2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nehirday normal mi düşünüyorsun sende?
evet nasipse doğumum gazide olacak.
sen çalışıyor musun?

Sağlık olsun
Ben de eve geldim,hediyelerini yakından görmüş oldum,çok güzelmiş hakkaten beğendim,bavula bittik eşimle

Tekrar güle güle kullnın canım, zevkle aaradım seçtim hepsini. Ben demiştim en güzel hediyeler benimki die zemuszemus yani seninki kaydirigubbakcemile3

evet.. benım sıpanın kafa capı 2 hafta ondeydı, ben cok uzuluodum, sımdı sadece 1 hafta onde mesela, 2 haftada hersey degısıo.. hakkımızda hayırlısı olsun

amin canım..benim bebeğim iri bir bebek değil zaten haftasıda tam yani fazla kiloda almadım doktorum bunların artı olduğunu söylüyor dilerim herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...

evet doğum sonrasnı ben de düşünüyorum korkuyorum isteksizlik olacak diye

benim hamileliğimde hiç isteksizlik olmadı sadece koruma iç güdüsü lohusalıkta da olmaz diye düşünüyorum o biraz da bizim elimizde onlar bize dokunmaya kıyamıyor zamanı gelince de herşey kaldığı yerden devam eder yani merak etmeyin...

]

teo bana cum deme hıhhh..
ayrıcana taşınıomuşsun cıdden allah yardım etsın..
tamam canım demem prop derim sadece
sağolasın

ya ne yalan söyleyeyim ben de hamilelikte isteksizlik çok oldu
bir de dirar yolları enfeksiyonu araya girince o gün bugündür ilşki yok bizde

selam kizlar prop ve miracle masaallah kizlar bebislerinize

selam hazal

Son düzenleme:
yine enfeksıyon cıkmıs idrarımda, once cok cıktı snr orta sımdı de az cıkmıs :)) ısallah bıttıgı gunu de gorecem :))

benim çabuk gecti ya maşşalah diyeyim kendime hem de idrarımdan kan geliyordu kan pıhtıları filan ona ragmen çok şükür

sadece bızımkılere mı hepppppiiisineee maşallah :)

baska kim gorduku bebisleri ben tek siz die biliorum bilmiyorumkismile ee o zaman kim gorduyse sipalarini hepsine masaallahh

selam teocum islerim bitti alisceriste yaptim yemek sonraya kalsin yoruldum ve uykummm geldiii kac gundur uykum gelio gunduzleri yaaa boshayallersmile

nehirday normal mi düşünüyorsun sende?
evet nasipse doğumum gazide olacak.
sen çalışıyor musun?

evet canım normal istiyorum şimdilik herşeyde normal gidiyor bakalım son haftalarda belli olacak...ben okulumu bitirdim stajımı yaptım ilk girdiğim şirkette eşimle tanıştım evlendim iş hayatım bitti canım eşimin işlerine yardım ettim aralarda şimdi de hamilelik girdi zaten araya bakalım ilerde istiyorum tekrar ...

teocum nettin bitirdinmi mutfagi en son mutfak esyalarini topluordun

teo benım de gecmıstı en son antıbıyotıkten snr yıne olmus ama az olmus ıste bu sefer, amaaaannn.. batsın bu dunya :)

yok canım nerde ya tek tek tabakları sar bardaları sar
yiyecekleri kolile offf dörtte üçü bitti sayılır mola verdim kendime
mutfak dolabını da sildimmi tamamdır

teo benım de gecmıstı en son antıbıyotıkten snr yıne olmus ama az olmus ıste bu sefer, amaaaannn.. batsın bu dunya :)

tekrarlayabiliyormuş malesef
su içmek gerekiyor bolbol ama ben çok az susuyorum ya
zorla içiyorum zor koşturuyorum wc yemübarek böbreklerim o kadar hızlı çalışyıo ki
dün afyon merkezdeydim alışveriş yapayım dedim ben bir sıkıştım artık camiler düğün salonları ne varsa gezdim acaba wc si var mı diye sonunda bir işhanı buldum off zor yetiştim ama

yok canım nerde ya tek tek tabakları sar bardaları sar
yiyecekleri kolile offf dörtte üçü bitti sayılır mola verdim kendime
mutfak dolabını da sildimmi tamamdır

Kolay gelsin canım,taşınmak ne zordur sana şimdi pek bir iş yapmasan da.........

benimde akşam annem gelecek mutfak dolaplarını ve gardrobumu temizlicez eşimde arkadaşlarıyla balığa gidicek beni elleme dedi uzun zamandan beri ilk kez hafta sonumuz ayrı olacak :S eee adamda sıkıldı bebek odası bakalım avize bakalım yok halı bir de asla bir kerede beğenemem yine birazdan gelicek ıkeaya gidicez...
odamız dün geldi şu avize halı perde işlerini halledeyim eklicem resimlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…