2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimde acımıyo ama kıl köklerimi güçlenmiş nolmuş annamadım, geçen hafta ağda yaparken kıl köklerimden resmen kan fışkırdı, kan revan içinde kaldım, hiç böle olmamıştı, aynı şekilde geçen hafta kaşlarımı aldırırkende öldüm öldüm dirildim valla...

deprem mı ben hıç duymadım... çok sıddetlıyı yaşamamiştık.. allah korusun

bırazdan kızıma aldıgım battanıyeleri ekleyecegım:))))

sorma lohusa şerbetimi bile almış kocam :lepi:

ben şekilden şekile girdim amanın canım çıktı jilette artık ağda değilde makinayla deneme yapıcam bidahakine

saol cnm nerdeyse dogacak boya kıloya gelmışler baksana.. hepımızınkıne maşallah

evet yaa maşallahh vallaa. şimdiden sonra dahada kilo alırlar .

ayy ben hiç gitmediğim için ağdacıya hem korku hemde çekingenlik var işte.
gitmek istiyorum aslında ama napıcam bılmıyorum ...

makineyle daha çok acır yawwwakannehirakannehir

bi cesaret gelip bende ağdacıda bulsam kendimi eyvahedigeldismile
son zamandada bunu düşünüyorum düşüncek şey kalmadıda sempatiksalakcinni

Ben de gözümü karartıp gidicem, düşünmektense yaşayıp görürüz. benim de aklımda hep nereye gitsem derdindeyim şimdide:)

evet bi cesaret gitmek lazım .... demii böle düşünüp stres yapçağımıza gidelim görelim bakalım .
bende araştırdım bikaç kişiden.
bu kontrolden sonra 2 hafta sonra gidicem doktora çatı muanesi yaparsa ozaman yapar heralde. sonrada hep bakılır falan açılma varmı yokmu diye.en azından temiz temiz gideriz..öteki türlü uğraş dur :s
bende haftaya falan giderim belki . gitmeliyim ... gidiceemmmm inşallahhh

allahım koca bir tabak dondurma yedim allahtan bitti gerisi olsa bitirene kadar yerdim heralde bu ne ya almıycam eve bidaha dondurma filan lmaz:

alçak dondurma bu kadar güzel olmak zorundamısın :dilcikar:

istanbullu arkadaşlar geçmiş olsun oldukça sallanmışsınız allah korusun aklıma küçük o kıyamet filmi geldi ayyy
allah korusun

kızlar ağdadan korkmayın ya çok acımıyor utanan arkadaşlarda napalım yaa hamileyiz yapamıyoruz koca göbüşlerden

nalancım bu sabah senin kreplerden yaptım dünde vişne soslu tatlından enfes oldular oğluuşmda vişne soslu tatlıyı çok sevdii :)

istanbullu arkadaşlar geçmiş olsun oldukça sallanmışsınız allah korusun aklıma küçük kıyamet filmi geldi ayyy
allah korusun

kızlar ağdadan korkmayın ya çok acımıyor utanan arkadaşlarda napalım yaa hamileyiz yapamıyoruz koca göbüşlerden

nalancım bu sabah senin kreplerden yaptım dünde vişne soslu tatlından enfes oldular oğluuşmda vişne soslu tatlıyı çok sevdii :)

oohh figen afiyet olsunn ...
hiç gitmeyince ağdaya çekiniyorum iştee..
inşallah gideriz cesaret edipte acısada acımasada napalım artık katlancaz :s(

ya Nalan ıste kanıyo fln ya o yuzden bu donemde oyle dnadırık agdacıuya gıtmemek lazım asla mıkrop kapma ıhtımalımız cok yuksek.akannehir

allahım koca bir tabak dondurma yedim allahtan bitti gerisi olsa bitirene kadar yerdim heralde bu ne ya almıycam eve bidaha dondurma filan lmaz:

canım afiyet olsun yarasın bebişinede havalar soğudu hasta olmada dikkat et kendine

valla ben 15 yasımdan berı agdaya gıdıorum, hayatımda bacagıma bıle agda yapmayı denemıslıgım yoktur.. epılasyon aletıyle bacaklarımı ve koltuk altımı alırım o kdr..

Son düzenleme:

3 paket cıkolata yedım senın aldıgın kalorının 5 katını aldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…