Sezeryan işinide konuştuk tabi, doğuracağım gün ve saat kesinleşti,
25 Ekim Pazartesi Saat: 13:00 - 13:30 arası Academic Hospital de doğuruyorum kızlar...
Odam ayarlandı, Sabah saat 10 gibi hastanede olucam, anestezi uzmanı, dr.um felan muayene yapacaklarmış, bi takım testler yapılacakmış falan felan, sonrada doğuma alacaklar işte, 2 gün hastande olacakmışım, hoş benim hastane normal doğumdan sonrada 2 gün yatırıyormuş...
Son durum böle kızlar...
anaaam tosun paşamla durunun arasında 1 gün mü olacakkkk delikafadulden ay çok heyecanlı ben de yarın veya öbürgün gidip kesinleştireyim artık günümü..Sezeryan işinide konuştuk tabi, doğuracağım gün ve saat kesinleşti,
25 Ekim Pazartesi Saat: 13:00 - 13:30 arası Academic Hospital de doğuruyorum kızlar..
Dr.um sezeryan anne için o kadar rahat olmasa da bebek için en rahat doğum yöntemi dedi, benim kendi eşimde sezeryanı tercih etti dedi, ama ben size ille sezeryan olun diyemem çünki her şey normal ilerliyor dedi, ama bebekle ilgili endişe taşıyosanız o zaman sizin tercihiniz neyse onu uygularız dedi, normal doğumda bebek için az da olsa her zaman bi risk vardır dedi, sezeryan sonrası ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar da tamamen kişinin bünyesiyle alakalıymış..
Bazılarının bünyesi sağlam daha çabuk toparlıyo bazılarının bünyesi daha dayanıksız onun için daha geç iyileşio, ama aynı durum normal doğum içinde geçerli dedi...
Dr.un sekreteriyle konuştum, o normal doğum yapmış, 10 gün yataktan kalkamadım ağrıdan dedi, şimdiki aklım olsa hayatta kendime o eziyeti yapmazdım dedi...
Herkes farklı bi şi ler sölüyo işte, neyse ben yolumu seçtim artık darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah..
Ben de çıkıcam bugün,gezmek istiyor canım,tabi benim durumum elverdiği şekildegünaydınlaaar... eveet bugün bari biraz dışarıda dolaşalım, kocamı ikna edebilirsem.
Hayırlısı olsun canım..Bebeğine de maşallahSezeryan işinide konuştuk tabi, doğuracağım gün ve saat kesinleşti,
25 Ekim Pazartesi Saat: 13:00 - 13:30 arası Academic Hospital de doğuruyorum kızlar...
Odam ayarlandı, Sabah saat 10 gibi hastanede olucam, anestezi uzmanı, dr.um felan muayene yapacaklarmış, bi takım testler yapılacakmış falan felan, sonrada doğuma alacaklar işte, 2 gün hastande olacakmışım, hoş benim hastane normal doğumdan sonrada 2 gün yatırıyormuş...
Son durum böle kızlar...
Nalan senın kuzuna da maşallahhh, kılosunu tahmın etme yaa bellı olmaz 3500 bılem olur :)
Nasıl aldın kız o kıloyu dıyetı bı bıraktın pır bıraktın :) ben de bıraktım ama yıne de azcuk dıkat edıom.. amaaaannn kalmış bır ay alsak alsak 3 kılo daha alırız nolcek benım de toplamda 11 oldu, yarasın kuzulara :) ayrıcana duz hesap 2.4 kıloluk bır bebegın su ve plasenta toplamı da su an yaklasık 2400 grm ve bu durumda bızım aldıgımız kılo 6 kılocuk nedır yanı :)))
abooooooooooooo çok heyecanlı... ben sezeryan ısteseydım benımkı de 30 ekımde olcaktı abooooooo.. nalan heyecanlı mısın :))
evet ya benden daha stresli hatta=))))))))) Ay bakalım hayırlısı olsunn ne olcak ne bitcek görceznalan cevap yazıyor destan heralde görürüz az sonra :)
asoş bu erkekler de doğum stresine giriyolar ya çok gülüyorum yaaa hahaha yok normal doğur yok sezeryan ol bilmemne. aslında onların işi zor, biz yaşıcaz görücez, onlar sadece tanık olacaklar.. ameliyata girerken millette bi endişe bir telaş ama en rahat da içerdeki oluyor aynı öyle bişey :)
Maşallah benim Duru prensesimeeee=)Dr.um sezeryan anne için o kadar rahat olmasa da bebek için en rahat doğum yöntemi dedi, benim kendi eşimde sezeryanı tercih etti dedi, ama ben size ille sezeryan olun diyemem çünki her şey normal ilerliyor dedi, ama bebekle ilgili endişe taşıyosanız o zaman sizin tercihiniz neyse onu uygularız dedi, normal doğumda bebek için az da olsa her zaman bi risk vardır dedi, sezeryan sonrası ortaya çıkan bazı rahatsızlıklar da tamamen kişinin bünyesiyle alakalıymış..
