2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kış geliyor valla Cuma olsa da doktora gitsem şu doğum şeklime karar vermem lazım.Eşim, ya ben evde yokken sancın gelirse ne olcak diyor iyice panik stres oldu adam. Doktora gidince detaylı konuşalım bakalım.

Nalaaaan günaydın şekerim naptın dün kız doktor ne dedi misafirler nasıl geçti naptın ne ettin eyü müüsn

Dün akşam battaniyeme sarılıp yattım sabah bir ara kocama sordum dışarıda kar falan varmı diye şaka gibi birden bu kadar soğuması :S

selamlar..
benımkı bı de gece mutfakta sıgara ıcmıs akıllı kapıyı acık bırakmış butun gece dötüm donmuş resmen, sbh tıtrıodum yanı o derece akannehir

ben de dogum fotografı mevzularını gırısmeye karar verdım. dogum anına gırmeısnı ıstemıorum aslında cok cekınırım ama olmadı o an cıkarttırıım dısarı dıye dusundum, kadınla da tanıştım cok tatlı cok şeker bı kadın valla rahatsız bıle olmayabılırım, ucret de ıyı, bu hafta gıdıp halledeyım o ısı de heves ettım benım bebemın neyı eksık dıye :)

burda hava iyi valla, sabahtan beri totomu toparlıyorum ev batmış :S bari dedim bugün toplarlansın da yarın temizlerim..

nalan kız merak ettim seni naptın tatlın nası olduuuu..

teolog aldın mı hediyeni getirmiş mi akşam eşin?

asoş evde sancın gelse nolcak kız birdenbire doğurulsa keşke :) koşar yetişir eşin, uzaktaysa da ambulans denen bişey varrr illa normal doğum diyosann. hiçbirini göze alamam diyosan da al gününü yat aşayaaa :))

Son düzenleme:

noldu nan sana ani ani kararlar almaya başladın sensempatiksalakcinni

yarında gelip yemişim normali sezeryan olcam deme sempatiksalakcinni

:))) demekki neymiş büyük konuşmamak gerekliymiş. bana gelcek doğum fotocusu diye bir sürü şey demiştin namahrem vs diye kaydirigubbakcemile3 güzel bir anı valla ben hallettim sayılır. Sen kimle görüştün kimi alcaksın ne fiyat verdiler
aynen öyle canım ama yok benimki bunalıma girdikaydirigubbakcemile3 dur bakalım cuma doktora gideyim de konuşayım

Naaaaaalllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn nerdesin yahu hala mı geçmiş okuyosun yoksa pc başında mı değilsin nerdesin kız

noldu nan sana ani ani kararlar almaya başladın sensempatiksalakcinni

yarında gelip yemişim normali sezeryan olcam deme sempatiksalakcinni

ahahahaha onu daha cok beklersın canummm :))
kız ani değil durum şu: ben dogum anında bı mahremıyet olduguna ınanıorum cekınırım ıcerdekı bı fotografcıdan dıye dusunuorum hala da oyle dusunuyorum. o gun cıtys dekı sergıde o bebıs fotolarını bı gorsen ama o kdr tatlı o kdr guzel bı hatıra kı, dogum sonrası bı hafta snr bı album yaptırıyım dıye konustum fotocu kadın dedı kı onu bedavaya yaparım sergı acılısım olcak anneler gununde, anneler gunune kdr hıcbı yerde sergılemezsınız o fotoları dedı, sergının gelırı de bı hastanenın bebek yogun bakım kısmına gıtcekmıs, aklıma yattı kesınlıkle katılmak ısterım buna dıye dusundum.hal oyle olunca da yenı dogmus halını ceksınler sıpamın dedım, onun albumu olsun, dedıgım gıbı ıcerde buyuk ıhtımalle rahatsız olurum dogum anına almayıverırım oyle olursa ama oncesı sonrası guzel bı hatıra olur işte..

baksana kadın çok başarılı bı de sevımlı kı bıcır bıcır.. nişantaşında tanıstık o gun ıste
www.aycaogus.com | Facebook

nalan cevap yazıyor destan heralde görürüz az sonra :)

asoş bu erkekler de doğum stresine giriyolar ya çok gülüyorum yaaa hahaha yok normal doğur yok sezeryan ol bilmemne. aslında onların işi zor, biz yaşıcaz görücez, onlar sadece tanık olacaklar.. ameliyata girerken millette bi endişe bir telaş ama en rahat da içerdeki oluyor aynı öyle bişey :)

oh eline sğalık nası oldu kız merak ettim :)

Çok güzel olmuştu, yani pek fazla tadına varamadım koşuşturmaktan bugün tadını çıkartarak yicem artık, ama herkes çok beğendi, saki kadayıfı biraz çok gibi geldi bana, bugün yerken detaylı inceliyeceğim, çok saol tekrar tarif için canım..opuyorumnanaktan

Gözünaydın prop, maşallah oğluna kocaman olmuş..

Hastaneyi beğenmemen kötü olmuş, bi araştır bakalım belki daha ii bi hastane vardır sana yakın olan, olmadı dr.u değiştirir orda doğurursun, nede olsa hep ebeler ilgileniyo son ana kadar...

Geçmiş olsun asoşum acaba ayaklarını üşüttün ondan mı o kadar ağrı oldu, aman dikkat et kendine tatlım..

Geldimi Kerim, nasıl geçti, ne getirmiş...

Nalan naptı acaba bugün doktoru vardı akşama da yemekli misafiri.Marifetli hatun iyice yorulmuştur bugün herhalde.

Nalaaaan günaydın şekerim naptın dün kız doktor ne dedi misafirler nasıl geçti naptın ne ettin eyü müüsn

nalanda girmemis napti acaba neyse yarin görüsürüz öptüm hepiniziŞeniz

Anacak girebildim kızlar, geçmişe bi göz attım..

Dün çok yorucu bi gündü, akşam ayaklarım ve ayak bileklerim balon gibiydi maalesef..

Sabah saat on buçuk gibi siemens servisten gelip kurutma makinasının garantisini onaylayıp kurulumunu yaptılar, nasıl kullanılacağını anlattılar..

Ardından biz apar topar hazırlanıp saat onbir buçuk gibi dr.a doğru yol aldık, gittiğimizde allahtan çok yoğun değildi...

Kuzucuğumuz 2453 gr. olmuş, kilosu çok ii dedi dr., suyu gelişimi her şey yolunda gidiomuş, hatta yine biraz geriden gelmeye başlamış, yani şekerimle çocuğumun pek bi alakası yokmuş anlaşılan, herhalde 3200 le felan doğuma gircem..

Toplamda 11 kilo almışım, son 4 haftada 3 kilo almışım maalesef ama olsun napalım hamileliğimin son ayının tadını çıkarim bari..

namahrem demedım cnm, dogum anı mahrem bı an dedım hala da oyle dıorum
ayça oğuşla yapıcam büyük ihtimalle, fiyat vermiyim şimdi yanlış olur :) 400-500 cıvarı bısı dıyım duz hesap

Sezeryan işinide konuştuk tabi, doğuracağım gün ve saat kesinleşti,

25 Ekim Pazartesi Saat: 13:00 - 13:30 arası Academic Hospital de doğuruyorum kızlar...

Odam ayarlandı, Sabah saat 10 gibi hastanede olucam, anestezi uzmanı, dr.um felan muayene yapacaklarmış, bi takım testler yapılacakmış falan felan, sonrada doğuma alacaklar işte, 2 gün hastande olacakmışım, hoş benim hastane normal doğumdan sonrada 2 gün yatırıyormuş...

Son durum böle kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…