2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nalan 2 :S
sız nıye evden eve naklıyat tutmadınız kı 9 aylık kadın ev mı taşırmış yazık sanaakannehir

yemekten bahsedince acıktım. çıkayım da birşeyler atıştırayım bari. sonra görüşürüz

Nalan 2 :S
sız nıye evden eve naklıyat tutmadınız kı 9 aylık kadın ev mı taşırmış yazık sanaakannehir

amaaan eşim işyerinden araç tutmuş
üç beş kuruş canımızdan değerli bizim canım benim
yarın diğer ev de temzilenecek ama ona kadın tutacam valla kimse kusura bakmasın

amaaan eşim işyerinden araç tutmuş
üç beş kuruş canımızdan değerli bizim canım benim
yarın diğer ev de temzilenecek ama ona kadın tutacam valla kimse kusura bakmasın

kocana cok kızdım klava: ya yardımcı tutacaktı ya da oturup pasa pasa kendı yapcaktı sen bu halınle 1 saat ayakta dursan yorulursun degıl esya kolılemek hey allam..

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın.
iyi haftasonları.

kocana cok kızdım klava: ya yardımcı tutacaktı ya da oturup pasa pasa kendı yapcaktı sen bu halınle 1 saat ayakta dursan yorulursun degıl esya kolılemek hey allam..

ya kızma eşime o yapma dedi hatta öğlen aradı yapma yat dinlen filan diye
akşam birlikte yaparmışız ya da kendi yaparmış heralde kolay bişi sandı ki ben de öyle dşünüyordum
iyi de hangi birini nasıl yetiştirecek
bikaç sene sonra antalyay yerleşmeyi düşünüyoruz o zaman kesinlikle uardımcı tıtarım ben

Sağol teolog, eh işte uğraşması zevkli şimdi de ağız bezleri dikicem. bir de çok kusarsa bol bol mendili bezi olsun.

alaahım allahım kargo kayıp benim
beni,m adıma kargo yokmuşmuş
iyi de dün şurada demediniz mi dedim aa hanfendi sonra biz seni arayalım diyorlar ya ben aglamak istiyorum aglamak

bulmuşlar kargoyu iyi dedim buldunuz yani
eşim almaya geldiğinde lütfen verin daha ugrasmak istemiyorum deidm tel i kapattım
off

pişmiş tavuk teo akannehir
ben eczaneye gıdıp su antıbıyotıgımı alıyım da aksam baslarım yemekten snr bu seferkı degısık bısı daha mı hafıf acep? neyse alıp gelım ..

ay benım bu kocam nıye hıcbısıyı haber vermıo banaklava: arıorum kacta gelcen dıye bız aksam ıcmeye gıtcez dıyo, ay dedım haber vermeyı dusunur muydun hee arıcaktım dıyo, dedım heralde donerken bız ıctık sımdı eve gelıom dıye arıcaktın klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…