2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
proppp bencede iyi düşünmüşsün benim hep aklımdaydı zaten kardeşim çekecek benim fotolarımı süper bir hatıra bencede..

nalan maşallahhh duru'cuğa

Nalan senın kuzuna da maşallahhh, kılosunu tahmın etme yaa bellı olmaz 3500 bılem olur :)
Nasıl aldın kız o kıloyu dıyetı bı bıraktın pır bıraktın :) ben de bıraktım ama yıne de azcuk dıkat edıom.. amaaaannn kalmış bır ay alsak alsak 3 kılo daha alırız nolcek benım de toplamda 11 oldu, yarasın kuzulara :) ayrıcana duz hesap 2.4 kıloluk bır bebegın su ve plasenta toplamı da su an yaklasık 2400 grm ve bu durumda bızım aldıgımız kılo 6 kılocuk nedır yanı :)))

abooooooooooooo çok heyecanlı... ben sezeryan ısteseydım benımkı de 30 ekımde olcaktı abooooooo.. nalan heyecanlı mısın :))

Dr.um sezeryan anne için o kadar rahat olmasa da bebek için en rahat doğum yöntemi dedi, benim kendi eşimde sezeryanı tercih etti dedi, ama ben size ille sezeryan olun diyemem çünki her şey normal ilerliyor dedi, ama bebekle ilgili endişe taşıyosanız o zaman sizin tercihiniz neyse onu uygularız dedi, normal doğumda bebek için az da olsa her zaman bi risk vardır dedi, sezeryan sonrası ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar da tamamen kişinin bünyesiyle alakalıymış..

Bazılarının bünyesi sağlam daha çabuk toparlıyo bazılarının bünyesi daha dayanıksız onun için daha geç iyileşio, ama aynı durum normal doğum içinde geçerli dedi...

Dr.un sekreteriyle konuştum, o normal doğum yapmış, 10 gün yataktan kalkamadım ağrıdan dedi, şimdiki aklım olsa hayatta kendime o eziyeti yapmazdım dedi...

Herkes farklı bi şi ler sölüyo işte, neyse ben yolumu seçtim artık darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah..

Sezeryan işinide konuştuk tabi, doğuracağım gün ve saat kesinleşti,

25 Ekim Pazartesi Saat: 13:00 - 13:30 arası Academic Hospital de doğuruyorum kızlar..
anaaam tosun paşamla durunun arasında 1 gün mü olacakkkk delikafadulden ay çok heyecanlı ben de yarın veya öbürgün gidip kesinleştireyim artık günümü..

maşallah kızına kilosu süpermiş sen de takma kafana aldıgın kiloyu sefamız olsun ohh zemuszemus

aaaa gün belli oldumu nalann süperr ben 24 ünde hastaneden çıkıcam ertesi gün sen yatıcan bi ertesi gün zeynepp peşpeşe doğurucaz süperrrr:lepi:

günaydınlaaar... eveet bugün bari biraz dışarıda dolaşalım, kocamı ikna edebilirsem.
Ben de çıkıcam bugün,gezmek istiyor canım,tabi benim durumum elverdiği şekilde

Hayırlısı olsun canım..Bebeğine de maşallah

İnşallah planlanan tarihlerde olur doğumlar
Ben d eyarın gidecğim ama tarih verir mi doktorum bilmem :uhm:

propp nalan ve diğer arkadaşlar bebişlerinizi görmüşünüz ne kadar güzell hepsi iyi maşallah nazar değmeden bitirelim şu son ayıda inş.

abooooooooooooo çok heyecanlı... ben sezeryan ısteseydım benımkı de 30 ekımde olcaktı abooooooo.. nalan heyecanlı mısın :))

Çok saol burcu ablası, şu an çok heycanlı değilim aslında, gün yaklaşınca heycan basar beni kesin, ama tarihin belli olması ilginç tabi, daha önce öle bi tarih yoktu ortada, şimdi birden bi tarih verdiler elime, çok değişik bi duygu ya...

Valla şekerli gıdalar tüketmeye başlayınca kilo aldım herhalde, ama benim son bir haftadır ellerim ve ayaklarım baya şiş hatta dün akşam suratımında şişmiş olduğunu sölediler, o kilonun bi kısmı kesin ödemdendir...

Zaten benim bünyem çok müsaittir ödemlenmeye, şimdiye kadar ii hiç bi şi olmadı, son haftaları biraz ödemli geçircem demek..