Bazılarının bünyesi sağlam daha çabuk toparlıyo bazılarının bünyesi daha dayanıksız onun için daha geç iyileşio, ama aynı durum normal doğum içinde geçerli dedi...
Dr.un sekreteriyle konuştum, o normal doğum yapmış, 10 gün yataktan kalkamadım ağrıdan dedi, şimdiki aklım olsa hayatta kendime o eziyeti yapmazdım dedi...
Herkes farklı bi şi ler sölüyo işte, neyse ben yolumu seçtim artık darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah..
evet evet çok fazla kem göz var. gözü olanın gözü çıksın inşalllahhpropp nalan ve diğer arkadaşlar bebişlerinizi görmüşünüz ne kadar güzell hepsi iyi maşallah nazar değmeden bitirelim şu son ayıda inş.
anaaam tosun paşamla durunun arasında 1 gün mü olacakkkk delikafadulden ay çok heyecanlı ben de yarın veya öbürgün gidip kesinleştireyim artık günümü..
maşallah kızına kilosu süpermişsen de takma kafana aldıgın kiloyu sefamız olsun ohh zemuszemus
aaaa gün belli oldumu nalann süperr ben 24 ünde hastaneden çıkıcam ertesi gün sen yatıcan bi ertesi gün zeynepp peşpeşe doğurucaz süperrrr:lepi:
Ben de çıkıcam bugün,gezmek istiyor canım,tabi benim durumum elverdiği şekilde
Hayırlısı olsun canım..Bebeğine de maşallah
propp nalan ve diğer arkadaşlar bebişlerinizi görmüşünüz ne kadar güzell hepsi iyi maşallah nazar değmeden bitirelim şu son ayıda inş.
proppp bencede iyi düşünmüşsün benim hep aklımdaydı zaten kardeşim çekecek benim fotolarımı süper bir hatıra bencede..
nalan maşallahhh duru'cuğa
evet ya benden daha stresli hatta=))))))))) Ay bakalım hayırlısı olsunn ne olcak ne bitcek görcez
Maşallah benim Duru prensesimeeee=)
Ya işte kişiden kişiye değişiyor toparlanma süresi.Benim arkadaşım normal doğum yaptı geçen mayısta.Ertesi gün eski hayatıma döndüm ne ağrı ne sızı vardı dedi.Kişiden kişiye değişiyor hakkaten.Ne zor bir karar dimi ya of:S benim de cuma günü netleşcek ne olcak ne bitcek.Merakla bekliyorum bakalım
evet evet çok fazla kem göz var. gözü olanın gözü çıksın inşalllahh
Dün akşam çok yorucu geçti benim için kızlar, toplamda 11 kişiydik, kayınvaldem gelir yardım ederiz demişti ama çok geç kaldıkları için her şeyi eşimle ben halletmek zorunda kaldık..
Saat 3 gibi alışverişimizi halledip eve geldik, her şeyi yerleştirdik, evi sildik süpürdük tozları aldık, banyoları temizledik, her ne kadar ben hafta içi yapmış olsamda misafir gelmeden illaki tekrardan bi üstünden geçmek gerekiyo tabi...
Saat 5 i geçe işleri hallettik ve yemeklere giriştik, çorba, nohut ve pilav yaptım, yanına turşu aldık ve bolca salata yaptım, yanında ıvır kıvır başka şeylerde koydum, altıyı geçe bana yardım vaadinde bulunmuş olan kayınvaldem ve görümcem geldiler, onlar geldiğinde her şey hazırdı bile...
Anladım ki insan kendinden başka kimseye güvenmemeli, kocam sağolsun baya yardımcı oldu ama o da sinir oldu anasına ve kız kardeşine...
Neyse öle ya da böle dün geceyi hayırlısıyla atlattık, bi daha ne zaman böle toplaşırız belli değil ama uzun bi süre olmayacağı kesin yani...
Artık benim dinlenme sürecim başlıyo, bu hafta evdeki rutin işler dışında pek bi şi yapmicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?