2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

peki ya şişli akannehir dun aksam 6.40da cıkmıs kocam 7.50da geldı :) 7.30da cıksa yıne aynı saatte gelcektı alkisalkisalkis

pöfff bilmiyorum kafam çook karıştı Türkiye hastanesinde dourayım diyorum çok güzel ilgileniyorlar herşey süper ama doktorları kadın :S

:))))))))))))......................................

canim masallah ogluna kocaman olmus:lepi:
propcum masallah demire demek senin kilolar oglana gitmis insallah benim oglumda iki kiloyu gecmistir:Saruboceq:
canim senin bebeginede masallahopuyorumnanaktan
ben cıkım bıraz bacaklarımı uzatayım hadı gorusuruz kızlar..

kiz bugün niye erken ciktin ben gündüz evde yoktum gec geldim kimse kalmamis nalanda girmemis napti acaba neyse yarin görüsürüz öptüm hepiniziŞeniz

iyi geceler kızlar misafirler az önce gitti siz siz olun küçük çocuklu misafir kabul etmeyin bu aydan itibaren çok yoruldum çok 1,5 yaşında bebek şirin ama çok arsız evim savaş alanına döndü kirli ellriyle camları aynaları elelmiş bi sürü iş çıktı bana(( bu arada bize maşallah diyen tüm teyzelere çok teşekkür ederiz inş. hepimiz ii haberlerle geliriz doktorlardan...

ben ilk gebekliğimde Kdıköy şifa ya gidiyordum doktorum bayan dı((düşükle sonuçlandı ama ben hiç beğenmedim doktoru..daha sonnra duyduğuma göre hastaneden ayrılmış.ben düşük geçirdiğin zaman şehir dışındaydı ve hastane evime çok uzaktı..daha sonra yengemin tavsiyesiyle Maltepe ünv hastanesine gittim.öyle bir uzman doktordan randevu aldım.(ilkinde doktor araması çok yapmıştıkta ne oldu??)neyse doktorum erkek daha ii ilgileniyorlar erkekler nedense:??gebeliğin 2 .ayında düşük tehlikesi geçirdim gene uzun bir istirahat ilç tedavisi ile zor günleri atlattım.doktoruma güveniyorum o yüzden.bir telefon kadar uzakta hastane 5 dk mesafede...benim özel sigortam var o nedenle zaten devlete gidemiyorum.ama bildiğim kadarıyla ssk da geçiyor.tavsiye ederim Maltepe üni.hastanesi kadın doğum tüp bebek merkezini....yeni doğan üniteside var..

bu arada büyük ihtimalle sezaryan olacak...Kuzey imin kafası babası gibi biraz büyük bende minyon tipliyim doktor tehlikeye atmak istemiyor.ama son dak. belli oluyor herşey zaten.........

herkeslere iyi geceler
bugün pek çok annemiz bebişlerini görmüş galiba hepiiciiiine kocaman kocaman maşallahlar:)
ben de çarşamba görcem inş benim küçük sıpayı, iple çekiyorum o günü
çok şanslısınız, ne güzel kontrollere eşleriyle gelenlere çok özeniyorum:gitme:bizim babamız çok uzakta malesef..neredeyse iki buçuk ay olacak..oğluşla yapayalnızız senağlama yani annemlerdeyim çok şükür ama işte....aslında önce kayınvalidemlerde doğum yapayım demiştim ama iyi ki anneciiimi dinlemişim:ecrin_bebek:

ii geceler hanimlar,
ne guzel bu gun herkes bebeginini gormus... masallahlari var hakkaten..

ben de bu gun coook yogun bir gun gecirdim, oluyorum yorgunluktan...

ii geceler birtane..
*ay kizim sen de bi alemsin kocan yok ve sen kvalidende mi dogurm yapmayi dusundun akannehir

günaydınlaaar... eveet bugün bari biraz dışarıda dolaşalım, kocamı ikna edebilirsem.

günaydın kızlarr.istanbul bugün yorgun,üzgün ve yaşlanmış biraz kilo almış,ağlamış yine ( tam benim gibi ):))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…