2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun. soğuk algınlığımı yaşıyorsun. sıcak şeyler içmeye çalış

yok cnm vegaferon kullanıyorum akşamları tok karnına içiyorum

Herkese günaydın kızlarrrrrrrr!!!!!!!!!!

bende ona gidiyorum.. bencede cok iyi bir doktor... hadi insallah aynı doktor dogurtacak bizi

:))) evet desene. Ben de tavsiye üzerine gittim gerçekten çok bilgilendiriyor. Bakalım yarın kalp atışını duymak için gideceğim, herşeyin hayırlısı canım...

Yeni gelen arkadaşlar olmuş, ne kadar güzel çoğalıyoruz, çoğaldıkça paylaşımlarda artacak:))

kızlar dehşet belim ağrıyor.. hiç ağrımazdı sanki birşeyler batıyor. yaşayan var mı. geçmesi için ne yapabiliriz.

Amanıııınnn nasıl rahat soyluosun, ben ıkıncı cızgıyı gordukten snr 4 saat aglamıstım, snr 4 saat de telefonda mıllete haber vermıstım :) Çoooooooooook hayırlı olsun

aslında yerimde duramıorum ki ama burdan nasıl gösterim:dance::teytey::teytey::teytey:

hayırlısı olsun canım. Hem tamerin ultrason aletleri çok güzel. üstten bakıyor. ileride renkli üç boyutlu makinesiyle de bakacak. bizimkiler de poz verecek.kaydirigubbakcemile5

Kızlar aşeren var mı hiç aranızda?
Ben bibuçuk haftadır fln dut ıstıodum boyle cok cok, dusundukce fln agzım sulanıodu acayıp, dun kocam buldu getırdı oturup yedım yarım kılo opuyorumnanaktan

eee kimlere haber verdin önce...

kimseye sadece eşime sarıldım yapınca ben adetimden 4gün önce yaptım çıkmamıştı kendi kendime dedim bir hafta sonra yapacaktım ama sabah kalkınca içimden bi ses yap dedi yaptım eşimin üstüne atladımm şimdilik sölemeyi düşünmüorumm

Kızlar aşeren var mı hiç aranızda?
Ben bibuçuk haftadır fln dut ıstıodum boyle cok cok, dusundukce fln agzım sulanıodu acayıp, dun kocam buldu getırdı oturup yedım yarım kılo opuyorumnanaktan

seftalı ve butun yaz meyvelerini istiyorum. öok istiyorumhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…