2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyi prop boyun uzun oldugu için gayet iyi şimdi diyeceksin boyun çok mu kısa diye de niye aglıyorsun:)
ben arefe günü önce tartıldım 6 idi
dün tartıldım 8 kilo almışım ya 3 haftada 2 kilo fazla gibi geldi
daha 8 hafta var

Son düzenleme:
bırden almak tehlıkelı.. ben de en basından 9 almıstım zaten 5 agustostan snr toplam 2 kılo aldım :)

4 kg hakkım kaldı olmadı 5, fazla olmaması lazım
dikkat edeyim ben de artık gerçi çok yemiyordum ama
bu arada hala sinirliyim eşim işyerinden arabayı getiremiyormuş
taşınma işi haftaiçine kalacak heralde
aglamamak için zor tutuyorum ya

evet birkaç gün önce dahil oldum buraya.
yok canım lise değil, ilköğretim sınıf öğrt. ya sen? Yani biz de görev icabı buradayız.
Lise mi diye sordum çünkü,sınıf öğretmeni batıda anca köylerde görev yapar...Hele ki ç.kale gibi bir yerde...Sen bir de Kipa nın orda diyince merak ettim açıkçası
Ben sınıf öğretmeniyim canım..3,5 Yıl doğuda görev yaptıktan sonra istanbul a geldik.2 yıldır İstanbul dayız....Bundan sonra da İstanbul dayız zaten
Sağol teolog, eh işte uğraşması zevkli şimdi de ağız bezleri dikicem. bir de çok kusarsa bol bol mendili bezi olsun.
Evet o mendiller çok işe yarıyor..Kaynananm 30 kadar yaptırmış bana..

Sana da hamile hamile stres valla,yazık sana canım..Eşin halletsin ,yormasın seni

Selam kızlar,
Öğleden sonra çıktık alışveriş yaptık geldik. sonunda kokoş geceliğimi de hallettim terlik bulamadım şıkır şıkır şöyle.Eve geldik kocamın arkadaşı gelid kahve içmeye.O da yeni baba oldu acayip zayıflamış geceleir hiç uyumuyomuş bebek keşke anne karnında kalsaydı diyo deli ya

Nalan naptı acaba bugün doktoru vardı akşama da yemekli misafiri.Marifetli hatun iyice yorulmuştur bugün herhalde.

Eeeee hep anneler mi yorulacak,zayıflasın tabi,kolay değil öyle :jeyyar:
Kokoş seni,terliği de bulursun sen-tatlicadiarzu-

ay bulamadım kocam gezdirmiyo ki.dışarı bile zar zor çıkardım yahu neymiş ya doğurursam

Canım elbette yalnız çıkma ama birlikte çıkın nolacak,erken doğum riskin olmadığı sürece..Gerçi artık ufak tefek te olsa tüm eksiklerin tamamlanmış olması lazım

iyi aksamlar kızlar .. bütün gün sokaklardaydım kızımın kapı süsünü sekerlerini sepetini falan aldık sonrada ev alısverisi yaptık 8 saat gezmişim bana fazla geldi ben uzanayım hepinize iyi geceler hadi inşallah bu gece güzel uyuruz

kızlar maşallah yavrularane guzel bende pzts gorucem kuzumu bende cok merak edıyorum artık

bende ılkkez ugun yıkamaya başladım

yine enfeksıyon cıkmıs idrarımda, once cok cıktı snr orta sımdı de az cıkmıs :)) ısallah bıttıgı gunu de gorecem :))
ah cnm gecmıs olsun ne verdı dr?

sanada maşallahhh

hadı bakalım süper... eklesene cicilere nasılmıs ciciler kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…