacak:))
bu tamer avrasyadaki tamer dimihayırlısı olsun canım. Hem tamerin ultrason aletleri çok güzel. üstten bakıyor. ileride renkli üç boyutlu makinesiyle de bakacak. bizimkiler de poz verecek.kaydirigubbakcemile5
aslında yerimde duramıorum ki ama burdan nasıl gösterim:dance::teytey::teytey::teytey:
bu tamer avrasyadaki tamer dimi
bu tamer avrasyadaki tamer dimi
komşumun gelini geçen hafta doğum yaptı onun hastasıydıevet. adam amerikada sorunlu hamilelikler üzerine ihtisas yapmış. acayip yoğun bir adam. randevun olsa bile saatinde giremiyorsun. Ama insana güven veren bir yanı var
tanıdığım yüzyüze görüşmedim ama komşumuz çok memnunn tamer beydenevet canım o... tanıyor musun???
eee kimlere haber verdin önce...
Kızlar aşeren var mı hiç aranızda?
Ben bibuçuk haftadır fln dut ıstıodum boyle cok cok, dusundukce fln agzım sulanıodu acayıp, dun kocam buldu getırdı oturup yedım yarım kılo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?