2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım nerde ya tek tek tabakları sar bardaları sar
yiyecekleri kolile offf dörtte üçü bitti sayılır mola verdim kendime
mutfak dolabını da sildimmi tamamdır

coookkk kolay gelsin cnm sana olumunekankayizsmile yavas yavas yap bari :kedi:

livece sen canakkalenin neresindensinkaydirigubbakcemile3

bende üniversiteyi canakkalede okudum cok severim oraları

Buralı değilim ama artık buraya yerleşmeyi düşünüyoruz. Daha önceden ilçesinde oturuyorduk. merkeze yeni taşındık. Kipa'ya yakınız.
Biz de oraya yakın oturuyoruz,yani annemler..Ah memleketim ,memleketim

Benimki girsin isterim de ,girmez ,giremez,dayanamaz o...Zaten ben genel anestezi ile sezeryen olucam büyük ihtimal,gerek te yok

çok güzel bir kare gerçekten ama ben eşimi yanımda ister miyim karar veremiyorum o an daha duygusallaşırım onu görünce gibi geliyor zaten eşimde hevesli değil ben dayanamam diyorrr o yüzden şimdilik sadece profesyonel makinayla çekim için arkadaşım girecek doğuma...

Son düzenleme:
ya bakın ne kocalar var..
ben de cok ıstıorum gırsın dıye ama katıyen gırmem dıyo, ama dun kadınlarla bunu konustugumda bırı dedı kı kesınlıkle gırmem fln dıomus kadın o sancıları cekerken elını bırakamamıs bır dk bıle gırmıs yanına son anda gelısmıs yanı hersey belkı bızımkı de oyle olur da gelır yanıma,, ben zaten bısı gormesını ıstemıorum yanımda olsun elımı tutsun ıstıorum

ben dogumda kocami yanimda isterim bi o var zaten burda oda o anda yanimda olsun hincimi ondan aliyim kaydirigubbakcemile3 dusuk yaparken bayagi hirpalamisim herifi hem vurmusum hem laf soylemisim istemiyorum seni hep senin yuzunden oldu demisim sanki tek basina yapti cocuguu kaydirigubbakcemile3
vay be o zamanlar aglamaktan gozlerim sismisti simdi tebessumle anlatiyorum :sinifsinif:

Biz de kahvaltı,simit olayına girişçez eşimle...Canım istedi sokak simidi,yiyem bari..cokacimcoookGörüşürüz

afiyet olsun kızlar bende gün içinde ne yiyeceğimi şaşırıyorum,karnım açıktı benimde gideyim bende bir mutfağı karıştırayım :))

merhaba kızlar! ben de bebişimi gördüm bugün. 2435 gr olmuş kuzucum. Doktor böyle devam ederse normal doğum yapabileceğimi söyledi. bir sonraki kontrol 16 ekimde. yanakları tombiş tombiş olmuş. yüzünü tam olarak göstermek istemedi. elini koymuş yüzüne. çok uğraştık çeksin diye ama keyfini bozmadı miniğim.
prop ve miracle sizinkilere de maşallah İnşallah her şey yolunda gider.

dilemma Çanakkaleli olduğunu söylemişsin ama İstanbul'dasın. Ben de İstanbulluyum ama Çanakkale'deyim :)

teolog sana da kolay gelsin. seni çok iyi anlıyorum. 1,5 ay önce biz de yaşadık senin yaşadıklarını. Taşınmak ve aynı zamanda bebek taşımak zor iş.

Maşallah bebeğineSen topiğe yeni dahil oldun sanırım..
Ben görev icabı burdayım ama çanakkaleliyim...Sen lise öğretmeni misin

livece maşallah kızına.. benım de 16 ekımde bı dahakı kontrol :)

kızlar 3 çeşit yemek yaptım geldım kendımlen gurur duyuyorum.. patates, bamya ve de ıspanak yaptım :) gecen hafta cok etlendık yıne bıraz otlanalım dedım :)

Maşallah bebeğineSen topiğe yeni dahil oldun sanırım..
Ben görev icabı burdayım ama çanakkaleliyim...Sen lise öğretmeni misin

evet birkaç gün önce dahil oldum buraya.
yok canım lise değil, ilköğretim sınıf öğrt. ya sen? Yani biz de görev icabı buradayız.

bravo sana. ben akşama tek çeşit ve ne yapsam diye düşünürken sizde resmen şölen var desene

bravo sana. ben akşama tek çeşit ve ne yapsam diye düşünürken sizde resmen şölen var desene

he ot şöleni sempatiksalakcinni kocam patates yer sadece o da kıymalı oldugu ıcın dıgerlerını oglumla bız yıcez kı yarasın bıze :) ama ınsan sasırıo ne yapcagını cıddne ya bıktım valla hergun aynı dert..

ayy çıldırmama ramak kaldı yahu ne bitmez şeymiş yahu belim yanım heryerim agrıdı
bir de kargo eklendi bunun üstne gerizekalılar kocetpe şubemiz dediler oraya yürüttüler beni
ordan da organize sanayi bölgemizdeki şube de dediler
oradan da burada yok fillo şubemizde demişler
hay allah ım aglayacağım ya
bir daha çekilişe filan girmem yahu tövbe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…