Aman boşver ya bi daha hamile kalıp kalamayacağım bile belli değil, son aya kadar kastım kendimi artık rahat bi hamilelik geçireyim, bu son 3 hafta kafama hiç bi şi takmadan geçircem..

evet ya benden daha stresli hatta=))))))))) Ay bakalım hayırlısı olsunn ne olcak ne bitcek görcez
Maşallah benim Duru prensesimeeee=)
Ya işte kişiden kişiye değişiyor toparlanma süresi.Benim arkadaşım normal doğum yaptı geçen mayısta.Ertesi gün eski hayatıma döndüm ne ağrı ne sızı vardı dedi.Kişiden kişiye değişiyor hakkaten.Ne zor bir karar dimi ya of:S benim de cuma günü netleşcek ne olcak ne bitcek.Merakla bekliyorum bakalım
propp nalan ve diğer arkadaşlar bebişlerinizi görmüşünüz ne kadar güzell hepsi iyi maşallah nazar değmeden bitirelim şu son ayıda inş.
evet evet çok fazla kem göz var. gözü olanın gözü çıksın inşalllahh

aaaa gün belli oldumu nalann süperr ben 24 ünde hastaneden çıkıcam ertesi gün sen yatıcan bi ertesi gün zeynepp peşpeşe doğurucaz süperrrr:lepi:

Ben de çıkıcam bugün,gezmek istiyor canım,tabi benim durumum elverdiği şekilde

Hayırlısı olsun canım..Bebeğine de maşallah

Çooookkk teşekkür ederiz hepimizinkine maşallah teyzeleri..

Valla bijucum bende takmıyorum artık zati, doğurunca veririz hayırlısıyla, yapacağım ilk iş çok ii bi endokrin uzmanı bulup bütün tahlillerimi yaptırıp kendime güzel bir beslenme listesi hazırlamak olacak, ben bu sağlıklı beslenme olayını sevdim, ama arada şeker kaçamağı olmadan olmaz...:lepi:

proppp bencede iyi düşünmüşsün benim hep aklımdaydı zaten kardeşim çekecek benim fotolarımı süper bir hatıra bencede..

nalan maşallahhh duru'cuğa

Saol canım çok teşekkür ederiz, sanada kolay gelsin bu arada, odası gelince fotolarını eklersin, çok merak ettim savarovski taşlarıyla nasıl göründüğünü...

Saol asoşum, bakalım senin adsız prensesin ne kadar olmuş, seninde cuma günü her şey netleşir herhalde dimi...

arkadaşlar merhabalar..
maşallah hepinizin bebişlerine..bende 13 ekim de görcem bebişimi...
bu arada doğum hediyelerini almaya başlayan var mı merak ettim..
biz dün kocişle seçtik ve aldık doğum hediyemi...çok güzel bir kelepçe bilezik aldım..
biraz tuzlu oldu ama yapcak bişey yok, hak ettik dimi..

Dün akşam çok yorucu geçti benim için kızlar, toplamda 11 kişiydik, kayınvaldem gelir yardım ederiz demişti ama çok geç kaldıkları için her şeyi eşimle ben halletmek zorunda kaldık..

Saat 3 gibi alışverişimizi halledip eve geldik, her şeyi yerleştirdik, evi sildik süpürdük tozları aldık, banyoları temizledik, her ne kadar ben hafta içi yapmış olsamda misafir gelmeden illaki tekrardan bi üstünden geçmek gerekiyo tabi...

Saat 5 i geçe işleri hallettik ve yemeklere giriştik, çorba, nohut ve pilav yaptım, yanına turşu aldık ve bolca salata yaptım, yanında ıvır kıvır başka şeylerde koydum, altıyı geçe bana yardım vaadinde bulunmuş olan kayınvaldem ve görümcem geldiler, onlar geldiğinde her şey hazırdı bile...

Anladım ki insan kendinden başka kimseye güvenmemeli, kocam sağolsun baya yardımcı oldu ama o da sinir oldu anasına ve kız kardeşine...

Neyse öle ya da böle dün geceyi hayırlısıyla atlattık, bi daha ne zaman böle toplaşırız belli değil ama uzun bi süre olmayacağı kesin yani...

Artık benim dinlenme sürecim başlıyo, bu hafta evdeki rutin işler dışında pek bi şi yapmicam...

cnm ben senin kadar iş yapmış olsam hastanelik olurdum valla iyi beceriklisin hergün bi iş yapıyosun otur artıkk doğuma 2 haftan kaldı sefasını sür birazda boşverrra.s.

prop demir in kilosunu kaçırdım ben ne kadar olmuş? bi de baş ölçüsü nasılmış ondan korkuyodun ya biraz..

nalancim masallah duruya kilosuda iyiymis dogum tarihinde belli olmus hayirli olsun bende yarin görücem pasami en son alti hafta önce görmüstüm bende merak ediyorum kilosunu
diger kizlar hepinizide öpüyorum bugün canim pasta börek istedi simdi onlarla ugrasiyorum sonra görüsürüz kendinize iyi bakinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…