2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım kıyafet eksıgım de dıger herhangı eksıgımde yokakannehir olsun koklamalık nıyetıne bıkac parca alırım nasolsa ucuz :)

al, alması çok tatlı gelıyor.. ama ben kıyafette bilmediğim marka almak istemdıgım için kıyafet almadım. çok sert geldı oradakı badıler vs.. ama battanıye, havlu vs.. uygun.. orada..

al, alması çok tatlı gelıyor.. ama ben kıyafette bilmediğim marka almak istemdıgım için kıyafet almadım. çok sert geldı oradakı badıler vs.. ama battanıye, havlu vs.. uygun.. orada..

aa havuzlu handa bı magazadam aldm ıste şapka body fln yumuşacıktı cok guzeldı.. ama mesela bodyle takım altlar vardı onlardna almadım lastıklerı yuzunden, dandırıktı cunku belını acıtır bebişin.. seçince arasında güzel şeyler çıkıyo.. battanıyelere bakım ben de cok ucuza almıssın cokkkk fotolarını ekle yrn zemuszemus

ben kıyafette fazla bakmadım.. daha çok battanıye için gittim zaten.. ama kullan at.. kaybolursa hıç üzülmem..

kıyafetı burada unlu markaların outlettı var oradan alacagım.. benım orada gördugum ile burada kı outlette tın arasın da1 tl fark vardı.. o yuzden buradan alırım dedim..

tamam foto yarın olur ancak.. eşim daha gelmedi.. tekrar bakamadım bile(((

bence de kullan at, kayboldu lekelendı derdı yok.. hangı unlu markaların outletı varmıs bızle de paylaş kız sevaptır :)

bence de kullan at, kayboldu lekelendı derdı yok.. hangı unlu markaların outletı varmıs bızle de paylaş kız sevaptır :)

ceylan, kanz,wenıs, fuarbayby organık urunler.. cıtcıtlı uzun kollu badı 5 tl.. geçen sezonun mesela.. 2 tl kolsuz cıtcıtlı badı.. geçen sezonun urunlenleri.. gidip bakayım net bilgi veririm.. sadece fuarbayby urunlerini aldım şimdiye kadar.. kansorejen madde vs kullanılmadıgına dair tse belgelı...

ben gideyım bı.. o zman net bilgi veririm.. oraları teyzemın bebekleri için alışveriş te çok gezmiştık.. oaradan biliyorum.. şimdi kendı bebegım için gidiyorum.. daha iyi incelerim artık...

yerını de ogren ya da bılıosan tam olarak anlat haberımız olsun sımdı olmasa bıle gıderız yanı lazım olur elbet..

nerde bu mağazalar asena ??

Burcu maşallah demire opuyorumnanaktan

hastaneyi neden beğenmedin anlatsana:S

saol cnm..
hastane okul gıbı cok garıp, cok fazla hasta var her cesıt hasta var, ıcı cok eskı aletler cok eskı, ultrason aletı fln 100 senelık bı bok anlamadık, sgk olmadıgı ıcın ıdrar kulturune bıle 30 tl verdık, nst 60 tl olcak fln :S kuafor hızmetı dedıklerı sey sacını oruyolar ya da fonluolarmıs ustunkoru hanı laf olsun dıye yaızlmış bişi, dogum fotografı fln yok sadece hastaneden cıkarken 6 poz cekılıomus dandırık bı mınıcık albumun ıcıne koyup verıolar.. yanı ıkısı de tamamne goz boyamaca kımı kandırıolarsa.. odaları ya da dogumhaneyı gormedım oraya bı dahakı gıdısımde bakmak ıstıcem.. eşim kızdı gıt baska hastane bulabılıosan bul ben laf etmem dedı, tabı nerden bulcam dora gıbı yenı hastane, hakan da baska hastaneye doguma gelemem dedı sen normal dogurcaksın zaten ne zmn dogurcagın bellı degıl oyle olunca hıc mumkunatı yok dedı.. bu saatten snr hastaneyı degıstırmem demek doktoru da degıstırmem demek olcak onu da yemiyo yani. cıdden kafam corba oldu ve mutsuz oldum işte sevemedım hastaneyı.. bılmıyorum kı..

Son düzenleme:
nerde bu mağazalar asena ??

sana çok uzak((( guneşlıde.. basın ekpers yolu ustunde... geçen sene sel basan buyuk bır cadde vardı hatırlarsan basın ekspers orada... ayrıca 212 outlet var. onun yanındakı sanayı sitesinde... ve bazı urunler acayıp uygun... rodı, colezyon, sevenhıll, beymen, sarar, vs... bunlar hatırladıklarım.. defolu veya hatalı urunler var.. ma defosunu bulamıyorsun bile.. hatta bebek arabaları bile çok ucuzdu.. benım teyzem oradan almıştı...

ha çok şaşırcaksın ama bu hastane bıze doradan daha yakın :) doraya 20-25 dkda gıdıoduk şişli trafıgınde buraya tamm 19 dkda gıttık evın kapısını kapatmamızla oranın otoparkına gırmemız arası 20 dk :)

güneşli nere yaaa :S of ben bu ıstanbulu ogrenemıcem akannehir

ya zaten uzak diyorduk birde bu boklarımı çıktı tercih etmek için tek neden doktor mu yani :S şaka gibi ammannn bak bende sinir oldum gitmeden valla yok eğer öyleyse ben orada doğurmam burcu valla doktoruda yemişim zaten her bir boku ebe yapıyo doktor ne yapıyor ki :S püffff

cnm eyvallah da nereye gıtcez kıme dogurcaz hadı fıkrın varsa soyle.. lanet olsun kı ben ankaralıyım tanıdıgım bıldıgım bır tek doktor yok burda cıdden..

eşim diyo kı hamılelıgın basında olsan aletler kotu ultrason kotu fln desen anlarım ama zaten 2 kere daha gırersın en fazla , alet edevattan sana ne normal dogurcaksın zaten fln dıyo, ya ama son anda sezeryan olmak zorunda kalırsam dedım, hakan da hastane tam teşekküllü mrk etme, sadece makyajı kayık dedi.. öff öfffffffff.. hakan butun hastalarını toplamıs oraya var ya herkes doradan gelmıstı hayret ettım kımse uzak muzak dememiş takılmıs adamın pesıne..

aaa biliyorum orayı selden sonra oradaki bir kaç eve 3-5 eşya falan götürmüştüm geçen sene
o caddedeki mağazalarıda o zaman görmüştüm gidebilirim aslında :S

sen oranın trafiğini bilmiyon herhal sabah ve cmtsi olduğundan siz 20 dk da gittiniz oraya umarım hafta içi sabah yada akşam iş saatlerine denk gelmez arabada doğururuz çocuğun 40 çıkınca hastaneye varırız kaydirigubbakcemile3 orası feci trafik olur çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…