kaydirigubbakcemile3günaydın kızlarr.istanbul bugün yorgun,üzgün ve yaşlanmış biraz kilo almış,ağlamış yine ( tam benim gibi ):))))
asoş evde sancın gelse nolcak kız birdenbire doğurulsa keşke :) koşar yetişir eşin, uzaktaysa da ambulans denen bişey varrr illa normal doğum diyosann. hiçbirini göze alamam diyosan da al gününü yat aşayaaa :))
selamlar..
benımkı bı de gece mutfakta sıgara ıcmıs akıllı kapıyı acık bırakmış butun gece dötüm donmuş resmen, sbh tıtrıodum yanı o derece akannehir
ben de dogum fotografı mevzularını gırısmeye karar verdım. dogum anına gırmeısnı ıstemıorum aslında cok cekınırım ama olmadı o an cıkarttırıım dısarı dıye dusundum, kadınla da tanıştım cok tatlı cok şeker bı kadın valla rahatsız bıle olmayabılırım, ucret de ıyı, bu hafta gıdıp halledeyım o ısı de heves ettım benım bebemın neyı eksık dıye :)
:))) demekki neymiş büyük konuşmamak gerekliymiş. bana gelcek doğum fotocusu diye bir sürü şey demiştin namahrem vs diye kaydirigubbakcemile3 güzel bir anı valla ben hallettim sayılır. Sen kimle görüştün kimi alcaksın ne fiyat verdilerselamlar..
benımkı bı de gece mutfakta sıgara ıcmıs akıllı kapıyı acık bırakmış butun gece dötüm donmuş resmen, sbh tıtrıodum yanı o derece akannehir
ben de dogum fotografı mevzularını gırısmeye karar verdım. dogum anına gırmeısnı ıstemıorum aslında cok cekınırım ama olmadı o an cıkarttırıım dısarı dıye dusundum, kadınla da tanıştım cok tatlı cok şeker bı kadın valla rahatsız bıle olmayabılırım, ucret de ıyı, bu hafta gıdıp halledeyım o ısı de heves ettım benım bebemın neyı eksık dıye :)
aynen öyle canım ama yok benimki bunalıma girdikaydirigubbakcemile3 dur bakalım cuma doktora gideyim de konuşayımburda hava iyi valla, sabahtan beri totomu toparlıyorum ev batmış :S bari dedim bugün toplarlansın da yarın temizlerim..
nalan kız merak ettim seni naptın tatlın nası olduuuu..
teolog aldın mı hediyeni getirmiş mi akşam eşin?
asoş evde sancın gelse nolcak kız birdenbire doğurulsa keşke :) koşar yetişir eşin, uzaktaysa da ambulans denen bişey varrr illa normal doğum diyosann. hiçbirini göze alamam diyosan da al gününü yat aşayaaa :))
hadi hayırlı olsun şimdiden =) odası ne zman gelicek bakalımkızımın odasının duvar kağıdını yapıyorlar çok datlu çookkzemuszemus
noldu nan sana ani ani kararlar almaya başladın sensempatiksalakcinni
yarında gelip yemişim normali sezeryan olcam deme sempatiksalakcinni
oh eline sğalık nası oldu kız merak ettim :)
ben geldim. herşey yolıunda 2350 gr olmuş sıpa, ıyıyız yanı.
gece cooooooooooook agrıdı belden asagıdakı butun kemıklerım resmen katır kutur araları acılıo 3-4 defa agrıyla uyandım, yatarken cok kotu ayakta cok ıyıyım doktora uyumıcam ben artık dedım sen bılırsın dedı..
doktora hepınızın mrk ettıgı bısı sordum: ultrasona gore onde gıden bebek erken mı dogar dedım, butun gelısımı tamamlanmıs olur mu pekı dedım, ıc organları ultrasona gore gelısmıomus yanı ultrasona gore onde olması ıc organlarını etkılemezmıs. kesın erken dogar dıyemem ama erken dogumu tetıklemesı muhtemeldır dedı agırlıgı fln fazla olacagı ıcın vucuda yanlıs alarmlar gonderebılır dedı, ama haftasına gore de dogabılır benımkı bı gorus dedı sadece.
hastaneyı de hıc begenmedım, ama katlancaz galıba artık bılmıorum valla hem uykusuz hem de gergınım hastan yuzunden saglıklı dusunemedım henuz
Günaydın kızlar,
Dün gece çok fena karnım kasıklarım ağrıdı doğuruyorum sandım :S Ve dün gece korkudan elim şeyimde uyudum suyum gelir mi fln diyeDün gece korku geldi birden ben bunu içimden nasıl çıkarcam diye :S inşallah her şey en sağlıklı şekilde ve kolay olur.Kontrol günüm gelse de gitsem doktora bir an önce
Nalan naptı acaba bugün doktoru vardı akşama da yemekli misafiri.Marifetli hatun iyice yorulmuştur bugün herhalde.
Nalaaaan günaydın şekerim naptın dün kız doktor ne dedi misafirler nasıl geçti naptın ne ettin eyü müüsn
nalanda girmemis napti acaba neyse yarin görüsürüz öptüm hepiniziŞeniz
kızımın odasının duvar kağıdını yapıyorlar çok datlu çookkzemuszemus
hadi hayırlı olsun şimdiden =) odası ne zman gelicek bakalım
:))) demekki neymiş büyük konuşmamak gerekliymiş. bana gelcek doğum fotocusu diye bir sürü şey demiştin namahrem vs diye kaydirigubbakcemile3 güzel bir anı valla ben hallettim sayılır. Sen kimle görüştün kimi alcaksın ne fiyat verdiler
aynen öyle canım ama yok benimki bunalıma girdikaydirigubbakcemile3 dur bakalım cuma doktora gideyim de konuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?