benım kıyafet eksıgım de dıger herhangı eksıgımde yokakannehir olsun koklamalık nıyetıne bıkac parca alırım nasolsa ucuz :)
al, alması çok tatlı gelıyor.. ama ben kıyafette bilmediğim marka almak istemdıgım için kıyafet almadım. çok sert geldı oradakı badıler vs.. ama battanıye, havlu vs.. uygun.. orada..
aa havuzlu handa bı magazadam aldm ıste şapka body fln yumuşacıktı cok guzeldı.. ama mesela bodyle takım altlar vardı onlardna almadım lastıklerı yuzunden, dandırıktı cunku belını acıtır bebişin.. seçince arasında güzel şeyler çıkıyo.. battanıyelere bakım ben de cok ucuza almıssın cokkkk fotolarını ekle yrn zemuszemus
bence de kullan at, kayboldu lekelendı derdı yok.. hangı unlu markaların outletı varmıs bızle de paylaş kız sevaptır :)
ceylan, kanz,wenıs, fuarbayby organık urunler.. cıtcıtlı uzun kollu badı 5 tl.. geçen sezonun mesela.. 2 tl kolsuz cıtcıtlı badı.. geçen sezonun urunlenleri.. gidip bakayım net bilgi veririm.. sadece fuarbayby urunlerini aldım şimdiye kadar.. kansorejen madde vs kullanılmadıgına dair tse belgelı...
Burcu maşallah demire opuyorumnanaktan
hastaneyi neden beğenmedin anlatsana:S
nerde bu mağazalar asena ??
sana çok uzak((( guneşlıde.. basın ekpers yolu ustunde... geçen sene sel basan buyuk bır cadde vardı hatırlarsan basın ekspers orada... ayrıca 212 outlet var. onun yanındakı sanayı sitesinde... ve bazı urunler acayıp uygun... rodı, colezyon, sevenhıll, beymen, sarar, vs... bunlar hatırladıklarım.. defolu veya hatalı urunler var.. ma defosunu bulamıyorsun bile.. hatta bebek arabaları bile çok ucuzdu.. benım teyzem oradan almıştı...
güneşli nere yaaa :S of ben bu ıstanbulu ogrenemıcem akannehir
ya zaten uzak diyorduk birde bu boklarımı çıktı tercih etmek için tek neden doktor mu yani :S şaka gibi ammannn bak bende sinir oldum gitmeden valla yok eğer öyleyse ben orada doğurmam burcu valla doktoruda yemişim zaten her bir boku ebe yapıyo doktor ne yapıyor ki :S püffff
sana çok uzak((( guneşlıde.. basın ekpers yolu ustunde... geçen sene sel basan buyuk bır cadde vardı hatırlarsan basın ekspers orada... ayrıca 212 outlet var. onun yanındakı sanayı sitesinde... ve bazı urunler acayıp uygun... rodı, colezyon, sevenhıll, beymen, sarar, vs... bunlar hatırladıklarım.. defolu veya hatalı urunler var.. ma defosunu bulamıyorsun bile.. hatta bebek arabaları bile çok ucuzdu.. benım teyzem oradan almıştı...
ha çok şaşırcaksın ama bu hastane bıze doradan daha yakın :) doraya 20-25 dkda gıdıoduk şişli trafıgınde buraya tamm 19 dkda gıttık evın kapısını kapatmamızla oranın otoparkına gırmemız arası 20 dk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?