aaa biliyorum orayı selden sonra oradaki bir kaç eve 3-5 eşya falan götürmüştüm geçen sene
o caddedeki mağazalarıda o zaman görmüştüm gidebilirim aslında :S
sen oranın trafiğini bilmiyon herhal sabah ve cmtsi olduğundan siz 20 dk da gittiniz oraya umarım hafta içi sabah yada akşam iş saatlerine denk gelmez arabada doğururuz çocuğun 40 çıkınca hastaneye varırız kaydirigubbakcemile3 orası feci trafik olur çünkü
cnm eyvallah da nereye gıtcez kıme dogurcaz hadı fıkrın varsa soyle.. lanet olsun kı ben ankaralıyım tanıdıgım bıldıgım bır tek doktor yok burda cıdden..
eşim diyo kı hamılelıgın basında olsan aletler kotu ultrason kotu fln desen anlarım ama zaten 2 kere daha gırersın en fazla , alet edevattan sana ne normal dogurcaksın zaten fln dıyo, ya ama son anda sezeryan olmak zorunda kalırsam dedım, hakan da hastane tam teşekküllü mrk etme, sadece makyajı kayık dedi.. öff öfffffffff.. hakan butun hastalarını toplamıs oraya var ya herkes doradan gelmıstı hayret ettım kımse uzak muzak dememiş takılmıs adamın pesıne..
aaa biliyorum orayı selden sonra oradaki bir kaç eve 3-5 eşya falan götürmüştüm geçen sene
o caddedeki mağazalarıda o zaman görmüştüm gidebilirim aslında :S
oradan guneşlı kavşagından dönup içeriye gırınce 212 yı geçınce opet petrol var. oradan içeri girin orada... ayrıca sag tarafta ta, hurruyet bınasının arkasında kalan cadde de bır çok outlet magaza var...
sen oranın trafiğini bilmiyon herhal sabah ve cmtsi olduğundan siz 20 dk da gittiniz oraya umarım hafta içi sabah yada akşam iş saatlerine denk gelmez arabada doğururuz çocuğun 40 çıkınca hastaneye varırız kaydirigubbakcemile3 orası feci trafik olur çünkü
canim masallah ogluna kocaman olmus:lepi:kızlar doktordan geldim 2400 olmuş oğlum herşey yolunda gidiyormuşbi dahaki randevum 25 ekime çatı muayenesi yapılacak o gün ama doktorum 2 hafta izne ayrılıyor o yüzden strese girdim adam daha bi buçuk ayın var strese girme diyor bana sata göre 18 kasım doğum tarihi ama 10 kasımı falan gösteiyor ultrason işte 25 ekimde izinden geldiği ilk gün bakacak bana tamda doğumgünümde çatı muayenesi olacam artık ömrüm boyunca unutmam:)şimdi çıkıyorum misafirim geliyor yoldaymış görüşmek üzere...
propcum masallah demire demek senin kilolar oglana gitmis insallah benim oglumda iki kiloyu gecmistir:Saruboceq:ben geldim. herşey yolıunda 2350 gr olmuş sıpa, ıyıyız yanı.
gece cooooooooooook agrıdı belden asagıdakı butun kemıklerım resmen katır kutur araları acılıo 3-4 defa agrıyla uyandım, yatarken cok kotu ayakta cok ıyıyım doktora uyumıcam ben artık dedım sen bılırsın dedı..
doktora hepınızın mrk ettıgı bısı sordum: ultrasona gore onde gıden bebek erken mı dogar dedım, butun gelısımı tamamlanmıs olur mu pekı dedım, ıc organları ultrasona gore gelısmıomus yanı ultrasona gore onde olması ıc organlarını etkılemezmıs. kesın erken dogar dıyemem ama erken dogumu tetıklemesı muhtemeldır dedı agırlıgı fln fazla olacagı ıcın vucuda yanlıs alarmlar gonderebılır dedı, ama haftasına gore de dogabılır benımkı bı gorus dedı sadece.
hastaneyı de hıc begenmedım, ama katlancaz galıba artık bılmıorum valla hem uykusuz hem de gergınım hastan yuzunden saglıklı dusunemedım henuz
canim senin bebeginede masallahopuyorumnanaktanmerhaba kızlar! ben de bebişimi gördüm bugün. 2435 gr olmuş kuzucum. Doktor böyle devam ederse normal doğum yapabileceğimi söyledi. bir sonraki kontrol 16 ekimde. yanakları tombiş tombiş olmuş. yüzünü tam olarak göstermek istemedi. elini koymuş yüzüne. çok uğraştık çeksin diye ama keyfini bozmadı miniğim.
prop ve miracle sizinkilere de maşallahİnşallah her şey yolunda gider.
dilemma Çanakkaleli olduğunu söylemişsin ama İstanbul'dasın. Ben de İstanbulluyum ama Çanakkale'deyim :)
teolog sana da kolay gelsin. seni çok iyi anlıyorum. 1,5 ay önce biz de yaşadık senin yaşadıklarını. Taşınmak ve aynı zamanda bebek taşımak zor iş.
ben cıkım bıraz bacaklarımı uzatayım hadı gorusuruz kızlar..
herkeslere iyi geceler
bugün pek çok annemiz bebişlerini görmüş galibahepiiciiiine kocaman kocaman maşallahlar:)
ben de çarşamba görcem inş benim küçük sıpayı, iple çekiyorum o günü
çok şanslısınız, ne güzel kontrollere eşleriyle gelenlere çok özeniyorum:gitme:bizim babamız çok uzakta malesef..neredeyse iki buçuk ay olacak..oğluşla yapayalnızız senağlama yani annemlerdeyim çok şükür ama işte....aslında önce kayınvalidemlerde doğum yapayım demiştim ama iyi ki anneciiimi dinlemişim:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?