prop sen diyet yapıyordun değil mi
şimdiye kadar kaç kilo aldın
dr bişi demedi iyi dedi ama sanırım bayram yaradı:)
Lise mi diye sordum çünkü,sınıf öğretmeni batıda anca köylerde görev yapar...Hele ki ç.kale gibi bir yerde...Sen bir de Kipa nın orda diyince merak ettim açıkçasıevet birkaç gün önce dahil oldum buraya.
yok canım lise değil, ilköğretim sınıf öğrt. ya sen? Yani biz de görev icabı buradayız.
Evet o mendiller çok işe yarıyor..Kaynananm 30 kadar yaptırmış bana..Sağol teolog, eh işte uğraşması zevkli şimdi de ağız bezleri dikicem. bir de çok kusarsa bol bol mendili bezi olsun.
4 kg hakkım kaldı olmadı 5, fazla olmaması lazım
dikkat edeyim ben de artık gerçi çok yemiyordum ama
bu arada hala sinirliyim eşim işyerinden arabayı getiremiyormuş
taşınma işi haftaiçine kalacak heralde
aglamamak için zor tutuyorum ya
Selam kızlar,
Öğleden sonra çıktık alışveriş yaptık geldik. sonunda kokoş geceliğimi de hallettim terlik bulamadım şıkır şıkır şöyle.Eve geldik kocamın arkadaşı gelid kahve içmeye.O da yeni baba oldu acayip zayıflamışgeceleir hiç uyumuyomuş bebek keşke anne karnında kalsaydı diyo deli ya
ay bulamadım kocam gezdirmiyo ki.dışarı bile zar zor çıkardım yahu neymiş ya doğurursamEeeee hep anneler mi yorulacak,zayıflasın tabi,kolay değil öyle :jeyyar:
Kokoş seni,terliği de bulursun sen-tatlicadiarzu-
ay bulamadım kocam gezdirmiyo ki.dışarı bile zar zor çıkardım yahu neymiş ya doğurursam
ay bulamadım kocam gezdirmiyo ki.dışarı bile zar zor çıkardım yahu neymiş ya doğurursam
ben geldim. herşey yolıunda 2350 gr olmuş sıpa, ıyıyız yanı.
gece cooooooooooook agrıdı belden asagıdakı butun kemıklerım resmen katır kutur araları acılıo 3-4 defa agrıyla uyandım, yatarken cok kotu ayakta cok ıyıyım doktora uyumıcam ben artık dedım sen bılırsın dedı..
doktora hepınızın mrk ettıgı bısı sordum: ultrasona gore onde gıden bebek erken mı dogar dedım, butun gelısımı tamamlanmıs olur mu pekı dedım, ıc organları ultrasona gore gelısmıomus yanı ultrasona gore onde olması ıc organlarını etkılemezmıs. kesın erken dogar dıyemem ama erken dogumu tetıklemesı muhtemeldır dedı agırlıgı fln fazla olacagı ıcın vucuda yanlıs alarmlar gonderebılır dedı, ama haftasına gore de dogabılır benımkı bı gorus dedı sadece.
hastaneyı de hıc begenmedım, ama katlancaz galıba artık bılmıorum valla hem uykusuz hem de gergınım hastan yuzunden saglıklı dusunemedım henuz
kızlar doktordan geldim 2400 olmuş oğlum herşey yolunda gidiyormuşbi dahaki randevum 25 ekime çatı muayenesi yapılacak o gün ama doktorum 2 hafta izne ayrılıyor o yüzden strese girdim adam daha bi buçuk ayın var strese girme diyor bana sata göre 18 kasım doğum tarihi ama 10 kasımı falan gösteiyor ultrason işte 25 ekimde izinden geldiği ilk gün bakacak bana tamda doğumgünümde çatı muayenesi olacam artık ömrüm boyunca unutmam:)şimdi çıkıyorum misafirim geliyor yoldaymış görüşmek üzere...
bende ılkkez ugun yıkamaya başladımtünaydınnn
bende dün kızımın eşyalarını yıkadım akşam ütüledim. çok yoruldum belim ağrıdı çok. sabah 11 de kalktım . gece hiç uyanmadm. bya yorulmuşum.
bugunde var 2 makıne çıkar heralde. sonra onları ütülemekde var tabii :s(
eşimde dün gördü kıyafetleri bebek mağazasımı açcan diyor sempatiksalakcinni hakketen baya baya çokmuş. şanslı kızım zemuszemus
ah cnm gecmıs olsun ne verdı dr?yine enfeksıyon cıkmıs idrarımda, once cok cıktı snr orta sımdı de az cıkmıs :)) ısallah bıttıgı gunu de gorecem :))
merhaba kızlar! ben de bebişimi gördüm bugün. 2435 gr olmuş kuzucum. Doktor böyle devam ederse normal doğum yapabileceğimi söyledi. bir sonraki kontrol 16 ekimde. yanakları tombiş tombiş olmuş. yüzünü tam olarak göstermek istemedi. elini koymuş yüzüne. çok uğraştık çeksin diye ama keyfini bozmadı miniğim.
prop ve miracle sizinkilere de maşallahİnşallah her şey yolunda gider.
dilemma Çanakkaleli olduğunu söylemişsin ama İstanbul'dasın. Ben de İstanbulluyum ama Çanakkale'deyim :)
teolog sana da kolay gelsin. seni çok iyi anlıyorum. 1,5 ay önce biz de yaşadık senin yaşadıklarını. Taşınmak ve aynı zamanda bebek taşımak zor iş.
iyi aksamlar kızlar .. bütün gün sokaklardaydım kızımın kapı süsünü sekerlerini sepetini falan aldık sonrada ev alısverisi yaptık 8 saat gezmişim bana fazla geldi ben uzanayım hepinize iyi geceler hadi inşallah bu gece güzel uyuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?